Find fly
Tilbud
Hvornår er det bedst at booke
Ofte stillede spørgsmål og tips

AAL - CIA

Find billige flyrejser fra Aalborg til Rom-Ciampino fra 3.321 kr.

Dette er den billigste pris for en returrejse med fly, fundet af en KAYAK-bruger inden for de seneste 72 timer, når der blev søgt efter fly fra Aalborg til Rom-Ciampino til Aalborg med afgang den 25.3.. Der tages forbehold for prisændringer, og det er muligt at de viste flypriser ikke er tilgængelige på alle afgange eller rejsedatoer. Klik på prisen for at kopiere søgningen for dette tilbud.
1 voksen
0 tasker
ons. 3.4
ons. 10.4

Søg på hundredvis af rejsesider på samme tid efter tilbud på fly til Rom-Ciampino

 
Her er de flyselskaber, som KAYAKs brugere oftest har valgt blandt vores søgeresultater ved søgning efter flyrejser fra Aalborg til Rom, samt populære online rejsebureauer.
Her er de flyselskaber, som KAYAKs brugere oftest har valgt blandt vores søgeresultater ved søgning efter flyrejser fra Aalborg til Rom, samt populære online rejsebureauer.
Det her er grundende til, at rejsende har søgt 49.814.848 gange på KAYAK de sidste 7 dage:

Spar 16% eller mereSammenlign flere rejsesider med én søgning

Overvåg priserIkke klar til at booke? Lav en prisalarm, til når priserne falder.

Filtrér dine tilbudVælg billetklasse, gratis wi-fi og mere.

Saml dine flyrejser og spar pengeSpar penge, når du samler dit fly og hotel.

Cheap flight deals fra Aalborg til Rom-Ciampino

Her er nogle af de bedste tilbud på flybilletter til en returrejse fra Aalborg til Aalborg, med afgang i løbet af de næste par måneder, der blev fundet på KAYAK for nylig. Selvom disse fly var tilgængelige på KAYAK i løbet af de sidste 72 timer, så kan priser og tilgængelighed variere, og tilbud kan udløbe.
19:25 - 15:25AAL-CIA
20t. 00min.2 stop
16:05 - 16:45CIA-AAL
24t. 40min.2 stop
3.321 kr.
Find tilbud
man. 25. mar. - fre. 29. mar.
19:25 - 15:25AAL-CIA
20t. 00min.2 stop
14:55 - 16:45CIA-AAL
25t. 50min.3 stop
4.324 kr.
Find tilbud
man. 25. mar. - fre. 29. mar.
16:00 - 15:25AAL-CIA
23t. 25min.3 stop
14:55 - 16:45CIA-AAL
25t. 50min.3 stop
5.417 kr.
Find tilbud
man. 25. mar. - fre. 29. mar.

Fly fra Aalborg til Rom-Ciampino – Indsigter og tendenser for rejser

Få datadrevne indsigter i og tendenser for flyrejser fra Aalborg til Rom-Ciampino til at hjælpe dig med at finde de billigste flyrejser, det bedste tidspunkt at flyve på og meget mere.

Hvor lang er flyrejsetiden mellem Aalborg og Rom-Ciampino?

At flyve til Rom-Ciampino fra Aalborg kræver mindst én mellemlanding, da der ingen direkte fly findes for denne rute. Den korteste rejsetid er 20t. 00min..

Værd at vide

Det billigste fly

3.321 kr.
Fly fra Aalborg til Rom-Ciampino

Hvornår bør du booke fly fra Aalborg til Rom-Ciampino

Er du fleksibel ift. datoer? Find de bedste tidspunkter at rejse fra Aalborg til Aalborg på ud fra vores flydata fra det seneste år. Opdag den billigste måned og endda dag at flyve på.
Estimeret pris for returrejse
KAYAK ser på alle historiske flydata for hver dato for at give en forventet pris for enkeltrejser eller returrejser med en varighed af op til 40 dage. Vi forsøger at give faktiske minimumspriser for hver dato, men visse priser er anslået, og faktiske priser kan variere.

Ofte stillede spørgsmål for booking af fly fra Aalborg til Rom-Ciampino

 • Hvilke flyvemaskinemodeller flyver oftest fra Aalborg til Rom-Ciampino?

  Vi har desværre ikke data om det for denne specifikke rute.

 • Hvordan finder KAYAK så lave priser på fly fra Aalborg til Rom-Ciampino?

  KAYAK er en rejsesøgemaskine. Det betyder, at vi leder på hele nettet for at finde så gode priser som muligt til vores brugere. De 2 milliarder flyforespørgsler, som vi behandler årligt, gør det muligt for os at vise et bredt udvalg af priser og muligheder på fly fra Aalborg til Rom-Ciampino.

 • Hvordan hjælper KAYAKs værktøj Prisprognose mig med at vælge det rette tidspunkt at købe min flybillet fra Aalborg til Rom-Ciampino på?

  KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for et fly til Rom-Ciampino fra Aalborg ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller booke nu.

 • Hvad er KAYAK Mix på fly fra Aalborg til Rom-Ciampino?

  KAYAK Mix giver dig mulighed for at kombinere enkeltbilletter og derved spare penge i forhold til en traditionel returbillet. Du kan flyve til Rom-Ciampino med ét flyselskab og tilbage til Aalborg med et andet.

 • Hvad består KAYAKs "fleksible datoer" af, og hvorfor skulle jeg interessere mig for dem, når jeg søger efter fly fra Aalborg til Rom-Ciampino?

  Nogle gange er rejsedatoerne ikke helt fasttømret. Hvis du har mulighed for at være fleksibel, kan de fleksible datoer vise dig alle mulighederne for at flyve til Rom-Ciampino fra Aalborg i op til 3 dage før/efter dine foretrukne datoer. Du kan derefter vælge de fly, der passer dig bedst.

Se flere spørgsmål

Fly fra Aalborg til Rom-Ciampino

Afgang:

Aalborg (AAL)Danmark

Destination:

Rom-Ciampino (CIA)Italien

Billetklasser:

Gå på opdagelse i afrejselufthavne:

Gå på opdagelse i destinationer: