ALC

Find billige flybilletter til Alicante

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Alicante
tor.. 15.8.
tor.. 22.8.
Tidspunkt
Sammenlign KAYAK med |
Søg på hundredvis af rejsesider på samme tid efter tilbud på fly til Alicante

Flyinformation: Danmark til Alicante

Fly ankommer til Alicante
Fly afgår fra Danmark
Flypris 464 kr
Flyselskaber Ryanair, KLM, Vueling, TAP AIR PORTUGAL, Norwegian Air International, Brussels Airlines, Lufthansa, SWISS, Norwegian, SAS

De bedste tips til at finde billige fly til Alicante

Er du på udkig efter et billigt fly til Alicante? 25% af vores brugere fandt returbilletter til Alicante til den følgende pris eller mindre: Fra Billund 1415 kr, fra København Kastrup 1444 kr
Bestil minimum 3 uger før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet.
Højsæsonenen er vurderet til at være juni, juli og august. Den billigste måned at flyve til Alicante er januar.
Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedage i søgeformen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Alicante.
Alicante har længe været en populær destination blandt solorejsende, par og familier med børn, der primært flyver her til for at nyde sydens sol og Valenciaregionens mange sandstrande og sommerliv.
Alicante Lufthavn (Alicante-Elche Airport) er den centrale lufthavn i Alicante og som regel stedet, hvorfra de fleste solorejsende, par og familier med børn starter deres miniferie eller længere ferie i Alicante. Lufthavnen tilbyder dagligt en række nationale og internationale flyrejser. I lufthavnen er det muligt at hæve kontanter i hæveautomater og veksle valuta hos kontorer som Money Exchange og Exact Change.
Fra Alicante Lufthavn til centrum af byen er der ca. 11 km. Solorejsende, familier med børn og par, der ønsker en hurtig vej, kan benytte sig af taxiselskabet Radio Taxi Elche, der opererer i lufthavnen. Turen til centrum tager ca. 20 min og koster 25-28 Euro i den lokale valuta (186-209 DKK). Budgetrejsende, der ønsker at spare penge på en forlænget weekend til Alicante, kan i stedet benytte en lufthavnsbus. For eksempel kører linje C6 hvert 20. minut fra lufthavnen til centrum af Alicante. Billetten købes ombord på bussen og koster omkring 3,85 Euro (ca. 29 DKK).
Familier eller par, der har booket et ophold med hotel langs kysten Costa Blanca, kan efter ankomst i lufthavnen tage med lufthavnsbussen C6 til stationen Luceros eller Mercado. Herfra er det muligt at fortsætte rejsen med tog, der kører langs kysten og stopper adskillige steder undervejs. På den måde er det som rejsende let at komme fra lufthavnen til kysten.

FAQ - Bestilling af fly til Alicante

Hvor lang er rejsetiden til Alicante?

Fly fra København 3t. 22min.
Fly fra Billund 3t. 12min.

Hvad er det billigste fly til Alicante?

Den billigste billet til Alicante fra Danmark inden for de sidste 72 timer var 464 kr for en returrejse på ruten fra København til Alicante. Den mest populære rute er København til Alicante og den billigste billet fundet for denne rute, inden for de sidste 72 timer, var 2452 kr for en returrejse.

Hvilke flyselskaber flyver til Alicante?

Fra Danmark flyver Norwegian Air International, SAS og Ryanair oftest til Alicante. Den mest populære rute er fra København, og Norwegian Air International, SAS og Ryanair flyver oftest ruten.

Hvor langt er Alicante fra centrum Alicante?

Alicante ligger 10 kilometer fra centrum af Alicante. Se på kort.

Hvad er navnet på lufthavnen i Alicante?

Alicante betjenes af Alicante Lufthavn, også ofte refereret til som Alicante, Alicante Lufthavn. Lufthavnskoden er ALC.

Hvad koster det at flyve til Alicante?

I juni, juli og august oplever Alicante det varmeste vejr og det største antal besøgende. Derfor kan prisen på en flybillet være højere. I de travle måneder ligger prisen på en returbillet på omkring 215-420 Euro (ca. 1.600-3.126 DKK), mens budgetrejsende fra september og resten af vinterhalvåret som regel kan finde flybilletter til ca. 130-175 Euro (ca. 970-1.300 DKK). I vinterhalvåret er det ofte også muligt at finde billige flyrejser med hotel i flere områder i Alicante.

Hvor lang tid tager det at flyve til Alicante?

Flyveturen fra København til Valencia tager ca. 3 timer og 10 min med direkte fly. Ved mellemlandinger kan turen vare længere. Alt fra ca. 4 timer og 30 min til ca. 14 timer eller mere.

Kan man flyve direkte til Alicante?

Enkelte selskaber har direkte flyrejser fra Kastrup Lufthavn i København til Alicante. Budgetrejsende kan som regel finde direkte og billige rejser med lavprisselskaber som Ryanair og Norwegian. Med andre selskaber vil det som regel være nødvendigt med en mellemlanding et sted i Europa, inden turen går til Alicante. Det er som oftest muligt at finde direkte afgange fra København i løbet af dagtimerne. For eksempel er der ofte afgange omkring klokken 6.30 om morgenen og klokken 12.00 om formiddagen.

Hvilke flyselskaber flyver til Alicante?

Flere selskaber flyver fra Danmark til Alicante. Fra Kastrup Lufthavn kan budgetrejsende flyve med lavprisselskaber som Ryanair, Norwegian og easyJet, mens rejsende, der søger et attraktivt flyselskab, kan flyve med SAS eller KLM. Også fra Billund Lufthavn har budgetrejsende og komfortrejsende en række muligheder, når de er på udkig efter en flybillet til weekendtur eller længerevarende ferie. For eksempel flyver selskaber som Ryanair, KLM og Norwegian fra Billund til Alicante. Dog med mellemlandinger undervejs. Vælger du at flyve til Alicante med et lavprisselskab, skal du være opmærksom på, at der kan være ekstra udgifter forbundet med blandt andet indchecking af bagage. (Priser tjekket 01/06/2018).

Hvordan finder KAYAK så lave flypriser?

KAYAK behandler mere end 2 milliarder rejseforespørgsler årligt og viser resultater fra hundredvis af flyselskaber og tredjepartssider, så du kan vælge mellem en lang række priser og muligheder. Vi viser også resultater fra mere end 2 millioner ejendomme, udlejningsbiler, pakkerejser og aktiviteter samt millioner af verificerede anmeldelser, så du som bruger kan vælge mellem så mange tilgængelige rejsemuligheder som muligt.

Hvordan sparer jeg penge med KAYAK Mix?

Med KAYAK Mix kan du kombinere flere enkeltbilletter fra forskellige flyselskaber, hvis dette er billigere end en traditionel returrejse.

Søger KAYAK hos flere flyudbydere end konkurrenter?

Ja, KAYAK har adgang til flere data og informationer end online rejsebureauer og udkonkurrerer konsekvent konkurrenter i nøjagtighed globalt.

Hvordan hjælper KAYAK Prisprognose mig med at finde det bedste tidspunkt at bestille?

KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for en given destination og dato ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller bestille nu.

Bestil billige flyrejser til Alicante

(Returrejse)
Lufthavne
Afrejsested
København
464 kr
kun
464 kr
Billund
2034 kr
kun
2034 kr
Rejsemål
Alicante
464 kr
kun
464 kr
man. 19. aug.
CPH
Kastrup Copenhagen
ALC
Alicante
3t. 25min.
fre. 30. aug.
ALC
Alicante
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 20min.
464 kr
Rejse: 12 dage
Samlet 5,4 Okay
Baseret på 4 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
CIA
MAD
Okay 5,5

Ulemper: Significant delay, poor AC

PFO
STN
Middelmådig 2,6

Ulemper: More entertainment would've made the flight much better and less wait for getting on and off the plane

LIS
DUB
Middelmådig 2,0

Fordele: I loved the fact that I arrived

Ulemper: Everything else. Deservedly the worst airline in Europe

CIA
SOF
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing. This was the worst experience ever

Ulemper: This flight was booked with an unrealistic connection time. The second flight was missed and we had to buy another ticket to get to our destination.

WRO
NCL
God 6,5

Fordele: Comfortable flight

Ulemper: Delayed, big queue to board plane

man. 19. aug.
CPH
Kastrup Copenhagen
ALC
Alicante
3t. 25min.
fre. 30. aug.
ALC
Alicante
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 20min.
464 kr
Rejse: 12 dage
Samlet 5,4 Okay
Baseret på 4 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
DUB
STN
Okay 4,0

Fordele: It was affordable

Ulemper: Customer service

MLA
STN
Middelmådig 2,6

Ulemper: Worst plane I've ever flown on, so uncomfortable!

OTP
PSR
Middelmådig 2,0

Fordele: Niente.

Ulemper: Niente.....organizzazione pessima il crew,unica spiegazione e che una giornata troppo affollata!!!! Pessina orgazione...neanche aqua oferta...tutto sulla nostra sofferenza.

CIA
LIS
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing

Ulemper: Communication, comfort, customer service, timeliness

STN
BLL
Middelmådig 2,0

Ulemper: All the agents were not professional, stupid and did not explained to the pasengers which line to check in. Took me 1and 1/2 hour to check in and went to 2-3 differents lanes and keep waiting each lane for long time.

fre. 20. dec.
CPH
Kastrup Copenhagen
ALC
Alicante
26t. 10min.
søn. 5. jan.
ALC
Alicante
CPH
Kastrup Copenhagen
16t. 45min.
1007 kr
Rejse: 17 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 3.277 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Komfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
IAH
AMS
Okay 5,3

Ulemper: KLM was not prepared to get wheel chair passenger off plane. Cost me delay of 1 hour. I will never fly KLM again.

SLC
AMS
Fantastisk 8,8

Ulemper: The flight was a bit delayed, but the airline handled it incredibly well. I was put up in a great hotel with good free food and caught another flight the next morning.

PTY
AMS
Fantastisk 8,6

Ulemper: I congratulate the KLM crew!

AMS
ATH
Okay 4,4

Fordele: Reclinable seats.

Ulemper: The food!! The lights could be dimmed as it was a night flight.

EDI
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: Very friendly crew and on time with no problems.

lør. 14. dec.
CPH
Kastrup Copenhagen
ALC
Alicante
8t. 20min.
tir. 31. dec.
ALC
Alicante
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 15min.
1014 kr
Rejse: 18 dage
Samlet 6,4 God
Baseret på 3.030 anmeldelser
Samlet
6,8
Boarding
6,7
Komfort
6,4
Besætning
7,3
Underholdning
5,3
Mad
5,7
ORY
BCN
Middelmådig 3,2

Fordele: Inexpensive

Ulemper: We had to spend €50 to check a bag that we can carry on to other flights due to weight restriction. There was terrible communication about a gate change. The flight was late and no one seemed to care or acknowledge that. The seats were very uncomfortable.

VIE
FCO
Okay 5,6

Ulemper: Ticketing should have been better. They didn't have my name and couldn't print my boarding pass. I almost missed my flight, eventhough I was 2 hours early at the airport.

ORY
BCN
Middelmådig 3,0

Fordele: Nothing what so ever, not seen such a rude staff in my years of traveling. Totally no customer care

Ulemper: A bit more courtesy with passengers

BCN
OPO
Middelmådig 2,0

Ulemper: Did not make my flight as the first flight was delayed over five hours. After calling the 3rd party (kiwi) that kayak sold the ticket through, they were extremely unhelpful and could not accommodate me at all to try to get me on a flight to make my work obligation. Needless to say I missed the meeti

BCN
JMK
Middelmådig 2,0

Ulemper: Our connecting flight was late and we missed our flighr

tir. 24. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
ALC
Alicante
12t. 45min.
tor. 26. sep.
ALC
Alicante
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 20min.
484 kr
Rejse: 3 dage
Samlet 5,4 Okay
Baseret på 4 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
BCN
NAP
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing

Ulemper: Ryanair’s app was down preventing me from check-in for my flight. When I went to the counter to get my boarding passes printed, the agent informed me that they where going to charge me 55€ per ticket. I think this is unfair! Never flying again with this airline!

ZAZ
STN
Okay 5,5

Fordele: The crew was very nice but somewhat disinterested. Perhaps because their average age was 14?

Ulemper: The whole luggage thing is a nightmare! Ive never gotten SO many pre-flight messages! I kept paying MORE Euros, for an already overpriced flight.....and never was really sure what I was paying for??? And STILL had to smash one piece of luggage into the other??? I think ill do easy jet next time!

SOF
ATH
Middelmådig 2,0

Ulemper: We did not make this flight due to an unrealistic connection time. We had to buy a new ticket to get to our destination.

STN
OPO
Okay 5,3

Fordele: I like the aircraft

Ulemper: The change inside the plane.My seats was changed several times.

STN
BUD
Fantastisk 9,5

Fordele: Friendliness of crew.

tor. 5. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
ALC
Alicante
8t. 50min.
tir. 17. sep.
ALC
Alicante
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 15min.
1120 kr
Rejse: 13 dage
Samlet 7,2 God
Baseret på 4.861 anmeldelser
Samlet
7,4
Boarding
7,3
Komfort
7,2
Besætning
7,9
Underholdning
6,6
Mad
7,0
AMS
LIS
Middelmådig 2,0

Ulemper: Flight was so delayed we missed our connection.

LIS
ORD
Fantastisk 8,0

Fordele: Cod fish meal was nice! Lots of movie options, and the staff were nice.

Ulemper: Foot rests would have been great to have. The boarding process was exhausting. A long line for another passport check (after the immigration check point) and the long bus ride to the aircraft.

LIS
BOS
Okay 5,3

Fordele: Great entertainment selection.

Ulemper: I had two flights that day: TAP Portugal: greeters, assistance loading carry-on, fish with potatoes and spinach, glass of wine, pudding, sandwich, carrot cake bite, coffee and a blanket. Jet Blue: water three hours in, (unhealthy) bag of chips.

ORY
OPO
Okay 5,6

Fordele: Nothing stood out. Legroom was ok.

Ulemper: Boarding was confusing and poorly managed.

LIS
BCN
Fantastisk 8,0

Fordele: Great flight

Ulemper: All great

søn. 15. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
ALC
Alicante
3t. 20min.
søn. 22. sep.
ALC
Alicante
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 20min.
1146 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,5 God
Baseret på 513 anmeldelser
Boarding
7,5
Komfort
7,6
Besætning
8,0
Underholdning
7,0
Mad
6,8
HEL
OUL
God 6,6

Fordele: Cheap and comfortable budget airline.

Ulemper: Delayed departure without any explanation

SWF
BFS
Okay 4,6

Fordele: The flight attendants were very rude. One didn't want to asssit my 8 year old when she couldn't open the door. They kept waking me up to put on my damn seat belt.

Ulemper: The flight attendant yelled at my 8 year old . They didn't want to help my daughter get out of the bathroom. They stood there rolling their eyes. Don't think I'll be back on that air line

OSL
BCN
Okay 5,6

Fordele: Friendly crew serving my side.

Ulemper: We were unable to have choose seat option at booking and also check in and they split us up and weren’t able to put us together at the gate. A bit light on the perks for “premium”.

FCO
ARN
God 6,0

Fordele: Comfortable seats

Ulemper: They didn't load enough food for the flight so didn't receive a hot meal

BCN
ARN
Fantastisk 8,3

Fordele: Aircraft comfort and overall amenities

Ulemper: Out of 4 flights with Norwegian this trip, 3 were delayed because of issues with the aircraft. It's ok when it happens once, but 75% delays is no fun and not good

tir. 24. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
ALC
Alicante
12t. 45min.
tor. 26. sep.
ALC
Alicante
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 20min.
484 kr
Rejse: 3 dage
Samlet 5,4 Okay
Baseret på 4 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
AMS
DUB
Okay 4,0

Fordele: Destroyed one of our suitcases after charging us 50 to carry it. Baggage people were less than helpful. Will avoid them in the future

MAN
CFU
Middelmådig 2,0

Ulemper: I was there 10 minutes from my flight because of a lot problems from airline doesnt matter and they supposed to take a flight at 15:30 my flight was delay but we arrived at 15:40 and i was thinking i lost but suddenly i saw that it was missing 10 people more and i was running like hell on it and at the gate they didnt let us to take a bus ... The funny was that the plane departure at 16:20 that was freaking out and Im never gona take that airline ! I always chose Norwegian but i was thinkkng that they have change little bit ° , in Norwegian one time they wait for me 20 minutes 20 minutes ! Ryanair is the most Bad and i feel sad if i m writing for them as well !

PMI
SEN
Fantastisk 8,0

Fordele: Thank you

BGY
TLV
God 6,0

Ulemper: Everything

WRO
NCL
God 6,5

Fordele: Comfortable flight

Ulemper: Delayed, big queue to board plane

tir. 27. aug.
CPH
Kastrup Copenhagen
ALC
Alicante
5t. 20min.
fre. 30. aug.
ALC
Alicante
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 15min.
1186 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 6,9 God
Baseret på 2.236 anmeldelser
Samlet
7,1
Boarding
7,1
Komfort
7,0
Besætning
7,6
Underholdning
6,4
Mad
6,4
IAD
BRU
Fantastisk 10,0

Fordele: The flight attendants were wonderful and the movies and space for the kids was great!

IAD
BRU
Okay 4,3

Fordele: Food was good. Crew on the flights were polite

Ulemper: Checking in could be made easier by the airline communicating with the staff. They were not aware i had an email that i could check in luggage and they were not helpful or providing good customer services - unprofessional & inexperienced. Lost my luggage both ways.

MAN
BRU
God 6,0

Fordele: Crew was friendly, seats were ok

Ulemper: Flight was delayed for almost 2 hours, there was no explanation, just an apology.

IAD
BRU
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing! We’re still in Baltimore

Ulemper: Brussels air cancelled our flight and didn’t rebook us on another until 25 hours later- so we lost a whole day of our trip. They were supposed to email me confirmation of the new flight and did not- I had to finally call Lufthansa to get it.

GVA
BRU
Okay 4,6

Ulemper: Delays is Boarding No food and beverages

tor. 22. aug.
CPH
Kastrup Copenhagen
ALC
Alicante
3t. 25min.
tor. 29. aug.
ALC
Alicante
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 20min.
543 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 5,4 Okay
Baseret på 4 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
LGW
DUB
Middelmådig 3,0

Ulemper: Was late for 1.5h

MAN
NTE
Middelmådig 2,0

Ulemper: Long delay, lack of information.

CIA
MAD
Okay 5,5

Ulemper: Significant delay, poor AC

WRO
NCL
God 6,5

Fordele: Comfortable flight

Ulemper: Delayed, big queue to board plane

BGY
TLV
God 6,0

Ulemper: Everything

tor. 22. aug.
CPH
Kastrup Copenhagen
ALC
Alicante
3t. 25min.
tor. 29. aug.
ALC
Alicante
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 20min.
543 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 5,4 Okay
Baseret på 4 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
BUD
STN
Middelmådig 2,0

Fordele: Not much.

Ulemper: The staff were rude. The flights were delayed. The staff at budapest checked our passports/boarding passes and then we were kept in a holding area on a stairwell between the desk and the plane for over 30 minutes, in a hot environment. The seats were not comfortable.

ZAZ
STN
Okay 5,5

Fordele: The crew was very nice but somewhat disinterested. Perhaps because their average age was 14?

Ulemper: The whole luggage thing is a nightmare! Ive never gotten SO many pre-flight messages! I kept paying MORE Euros, for an already overpriced flight.....and never was really sure what I was paying for??? And STILL had to smash one piece of luggage into the other??? I think ill do easy jet next time!

PMI
MAN
Okay 4,0

Ulemper: Delayed flight should have been 9.30pm 2hr delay!!!

LGW
DUB
Dårlig 0,0

Fordele: Norwegian air caused us to miss the flight.

Ulemper: Making the damn flight.

STN
BLL
Middelmådig 2,0

Ulemper: All the agents were not professional, stupid and did not explained to the pasengers which line to check in. Took me 1and 1/2 hour to check in and went to 2-3 differents lanes and keep waiting each lane for long time.

lør. 10. aug.
CPH
Kastrup Copenhagen
ALC
Alicante
15t. 10min.
lør. 17. aug.
ALC
Alicante
CPH
Kastrup Copenhagen
5t. 10min.
1623 kr
Rejse: 8 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 26.177 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Komfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
SKG
FRA
God 7,6

Fordele: The crew was nice and efficient. There was no meal service because they had catering problems, but they tried to accommodate small children with candy cars and chips.

Ulemper: There was no meal service because of catering problems. Though it was done for our safety (the crew mentioned some problems in prior flights), not having a back-up plan of sorts would be good for an airline of Lufthansa's stature.

JFK
FRA
Fantastisk 9,3

Fordele: There was a good amount of leg room and the seat reclined to a comfortable position to sleep.

BEG
FRA
Middelmådig 2,0

Ulemper: First leg was delayed out of Belgrade so I missed the connection to Washington

ZAG
MUC
Okay 5,3

Ulemper: They lost my luggage and we barely made it to our connecting flight

MUC
DEN
Fantastisk 10,0

Fordele: Lufthansa is always incredible.

man. 5. aug.
CPH
Kastrup Copenhagen
ALC
Alicante
26t. 55min.
søn. 11. aug.
ALC
Alicante
CPH
Kastrup Copenhagen
10t. 20min.
1696 kr
Rejse: 7 dage
8,1FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 8.423 anmeldelser
Samlet
8,2
Boarding
8,2
Komfort
7,9
Besætning
8,7
Underholdning
7,8
Mad
7,9
GRU
ZRH
Okay 4,0

Ulemper: Punctuality

BOS
ZRH
Okay 5,0

Ulemper: Could've been on time

CAI
ZRH
Fantastisk 8,0

Fordele: The food

Ulemper: If there was Headphones on flights

ZRH
MXP
Fantastisk 9,0

Fordele: Crew was great. Very friendly and accommodating

Ulemper: Regional jet had hard seats but adequate for 1 he flight

PRG
ZRH
Fantastisk 8,0

Fordele: Crew was great, food was great, timing was great! (Got to LAX about 45min prior to scheduled arrival), however seats are very narrow!! Good enough for a short (2-5 hour) flight but definitely not for a transatlantic one!

Ulemper: Everything great but the seats..don’t expect too much of a leg room in the 777 Boeing...unless you get the exit row in economy or you book a business class!

lør. 10. aug.
CPH
Kastrup Copenhagen
ALC
Alicante
3t. 20min.
tir. 13. aug.
ALC
Alicante
CPH
Kastrup Copenhagen
10t. 15min.
1716 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 6,8 God
Baseret på 4.009 anmeldelser
Samlet
7,0
Boarding
6,9
Komfort
6,9
Besætning
7,4
Underholdning
6,9
Mad
6,0
LAX
BCN
Okay 4,3

Fordele: Efficient boarding

Ulemper: Not only do you have to pay for a meal or snack, but there is absolutely no free drink service at all, not even water. Want a can of coke? $3 on your credit card and I’ll get that right out to you. What a joke. Have to pay for a blanket too. The most penny pinching airline I’ve ever flown.

LAX
CDG
Okay 4,3

Ulemper: If they at least offered complimentary drinks and snacks.

ORD
BCN
Middelmådig 2,0

Ulemper: Be on time and not spending my night at the airport because i lost the flight and they could not find anything earlier. I will never travel with kiwi again.

DUB
ARN
God 7,3

Fordele: Good legroom

Ulemper: Flight was delayed by over an hour

MAD
LAX
Okay 5,3

Ulemper: Good was terrible and not included with ticket unless you pay for it. Seat barely reclines. Outdated planes

fre. 8. nov.
CPH
Kastrup Copenhagen
ALC
Alicante
3t. 25min.
man. 11. nov.
ALC
Alicante
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 25min.
550 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 5,4 Okay
Baseret på 4 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
BCN
BRU
Fantastisk 10,0

Fordele: Everything about my flight

Ulemper: I love everything

ATH
RAK
God 6,3

Fordele: The price

Ulemper: Confort

LPL
DUB
Fantastisk 9,5

Ulemper: The area we were put in prior to boarding was just a continuous weaving queue and was quite crowded and stuffy

ATH
SXF
Middelmådig 2,0

Ulemper: No service. In order to make up the low fare they force you to buy their services-food, lottary, seats- and because they pay less at the airports , they are last on the list for take off and landing.

LIS
DUB
Middelmådig 2,0

Fordele: I loved the fact that I arrived

Ulemper: Everything else. Deservedly the worst airline in Europe

fre. 8. nov.
CPH
Kastrup Copenhagen
ALC
Alicante
3t. 25min.
man. 11. nov.
ALC
Alicante
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 25min.
550 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 5,4 Okay
Baseret på 4 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
FKB
EDI
God 7,5

Ulemper: If the seat and sitting area would have been cleaner and if you could recline your seat

PMI
MAN
Okay 4,0

Ulemper: Delayed flight should have been 9.30pm 2hr delay!!!

STN
OPO
Okay 5,3

Fordele: I like the aircraft

Ulemper: The change inside the plane.My seats was changed several times.

LGW
DUB
Middelmådig 3,0

Ulemper: Was late for 1.5h

AMS
DUB
Okay 4,0

Fordele: Destroyed one of our suitcases after charging us 50 to carry it. Baggage people were less than helpful. Will avoid them in the future

fre. 20. dec.
CPH
Kastrup Copenhagen
ALC
Alicante
26t. 10min.
søn. 5. jan.
ALC
Alicante
CPH
Kastrup Copenhagen
16t. 45min.
1007 kr
Rejse: 17 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 3.277 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Komfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
AMS
EDI
Okay 5,6

Fordele: Crew was friendly

Ulemper: Passenger who needed wheelchair assistance it took KLM 50 minutes to get him off plane which delayed our boarding. KLM not prepared to handle passengers with needs

DUB
AMS
Fantastisk 8,3

Ulemper: The KLM crew are always great serving and treating you. Well above many other airlines.

DAR
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew was great, very responsive and hospitable!

Ulemper: more lunch choices, especially choices without dairy products.

AMS
TXL
Fantastisk 8,0

Ulemper: Too hot inside the aircraft

AMS
ATH
Okay 4,4

Fordele: Reclinable seats.

Ulemper: The food!! The lights could be dimmed as it was a night flight.

lør. 14. dec.
CPH
Kastrup Copenhagen
ALC
Alicante
8t. 20min.
tir. 31. dec.
ALC
Alicante
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 15min.
1014 kr
Rejse: 18 dage
Samlet 6,4 God
Baseret på 3.030 anmeldelser
Samlet
6,8
Boarding
6,7
Komfort
6,4
Besætning
7,3
Underholdning
5,3
Mad
5,7
CDG
LGW
Fantastisk 9,0

Fordele: Professional smiley crew

BCN
AMS
Okay 4,0

Ulemper: They closed the gates on time despite the flight being nearly 2 hours late. So, passengers sat in the plane for about 4.5 hours for a 2h flight.

BCN
LIS
Okay 4,5

Ulemper: I was unable to check in online (and I tried multiple times with multiple devices). I got the unhelpful message that I simply couldn’t “check-in at this time.” This left me thinking that I should keep trying. A more specific error message would be more helpful.

FCO
BCN
Fantastisk 8,0

Fordele: Staff was pleasant and polite. Seats were comfortable enough for economy.

Ulemper: Boarding seemed to take and incredibly long time.

LGW
BCN
God 6,5

Ulemper: There was nothing about the trip to like. I still have not made it to Agadir. The flight in Denver was delayed two hours, causing my family to miss all connections. This I turn required me to fork out $1000 additional to make it to my final destination.

fre. 9. aug.
BLL
Billund
ALC
Alicante
11t. 05min.
man. 12. aug.
ALC
Alicante
BLL
Billund
11t. 20min.
2034 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 7,6 God
Baseret på 5.007 anmeldelser
Samlet
7,9
Boarding
7,9
Komfort
7,6
Besætning
8,2
Underholdning
7,2
Mad
7,1
FAE
CPH
Fantastisk 10,0

Fordele: SAS has offered great service on two flights this past week. Look forward to flying them again.

ARN
ORD
God 6,3

Ulemper: They seats were cramped and didn’t have a lot of cushion. The BBQ chicken lunch was not good. There needed to be more frequent water available

CPH
HKG
God 7,6

Fordele: Crew very friendly and helpful.

Ulemper: Seat didn’t recline as much as it should be. Maybe cuz we are sitting the last row. Which makes it less comfortable.

ORD
CPH
Fantastisk 9,6

Fordele: Boarding was easy, flight was smooth and on time.

Ulemper: Seats were snug, granted we had the less expensive tickets.

CPH
CDG
Okay 4,4

Ulemper: We paid for meals that were NOT delivered

tor. 19. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
ALC
Alicante
7t. 30min.
tor. 26. sep.
ALC
Alicante
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 20min.
570 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 5,4 Okay
Baseret på 4 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
DUB
EDI
Middelmådig 3,6

Ulemper: The flight was delayed and we got into EDI very late.

DUB
CGN
God 6,0

Fordele: Fare

Ulemper: Seat rows are close together

WRO
TLV
Fantastisk 10,0

Ulemper: Everything

LIS
DUB
Middelmådig 2,0

Fordele: I loved the fact that I arrived

Ulemper: Everything else. Deservedly the worst airline in Europe

ACE
MAN
God 6,0

Fordele: Crew were amazing. All brilliant. Captain was super super cool too.

Ulemper: Free snacks.

Vis flere resultater
*
Priserne er pr. person og er for e–billetter og inkluderer alle skatter og afgifter i DKK.

Vi bestræber os på altid at vise præcise priser, men priserne kan ikke garanteres.

Her er grunden:

Vi er ikke sælger
Hos KAYAK bestemmer vi ikke prisen, og det er derfor ikke muligt for os at garantere noget, som andre virksomheder sælger.

Vi samler tonsvis af data for dig
Vores service lader dig hurtigt og nemt sammenligne resultater fra hundredvis af rejsesider på én gang. I den forstand er KAYAK en søgemaskine, og vi kan ikke garantere de priser, vi finder.

Hvorfor er vi ikke altid 100% præcise?
Priser på flysæder, hotelværelser og lejebiler kan blive ændret hele tiden. Flere mennesker prøver måske at søge på den samme rejsemulighed på samme tidspunkt. Dette kan resultere i, at visse priser til tider ikke længere er tilgængelige.

For flere spørgsmål, eller hvis du har en dårlig pris, du ønsker at rapportere til os,
så send os venligst en , og en fra vores team vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 • Returrejse
 • Enkelt
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class