Find billige flyrejser til Niagara Falls fra 2.353 kr.

Dette er den billigste pris for en retur flyrejse, der blev fundet af en KAYAK-bruger inden for de seneste 72 timer, når der blev søgt efter fly med afgang den 18.11.. Der tages forbehold for prisændringer, og det er muligt at de viste flypriser ikke er tilgængelige på alle afgange eller rejsedatoer. Klik på prisen for at kopiere søgningen for dette tilbud.
1 voksen
Economy
0 tasker
fre. 27.10
fre. 3.11
Hvorfor vælge KAYAK

Spar 24% eller mereSammenlign flere rejsesider med én søgning

Overvåg priserIkke klar til at booke? Lav en prisalarm, til når priserne falder.

Gratis at brugeDer er ingen skjulte gebyrer eller afgifter.

Filtrér dine tilbudVælg billetklasse, gratis wi-fi og mere.

Søg hundredevis af rejser på én gang for tilbud på fly til Niagara Falls

Værd at vide

Lavsæson

januar

Højsæson

juli

Det billigste fly

2.353 kr.
Bedste tidspunkt at undgå myldretid på, men med en 4% stigning i pris i gennemsnittet.
Mest populære tid at flyve på med en gennemsnitlig 21% stigning i prisen.
Fly fra København til Toronto Pearson Intl

De bedste tips til at finde billige fly til Niagara Falls

 • Der er ingen større lufthavn i Niagara Falls. Den betjenes i stedet af Toronto Pearson Intl lufthavn.
 • Er du på udkig efter et billigt fly til Niagara Falls? 25% af vores brugere fandt billetter til Niagara Falls til den følgende pris eller mindre: Fra København 5.358 kr. enkelt – 4.486 kr. retur
 • Bestil minimum 4 uger før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet.
 • Højsæsonenen er vurderet til at være juli, august og september. Den billigste måned at flyve fra Danmark er november.
 • Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedage i søgeformen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Niagara Falls.

Ofte stillede spørgsmål – booking af flyrejser til Niagara Falls

 • Hvor langt tide tager flyruten til Niagara Falls?

  Fly fra København8t. 06min.
 • Hvad er det billigste fly til Toronto Pearson Intl Lufthavn?

  Hvis du skal til Toronto Pearson Intl Lufthavn, har den billigste by at flyve dertil fra i de seneste 3 dage været København, hvor der har været fly for helt ned til 17.621 kr. enkelt og 16.578 kr. retur. Der søges mest efter fly fra København, som koster fra 2.353 kr. for en returbillet.

 • Hvilke flyselskaber flyver til Toronto Pearson Intl Lufthavn?

  Hvis du rejser fra Danmark, kan du flyve til Toronto Pearson Intl Lufthavn med Aegean Airlines, Air Canada eller Lufthansa, da det er disse selskaber, som flyver dertil oftest.

 • Hvordan flyver man til Niagara Falls?

  Du kan ikke flyve direkte til Niagara Falls. KAYAK anbefaler, at du flyver til Toronto Pearson Intl (YYZ) (78,66 km fra Niagara Falls). Derfra kan du leje en bil eller tage en taxa.

 • Hvilke lufthavne er der i nærheden af Niagara Falls?

  Den nærmeste lufthavn er Toronto Island (YTZ) (65,16 km). En anden lufthavn in nærheden er Toronto Alle lufthavne (YTO) (67,12 km) KAYAK anbefaler, at du flyver til Toronto Pearson Intl.

 • Hvor langt ligger Toronto Pearson Intl Lufthavn fra centrum af Toronto?

  Afstanden mellem Toronto Pearson Intl Lufthavn og centrum af Toronto er 19 km.

 • Hvilke flyselskaber har fleksible afbestillingsregler for flyrejser til Niagara Falls på grund af COVID-19?

  Air Canada, Lufthansa og Austrian Airlines afstår fra deres ændrings- og afbestillingsgebyrer på fly til Niagara Falls. Bekræft reglerne på bookingsitet.

 • Hvordan finder KAYAK så lave priser på fly til Niagara Falls?

  KAYAK er en rejsesøgemaskine. Det betyder, at vi leder på hele nettet for at finde så gode priser som muligt til vores brugere. De 2 milliarder flyforespørgsler, som vi behandler årligt, gør det muligt for os at vise et bredt udvalg af priser og muligheder på fly til Niagara Falls.

 • Hvordan hjælper KAYAKs værktøj Prisprognose mig med at vælge det rette tidspunkt at købe min flybillet til Niagara Falls på?

  KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for et fly til Niagara Falls ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller booke nu.

 • Hvad er KAYAK Mix på fly til Niagara Falls?

  KAYAK Mix giver dig mulighed for at kombinere enkeltbilletter og derved spare penge i forhold til en traditionel returbillet. Du kan flyve til Niagara Falls med ét flyselskab og tilbage med et andet.

 • Hvad består KAYAKs "fleksible datoer" af, og hvorfor skulle jeg interessere mig for dem, når jeg søger efter fly til Niagara Falls?

  Nogle gange er rejsedatoerne ikke helt fasttømret. Hvis du har mulighed for at være fleksibel, kan de fleksible datoer vise dig alle mulighederne for at flyve til Niagara Falls i op til 3 dage før/efter dine foretrukne datoer. Du kan derefter vælge de fly, der passer dig bedst.

Top-3 flyselskaber, der flyver til Niagara Falls

Behøver du hjælp med at vælge, hvilket flyselskab du skal rejse med fra Danmark til Danmark? KAYAKs anmeldelser af flyselskaber viser en samlet vurdering for hvert flyselskab ud fra en lang række faktorer, herunder komfort, boarding, underholding ombord med mere, for at gøre beslutningen nemmere. Se flyselskabernes vurderinger ifølge KAYAKs anmeldelser.
7,8
KLMTotale score baseret på 3797 bedømmelser
85crew
74food
80overall
72entertainment
76comfort
79boarding
Flyselskabsanmeldelser
Ulemper: "Min kuffert er gået i stykker undervejs, hvem kan jeg kontakte for at klage over dette?? Den er helt ny... Så det er super ærgerligt!!"
Læs mere om KLM
Ulemper: "Min kuffert er gået i stykker undervejs, hvem kan jeg kontakte for at klage over dette?? Den er helt ny... Så det er super ærgerligt!!"
Ulemper: "Først leg gik som planlagt, men herefter gik alt galt...."

Flyet var forsinket - både i LAX og i Frankfurt - dårlig information

Ulemper: "Lufthansa burde presse lufthavnen i Frankfurt til at ge bemanding imsilkerhedskonteollen. Kl 6.10 i morges tog det 35 min i business køen og mindst 50 mini economy køen"
Fordele: "flyturen i sig selv var fin men var forsinket."
Ulemper: "Flyet var forsinket så jeg missede forbindelsen til CPH i Frankfurt. Det kan ske. Blev omboket til tidligt fly næste morgen. Sådan måtte det jo så være. Men at skulle stå i kø som business pasager i 55 min for at få hotelvoucher og nyt boardingpass var for meget. Economy havde endnu længere kø. Skikkerhedstjek næste morgen i Frankfurt tog 35 min for business og op mod 1t for economy!"
Fordele: "friendly staff"
Ulemper: "poor sandwhiches, dry bread. Lost my suitcase when arriving in Billund - got it late next day"
Fordele: "Lufthansa når det er bedst - turen var en bevidst fravalg af Airfrance der også flyver fra København til Alger - og dette fravalg kan anbefales, hvis man ikke har svært ved at komme tidligt af sted..."
Ulemper: "N/A"
Fordele: "SAS når det er bedst - for det var faktisk SAS der lagde fly og personale til..."
Ulemper: "N/A"
Fordele: "Airbus 380'eren er et fantastisk fly. Var så heldig at flyve på business og imponerende med den mængde business sæder, som flyveren har og den kvalitet den enkelte plads byder på lige fra super hovedtelefoner til en reel soveplads og fantastiske sæder der kan indstilles næsten efter behag."
Ulemper: "Personalet virkede super stressede i forhold til at kunne give den service, som de vel selv gerne ville overfor businessclass passagerer. Serveringen virkede hektisk og der var ingen ro da flyveturen var kort grundet et hurtig fly og for mange passagerer."
Fordele: "Der var ikke så mange med på flyvningen - super kabine personale, der var rigtig meget på passagerne og sågar forsøgte at muntre et meget flyvetræt japansk ægtepar op til en god oplevelse i Napoli."
Fordele: "Godt serviceniveau - jeg er imponeret over at der stadig serveres mad på ruter af denne længde - er sparet væk hos mange konkurrenter."
Ulemper: "Flyet forsinket - aldrig rart når man har endnu et fly at nå. Boarding tog meget lang tid"

Jeg synes at der skal være sandwich og drikkevarer tilbydes gratis på bordet

Bedste nærværende og menneskelige service. SAS slår andre flyselskaber på service. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

No covid safety. Keep distance apparently don’t count when you onboard or in the bus from gate to/from plane. Could hardly move. And late again, again, again. Seems to be the new norm.

Ulemper: "Udkald til gate, hvorefter vi stod 15-20 min. uden info om forsinkelsen. I fly vidste man ikke at vi havde købt breakfast hjemmefra, men vi fik det da uden problemer alligevel. Men brød kun budt én gang og kaffe 2. gang langt senere. I Malaga ventede vi næsten en 1/2 time ved bagagebånd."
Fordele: "N/A"
Ulemper: "Et halvtomt fly med en aldrende besætning der klart havde været for længe på arbejdsom kun havde fokus på at blive hurtigt færdige med pligterne så de kunne komme til at pludre med hinanden."
Fordele: "Stille fly godt sæde."
Ulemper: "Wifi virkede ikke eller kostede Xtra. Man fik ikke en gang et glas vand."
Fordele: "At jeg kunne ligge ned og sove"
Ulemper: "Sov hjem og fravalgte første servering på business. Der var også en større flok amerikanske gæster som dog valgte at feste igennem på turen - da jeg vågnede var personalet godt trætte af alle passagerer og da jeg ville have lidt i pantryet var det pakket ned 2 timer før ankomst - sikkert for at lukke førnævnte fest - men det retfærdiggør vel ikke at de øvrige gæster også har indløst billet til business og den service der betales for."
Fordele: "Da vi først var kommet ombord på flyet gik tingene sin vante gang... ellers var der ikke meget hoved og hale på noget som helst."
Ulemper: "Men hvorfor annoncerer man at flyet skal board 1 time inden det sker, så passagererne kommer til at stå i kø unødig lang tid. Flyveren var 1 time forsinket på Flightradar24 og også i virkeligheden!!! Det var ikke noget groundpersonalet ville ud med, så alle annonceringer gik efter tidsplanen - den originale med altså en times gap! SAS find jer en mere kvalificeret partner i Athen, da det er var helt hen i vejret og dårlig service."
Fordele: "Stewardess assistence"
Ulemper: "Delay without other notification than the expected change of departure and loooong wait before boarding"
Ulemper: "We were traveling with two kids, and one of the kids drops some bread on the floor of the flight. One of the crew is angry to us about this, which makes us very uncomfortable."

Bestil billige Niagara Falls flybilletter

Seneste returrejse flytilbud

18.11.lør.
1 stopIcelandair
11t. 10min.CPH-YYZ
24.11.fre.
1 stopIcelandair
18t. 05min.YYZ-CPH
2.353 kr.
18.11.lør.
1 stopIcelandair
11t. 10min.CPH-YYZ
24.11.fre.
1 stopIcelandair
18t. 05min.YYZ-CPH
2.360 kr.
20.11.man.
1 stopIcelandair
11t. 10min.CPH-YYZ
26.11.søn.
1 stopIcelandair
10t. 00min.YYZ-CPH
2.367 kr.
21.3.tor.
1 stopLufthansa
15t. 15min.BLL-YYZ
4.4.tor.
1 stopLufthansa
10t. 15min.YYZ-BLL
2.381 kr.
14.11.tir.
1 stopLufthansa
14t. 50min.BLL-YYZ
24.11.fre.
1 stopLufthansa
15t. 15min.YYZ-BLL
2.388 kr.
21.3.tor.
1 stopAir Canada
15t. 15min.BLL-YYZ
4.4.tor.
2 stopAir Canada
20t. 15min.YYZ-BLL
2.600 kr.
18.11.lør.
2 stopAir Canada
17t. 46min.CPH-YYZ
26.11.søn.
1 stopAir Canada
11t. 30min.YYZ-CPH
2.642 kr.
18.11.lør.
1 stopKLM
13t. 10min.BLL-YYZ
25.11.lør.
1 stopKLM
9t. 40min.YYZ-BLL
2.980 kr.
19.10.tor.
2 stopKLM
16t. 42min.BLL-YYZ
26.10.tor.
1 stopKLM
23t. 45min.YYZ-BLL
3.135 kr.
19.10.tor.
direkteScandinavian Airlines
8t. 45min.CPH-YYZ
27.10.fre.
direkteScandinavian Airlines
8t. 00min.YYZ-CPH
4.150 kr.

Filtrer efter stop

Filtrer efter flyselskab

Filtrer efter pris

Seneste enkeltrejse flytilbud

12.12.tir.
3 stopFlere flyselskaber
19t. 05min.CPH-YYZ
2.501 kr.
11.12.man.
2 stopAzores Airlines
19t. 50min.CPH-YYZ
2.642 kr.
10.12.søn.
1 stopIcelandair
11t. 10min.CPH-YYZ
3.480 kr.
19.10.tor.
1 stopIcelandair
11t. 10min.CPH-YYZ
3.558 kr.
9.10.man.
1 stopScandinavian Airlines
10t. 50min.CPH-YYZ
3.953 kr.
14.10.lør.
1 stopScandinavian Airlines
21t. 55min.CPH-YYZ
3.988 kr.
21.10.lør.
direkteLufthansa
8t. 15min.CPH-YYZ
7.912 kr.
18.10.ons.
direkteLufthansa
8t. 15min.CPH-YYZ
8.131 kr.
10.10.tir.
direkteAir Canada
8t. 15min.CPH-YYZ
8.166 kr.
10.12.søn.
direkteAir Canada
8t. 15min.CPH-YYZ
29.450 kr.

Filtrer efter stop

Filtrer efter flyselskab

Filtrer efter pris

Last minute-flyrejser til Niagara Falls

Last minute-tilbud på fly- og busrejser

30.9.lør.
flere stopBritish Airways
20t. 04min.CPH-YYZ
3.10.tir.
flere stopBritish Airways
15t. 16min.YYZ-CPH
4.157 kr.
1.10.søn.
flere stopBritish Airways
18t. 30min.CPH-YYZ
17.10.tir.
flere stopBritish Airways
14t. 40min.YYZ-CPH
4.763 kr.
2.10.man.
flere stopAmerican Airlines
23t. 20min.CPH-YYZ
16.10.man.
flere stopAmerican Airlines
18t. 21min.YYZ-CPH
5.341 kr.
1.10.søn.
flere stopScandinavian Airlines
26t. 50min.CPH-YYZ
18.10.ons.
direkteScandinavian Airlines
8t. 00min.YYZ-CPH
5.813 kr.
1.10.søn.
flere stopScandinavian Airlines
21t. 55min.CPH-YYZ
18.10.ons.
direkteScandinavian Airlines
8t. 00min.YYZ-CPH
5.827 kr.
2.10.man.
flere stopAir France
15t. 20min.CPH-YYZ
16.10.man.
flere stopAir France
17t. 55min.YYZ-CPH
5.904 kr.
1.10.søn.
flere stopLufthansa
11t. 50min.CPH-YYZ
23.10.man.
direkteLufthansa
7t. 35min.YYZ-CPH
6.700 kr.
1.10.søn.
flere stopAir Canada
11t. 50min.CPH-YYZ
23.10.man.
flere stopAir Canada
12t. 35min.YYZ-CPH
6.707 kr.
1.10.søn.
flere stopAir Canada
11t. 50min.CPH-YYZ
17.10.tir.
flere stopAir Canada
11t. 20min.YYZ-CPH
6.721 kr.
1.10.søn.
direkteLufthansa
8t. 15min.CPH-YYZ
16.10.man.
direkteLufthansa
7t. 35min.YYZ-CPH
7.377 kr.

Filtrer efter stop

Filtrer efter flyselskab

Filtrer efter pris

Fly til Niagara Falls

Gå på opdagelse i afrejselufthavne:

Gå på opdagelse i destinationer: