Find fly
Tilbud
Indsigter
Hvornår er det bedst at booke
Ofte stillede spørgsmål og tips

KRP

Find billige flyrejser til Karup fra 1.742 kr.

Dette er den billigste pris for en returrejse med fly, fundet af en KAYAK-bruger inden for de seneste 72 timer, når der blev søgt efter fly til Karup med afgang den 16.5.. Der tages forbehold for prisændringer, og det er muligt at de viste flypriser ikke er tilgængelige på alle afgange eller rejsedatoer. Klik på prisen for at kopiere søgningen for dette tilbud.
1 voksen
0 tasker
lør. 18.5
lør. 25.5

Søg hundredevis af rejser på én gang for tilbud på fly til Karup

 
Her er de flyselskaber, som KAYAKs brugere oftest har valgt blandt vores søgeresultater for flyrejser til Karup, samt populære online rejsebureauer.
Her er de flyselskaber, som KAYAKs brugere oftest har valgt blandt vores søgeresultater for flyrejser til Karup, samt populære online rejsebureauer.
Det her er grundende til, at rejsende har søgt 44.553.814 gange på KAYAK de sidste 7 dage:

Spar 25% eller mereSammenlign flere rejsesider med én søgning

Overvåg priserIkke klar til at booke? Lav en prisalarm, til når priserne falder.

Filtrér dine tilbudVælg billetklasse, gratis wi-fi og mere.

Saml dine flyrejser og spar pengeSpar penge, når du samler dit fly og hotel.

Billige flytilbud til Karup

Her er nogle af de bedste tilbud på flybilletter til en returrejse til Karup, med afgang i løbet af de næste par måneder, der blev fundet på KAYAK for nylig. Selvom disse fly var tilgængelige på KAYAK i løbet af de sidste 72 timer, så kan priser og tilgængelighed variere, og tilbud kan udløbe.
Find de bedste priser og tilbud for dig ved at vælge dine rejsedatoer.
Vælg dine datoer
08:30 - 09:20CPH-KRP
0t. 50min.direkte
15:15 - 16:05KRP-CPH
0t. 50min.direkte
1.742 kr.WorldTicket
Find tilbud
tor. 16. maj - tor. 16. maj

Flyrejser til Karup – Rejseindsigter og -tendenser

Få datadrevne indsigter og tendenser for flyrejser til Karup til at hjælpe dig med at finde de billigste flyrejser, det bedste tidspunkt at flyve på og meget mere.

Hvilken dag er det billigst at flyve til Karup?

Gennemsnitsprisen på alle flyrejser til Karup som KAYAKs brugere klikkede på for hver dag i løbet af de seneste 12 måneder.
Baseret på data fra KAYAK er fredag den billigste dag at flyve til Karup på, med billetpriser helt ned til 2.211 kr.. På den anden side er mandag den dyreste dag at flyve på, med gennemsnitlige billetpriser på 2.735 kr..

Hvornår på dagen er det billigst at flyve til Karup?

Gennemsnitsprisen på alle flyrejser til Karup, afhængig af afrejsetidspunktet, som KAYAKs brugere har klikket på inden for de seneste 2 uger.
Det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Karup er generelt om eftermiddagen, hvor flyrejser i gennemsnit koster 1.400 kr.. Det dyreste tidspunkt på dagen at flyve til Karup er generelt om natten, som er det travleste rejsetidspunkt, og hvor den gennemsnitlige pris for en billet er 2.691 kr..

Hvad er et godt tilbud på flyrejser til Karup?

Hvis du er på udkig efter en billig flybillet til Karup, så fandt 25% af vores brugere billetter til Karup til følgende priser eller mindre: Fra København 605 kr. enkelt – 1.159 kr. tur/retur.

Hvor lang er flyveturen til Karup?

Varigheden af din flyrejse til Karup afhænger af, hvilke lufthavne du rejser til og fra. Flyrejser med mellemlandinger vil selvfølgelig være længere. Den mest populære rute til Karup på KAYAK er fra København, som varer 3t. 30min..

Værd at vide

Lavsæson

marts

Højsæson

oktober

Det billigste fly

1.742 kr.
Bedste tidspunkt at undgå myldretid med et gennemsnitlig 58% fald i prisen.
Mest populære tid at flyve på med en gennemsnitlig 28% stigning i prisen.
Fly fra København til Karup

Hvornår bør du booke fly til Karup?

Er du fleksibel ift. datoer? Find de bedste tidspunkter at rejse til Karup på ud fra vores flydata fra det seneste år. Opdag den billigste måned og endda dag at flyve på.
Estimeret pris for returrejse
KAYAK ser på alle historiske flydata for hver dato for at give en forventet pris for enkeltrejser eller returrejser med en varighed af op til 40 dage. Denne information gælder for flyrejser til Karup baseret på din placering. Vi forsøger at give faktiske minimumspriser for hver dato, men visse priser er anslået, og faktiske priser kan variere.

Ofte stillede spørgsmål – booking af flyrejser til Karup

 • Hvor langt ligger Karup fra centrum af Karup?

  Centrum af Karup ligger 3 km fra Karup.

 • Hvad er navnet på lufthavnen i Karup?

  Alle fly til Karup lander i Karup. Lufthavnskoden er KRP,og kaldes også Karup.

 • Hvad koster en flyrejse til Karup?

  En flyrejse til Karup koster i gennemsnit 1.202 kr.. Den billigste pris, der blev fundet på KAYAK i løbet af de seneste 2 uger, kostede 589 kr. og afgik fra København Kastrup Lufthavn.

 • Hvordan finder KAYAK så lave priser på fly til Karup?

  KAYAK er en rejsesøgemaskine. Det betyder, at vi leder på hele nettet for at finde så gode priser som muligt til vores brugere. De 2 milliarder flyforespørgsler, som vi behandler årligt, gør det muligt for os at vise et bredt udvalg af priser og muligheder på fly til Karup.

 • Hvordan hjælper KAYAKs værktøj Prisprognose mig med at vælge det rette tidspunkt at købe min flybillet til Karup på?

  KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for et fly til Karup ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller booke nu.

 • Hvad er KAYAK Mix på fly til Karup?

  KAYAK Mix giver dig mulighed for at kombinere enkeltbilletter og derved spare penge i forhold til en traditionel returbillet. Du kan flyve til Karup med ét flyselskab og tilbage med et andet.

 • Hvad består KAYAKs "fleksible datoer" af, og hvorfor skulle jeg interessere mig for dem, når jeg søger efter fly til Karup?

  Nogle gange er rejsedatoerne ikke helt fasttømret. Hvis du har mulighed for at være fleksibel, kan de fleksible datoer vise dig alle mulighederne for at flyve til Karup i op til 3 dage før/efter dine foretrukne datoer. Du kan derefter vælge de fly, der passer dig bedst.

Se flere spørgsmål

Top tips til at finde billige fly til Karup

 • Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedatoer i søgeformularen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Karup.

Bestil billige Karup flybilletter

Seneste returrejse flytilbud

 
Disse flyrejser er de billigste returrejser til Karup, der blev fundet på KAYAK inden for de seneste 72 timer.
16.5.tor.
direkteWorldTicket
0t. 50min.CPH-KRP
16.5.tor.
direkteWorldTicket
0t. 50min.KRP-CPH
1.742 kr.

Filtrer efter stop

Filtrer efter flyselskab

Filtrer efter pris

Fly til Karup

Destination:

Karup (KRP)Danmark

Tilbud på hjemrejsefly:

Karup - Danmark

Billetklasser:

1.147 kr.

Gå på opdagelse i afrejselufthavne:

Populære ruter

De mest søgte flyvninger til Karup blandt KAYAK-brugere.

Gå på opdagelse i destinationer: