Find fly
Tilbud
Indsigter
Hvornår er det bedst at booke
Ofte stillede spørgsmål og tips
Direkte fly

SGD

913 kr. Find billige flybilletter til Sønderborg

Dette er den billigste pris for en enkeltrejse med fly, fundet af en KAYAK-bruger inden for de seneste 72 timer, når der blev søgt efter fly til Sønderborg med afgang den 6.8.. Der tages forbehold for prisændringer, og det er muligt at de viste flypriser ikke er tilgængelige på alle afgange eller rejsedatoer. Klik på prisen for at kopiere søgningen for dette tilbud.
1 voksen
0 tasker
fre. 23.8
fre. 30.8

Søg hundredevis af rejser på én gang for tilbud på fly til Sønderborg

 
Her er de flyselskaber, som KAYAKs brugere oftest har valgt blandt vores søgeresultater for flyrejser til Sønderborg, samt populære online rejsebureauer.
Her er de flyselskaber, som KAYAKs brugere oftest har valgt blandt vores søgeresultater for flyrejser til Sønderborg, samt populære online rejsebureauer.
Det her er grundene til, at rejsende har søgt 50.552.773 gange på KAYAK de sidste 7 dage:

Spar 32% eller mereSammenlign flere rejsesider med én søgning

Overvåg priserIkke klar til at booke? Lav en prisalarm, til når priserne falder.

Filtrér dine tilbudVælg billetklasse, gratis wi-fi og mere.

Saml dine flyrejser og spar pengeSpar penge, når du samler dit fly og hotel.

Billige flytilbud til Sønderborg

Her er nogle af de bedste tilbud på flybilletter til en returrejse til Sønderborg, med afgang i løbet af de næste par måneder, der blev fundet på KAYAK for nylig. Selvom disse fly var tilgængelige på KAYAK i løbet af de sidste 72 timer, så kan priser og tilgængelighed variere, og tilbud kan udløbe.
Find de bedste priser og tilbud for dig ved at vælge dine rejsedatoer.
Vælg dine datoer
18:00 - 18:45CPH-SGD
0t. 45min.direkte
16:00 - 16:45SGD-CPH
0t. 45min.direkte
1.675 kr.Alsie Express
Find tilbud
fre. 23. aug. - søn. 25. aug.
22:00 - 22:45CPH-SGD
0t. 45min.direkte
07:00 - 07:45SGD-CPH
0t. 45min.direkte
1.703 kr.Alsie Express
Find tilbud
tor. 19. sep. - man. 30. sep.

Flyrejser til Sønderborg – Rejseindsigter og -tendenser

Få datadrevne indsigter og tendenser for flyrejser til Sønderborg til at hjælpe dig med at finde de billigste flyrejser, det bedste tidspunkt at flyve på og meget mere.

Hvilken dag er det billigst at flyve til Sønderborg?

Gennemsnitsprisen på alle flyrejser til Sønderborg som KAYAKs brugere klikkede på for hver dag i løbet af de seneste 12 måneder.
Baseret på data fra KAYAK er torsdag den billigste dag at flyve til Sønderborg på, med billetpriser helt ned til 1.496 kr.. På den anden side er tirsdag den dyreste dag at flyve på, med gennemsnitlige billetpriser på 1.649 kr..

Hvilken måned er det billigst at flyve til Sønderborg?

For at beregne månedlige gennemsnitspriser tager KAYAK alle priser for flyrejser til Sønderborg for hver måned i løbet af det seneste år, fjerner de øverste 0,1% af resultaterne for at tage højde for outliers og finder derefter medianen af alle værdier for hver måned.
Den billigste måned at flyve til Sønderborg er oktober, med gennemsnitlige billetpriser på 1.366 kr. for enkeltrejser med fly. På den anden side er januar og juni de dyreste måneder, med gennemsnitlige billetpriser på henholdsvis 1.682 kr. og 1.668 kr. for rejser fra Danmark. Den bedste måned for returrejser er oktober med en gennemsnitspris på 1.366 kr..

Hvornår på dagen er det billigst at flyve til Sønderborg?

Gennemsnitsprisen på alle flyrejser til Sønderborg, afhængig af afrejsetidspunktet, som KAYAKs brugere har klikket på inden for de seneste 2 uger.
Det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sønderborg er generelt om natten, hvor flyrejser i gennemsnit koster 1.636 kr.. Det dyreste tidspunkt på dagen at flyve til Sønderborg er generelt om aftenen, som er det travleste rejsetidspunkt, og hvor den gennemsnitlige pris for en billet er 1.648 kr..

Hvad er et godt tilbud på flyrejser til Sønderborg?

Hvis du er på udkig efter en billig flybillet til Sønderborg, så fandt 25% af vores brugere billetter til Sønderborg til følgende priser eller mindre: Fra København 894 kr. enkelt – 1.521 kr. tur/retur.

Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke en flyrejse til Sønderborg?

For at beregne daglige gennemsnitspriser tager KAYAK alle priser for flyrejser til Sønderborg for hver dag før afgang i løbet af det seneste år, fjerner de øverste 0,1% af resultaterne for at tage højde for outliers og finder derefter gennemsnittet af alle værdier for hver måned.
For at få en pris under gennemsnittet, bør du booke cirka 1 uge før afrejsen. For at få den absolut billigste pris, indikerer vores data, at du bør booke 20 dage før afrejsen.

Hvor lang er flyveturen til Sønderborg?

Varigheden af din flyrejse til Sønderborg afhænger af, hvilke lufthavne du rejser til og fra. Flyrejser med mellemlandinger vil selvfølgelig være længere. Den mest populære rute til Sønderborg på KAYAK er fra København, som varer 4t. 25min..

Hvor mange direkte flyforbindelser er der hver dag til Sønderborg?

Der er cirka 5 direkte flyforbindelser fra Danmarktil Sønderborg hver dag. De fleste fly afgår om eftermiddagen, hvor det mest almindelige afgangstidspunkt er 17:00, og 41% af flyene afgår om eftermiddagen.

Hvor mange direkte flyforbindelser er der hver uge til Sønderborg?

Hver uge er der cirka 27 direkte flyforbindelser fra Danmarktil Sønderborg. Den mest almindelige dag at flyve på denne rute er torsdag, hvor 19% af flyene afgår.

Hvor mange langdistanceflyvninger er der hver uge til Sønderborg?

Der er ingen langdistanceflyvninger (6-12 timers varighed) eller mellemlange flyvninger (3-6 timers varighed) til Sønderborg. I stedet er der 27 kortdistanceflyvninger (op til 3 timers varighed), hvor de fleste ankommer fra København.

How many cities have direct flights til Sønderborg?

Fra Danmark, there are direct flights til Sønderborg from 1 city. This city is København and there are 27 direct flights each week.

Værd at vide

Lavsæson

marts

Højsæson

august

Det billigste fly

913 kr.
Bedste tidspunkt at undgå myldretid på, men med en 5% stigning i pris i gennemsnittet.
De mest populære tidspunkter at flyve på er også gennemsnitligt 6% billigere .
Fly fra København til Sønderborg

Hvornår bør du booke fly til Sønderborg?

Er du fleksibel ift. datoer? Find de bedste tidspunkter at rejse til Sønderborg på ud fra vores flydata fra det seneste år. Opdag den billigste måned og endda dag at flyve på.
Estimeret pris for returrejse
KAYAK ser på alle historiske flydata for hver dato for at give en forventet pris for enkeltrejser eller returrejser med en varighed af op til 40 dage. Denne information gælder for flyrejser til Sønderborg baseret på din placering. Vi forsøger at give faktiske minimumspriser for hver dato, men visse priser er anslået, og faktiske priser kan variere.

Ofte stillede spørgsmål – booking af flyrejser til Sønderborg

 • Hvor langt ligger Sønderborg Lufthavn fra centrum af Sønderborg?

  Du skal rejse 6 km for at komme til Sønderborg centrum fra Sønderborg Lufthavn.

 • Hvad er navnet på lufthavnen i Sønderborg?

  Sønderborg betjenes af Sønderborg Lufthavn, der også ofte kaldes Sønderborg. Lufthavnskoden er SGD.

 • Hvad koster en flyrejse til Sønderborg?

  En flyrejse til Sønderborg koster i gennemsnit 1.300 kr.. Den billigste pris, der blev fundet på KAYAK i løbet af de seneste 2 uger, kostede 845 kr. og afgik fra København Kastrup Lufthavn.

 • Hvordan finder KAYAK så lave priser på fly til Sønderborg?

  KAYAK er en rejsesøgemaskine. Det betyder, at vi leder på hele nettet for at finde så gode priser som muligt til vores brugere. De 2 milliarder flyforespørgsler, som vi behandler årligt, gør det muligt for os at vise et bredt udvalg af priser og muligheder på fly til Sønderborg.

 • Hvordan hjælper KAYAKs værktøj Prisprognose mig med at vælge det rette tidspunkt at købe min flybillet til Sønderborg på?

  KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for et fly til Sønderborg ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller booke nu.

 • Hvad er KAYAK Mix på fly til Sønderborg?

  KAYAK Mix giver dig mulighed for at kombinere enkeltbilletter og derved spare penge i forhold til en traditionel returbillet. Du kan flyve til Sønderborg med ét flyselskab og tilbage med et andet.

 • Hvad består KAYAKs "fleksible datoer" af, og hvorfor skulle jeg interessere mig for dem, når jeg søger efter fly til Sønderborg?

  Nogle gange er rejsedatoerne ikke helt fasttømret. Hvis du har mulighed for at være fleksibel, kan de fleksible datoer vise dig alle mulighederne for at flyve til Sønderborg i op til 3 dage før/efter dine foretrukne datoer. Du kan derefter vælge de fly, der passer dig bedst.

Se flere spørgsmål

Top tips til at finde billige fly til Sønderborg

 • Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedatoer i søgeformularen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Sønderborg.

Foretrækker du at flyve direkte til Sønderborg?

Se hvilke flyselskaber, der flyver direkte til Sønderborg Lufthavn, hvilke dage de flyver på, og book direkte flyrejser.

Direkte afgange

Danmark til Sønderborg

mandag

Alsie Express

Alsie Express

tirsdag

Alsie Express

Alsie Express

onsdag

Alsie Express

Alsie Express

torsdag

Alsie Express

Alsie Express

fredag

Alsie Express

Alsie Express

søndag

Alsie Express

Alsie Express

Se flere direkte fly

Returrejser med direkte fly

Sønderborg til Danmark

mandag

Alsie Express

Alsie Express

tirsdag

Alsie Express

Alsie Express

onsdag

Alsie Express

Alsie Express

torsdag

Alsie Express

Alsie Express

fredag

Alsie Express

Alsie Express

søndag

Alsie Express

Alsie Express

Se flere direkte fly
Se flere direkte fly

Bestil billige Sønderborg flybilletter

Seneste returrejse flytilbud

 
Disse flyrejser er de billigste returrejser til Sønderborg, der blev fundet på KAYAK inden for de seneste 72 timer.
23.8.fre.
direkteAlsie Express
0t. 45min.CPH-SGD
25.8.søn.
direkteAlsie Express
0t. 45min.SGD-CPH
1.675 kr.
19.9.tor.
direkteAlsie Express
0t. 45min.CPH-SGD
30.9.man.
direkteAlsie Express
0t. 45min.SGD-CPH
1.703 kr.

Filtrer efter stop

Filtrer efter flyselskab

Filtrer efter pris

Seneste enkeltrejse flytilbud

 
Flyver du kun den ene vej? Nedenfor finder du nogle af de bedste tilbud på enkeltbilletter til flyrejser til Sønderborg, der blev fundet på KAYAK inden for de seneste 72 timer.
6.8.tir.
direkteAlsie Express
0t. 45min.CPH-SGD
913 kr.

Filtrer efter stop

Filtrer efter flyselskab

Filtrer efter pris

Fly til Sønderborg

Destination:

Sønderborg (SGD)Danmark

Tilbud på hjemrejsefly:

Sønderborg - Danmark

Billetklasser:

1.442 kr.

Gå på opdagelse i afrejselufthavne:

Populære ruter

De mest søgte flyvninger til Sønderborg blandt KAYAK-brugere.

Gå på opdagelse i destinationer: