Find fly
Tilbud
Hvornår er det bedst at booke
Ofte stillede spørgsmål og tips
Flyselskaber

Find billige flyrejser til Spanien fra 207 kr.

Dette er den billigste pris for en enkeltrejse med fly, fundet af en KAYAK-bruger inden for de seneste 72 timer, når der blev søgt efter fly med afgang den 29.2.. Der tages forbehold for prisændringer, og det er muligt at de viste flypriser ikke er tilgængelige på alle afgange eller rejsedatoer. Klik på prisen for at kopiere søgningen for dette tilbud.
1 voksen
0 tasker
ons. 20.3
ons. 27.3

Søg hundredevis af rejser på én gang for tilbud på fly til Spanien

Det her er grundende til, rejsende har søgt 47.843.855 gange på KAYAK de sidste 7 dage:

Spar 49% eller mereSammenlign flere rejsesider med én søgning

Overvåg priserIkke klar til at booke? Lav en prisalarm, til når priserne falder.

Filtrér dine tilbudVælg billetklasse, gratis wi-fi og mere.

Saml dine flyrejser og spar pengeSpar penge, når du samler dit fly og hotel.

Seneste flytilbud til Spanien

Bedste priser på returrejser fundet af vores brugere på KAYAK i de seneste 72 timer

MEST POPULÆREMalaga
1 stop fra 809 kr.
Direkte fra 1.183 kr.
Direkte fra 1.190 kr.
Palma de Mallorca
Direkte fra 470 kr.
Direkte fra 560 kr.
1 stop fra 1.307 kr.
Alicante
Direkte fra 477 kr.
Direkte fra 747 kr.
1 stop fra 1.037 kr.
Las Palmas de Gran Canaria
1 stop fra 1.044 kr.
1 stop fra 1.328 kr.
Madrid
Direkte fra 629 kr.

Værd at vide

Lavsæson

januar

Højsæson

juli

Det billigste fly

207 kr.
Bedste tidspunkt at undgå myldretid med et gennemsnitlig 36% fald i prisen.
Mest populære tid at flyve på med en gennemsnitlig 46% stigning i prisen.
Fly fra København til Madrid

Ofte stillede spørgsmål – booking af flyrejser til Spanien

 • Hvor lang er flyveturen til Spanien?

  Et direkte fly fra Danmark til Spanien tager i gennemsnit 6t. 01min., og dækker en distance på 3919 km. Den mest populære rute er København - Malaga med en gennemsnitlig flyvetid på 3t. 40min..

 • Hvad er det billigste fly til Spanien?

  Den billigste billet til Spanien fra Danmark, som er blevet fundet i de seneste 72 timer, kostede 76 kr. enkelt og 360 kr. retur. Den mest populære rute er fra København til Malaga, og den billigste flybillet retur, der er blevet fundet indenfor de seneste 72 timer på denne rute, kostede 809 kr..

 • Hvilket flyselsskab flyver til Spanien?

  Norwegian Air International, Scandinavian Airlines & Ryanair flyver oftest fra Danmark til Spanien.

 • Hvad er den mest populære destination i Spanien?

  De næstmest populære destinationer er Palma de Mallorca (12%) og Madrid (12%). Søgninger på fly til Alicante (11%), til Granadilla (8%) og til Las Palmas de Gran Canaria (7%) er også populære.

 • Hvordan hjælper KAYAK Prisprognose mig med at finde det bedste tidspunkt at bestille?

  KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for en given destination og dato ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller booke nu.

Se flere spørgsmål

Top tips til at finde billige fly til Spanien

 • Leder du efter billige flybilletter til Spanien? 25% af vores brugere fandt billetter til Spanien til følgende priser eller mindre: Fra Aarhus 596 kr. enkelt – 1.066 kr. retur, fra Billund 790 kr. enkelt – 1.275 kr. retur, fra Aalborg 673 kr. enkelt – 1.388 kr. retur
 • Bestil minimum 1 uge før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet.
 • Højsæsonen er vurderet til at være juli and august. Den billigste måned at flyve fra Danmark er januar.
 • Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedatoer i søgeformularen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Spanien.
Se flere tips

Top-5 flyselskaber, der flyver til Spanien

Behøver du hjælp med at vælge, hvilket flyselskab du skal rejse med fra Danmark til Danmark? KAYAKs anmeldelser af flyselskaber viser en samlet vurdering for hvert flyselskab ud fra en lang række faktorer, herunder komfort, boarding, underholding ombord med mere, for at gøre beslutningen nemmere. Se flyselskabernes vurderinger ifølge KAYAKs anmeldelser.
7,8
LufthansaTotale score baseret på 29734 bedømmelser
79overall
79boarding
84crew
75food
76entertainment
77comfort
Flyselskabsanmeldelser

Flyet var forsinket - både i LAX og i Frankfurt - dårlig information

Læs mere om Lufthansa

Flyet var forsinket - både i LAX og i Frankfurt - dårlig information

Ulemper: "Lufthansa burde presse lufthavnen i Frankfurt til at ge bemanding imsilkerhedskonteollen. Kl 6.10 i morges tog det 35 min i business køen og mindst 50 mini economy køen"
Fordele: "flyturen i sig selv var fin men var forsinket."
Ulemper: "Flyet var forsinket så jeg missede forbindelsen til CPH i Frankfurt. Det kan ske. Blev omboket til tidligt fly næste morgen. Sådan måtte det jo så være. Men at skulle stå i kø som business pasager i 55 min for at få hotelvoucher og nyt boardingpass var for meget. Economy havde endnu længere kø. Skikkerhedstjek næste morgen i Frankfurt tog 35 min for business og op mod 1t for economy!"
Fordele: "friendly staff"
Ulemper: "poor sandwhiches, dry bread. Lost my suitcase when arriving in Billund - got it late next day"
Fordele: "Lufthansa når det er bedst - turen var en bevidst fravalg af Airfrance der også flyver fra København til Alger - og dette fravalg kan anbefales, hvis man ikke har svært ved at komme tidligt af sted..."
Ulemper: "N/A"
Fordele: "SAS når det er bedst - for det var faktisk SAS der lagde fly og personale til..."
Ulemper: "N/A"
Fordele: "Airbus 380'eren er et fantastisk fly. Var så heldig at flyve på business og imponerende med den mængde business sæder, som flyveren har og den kvalitet den enkelte plads byder på lige fra super hovedtelefoner til en reel soveplads og fantastiske sæder der kan indstilles næsten efter behag."
Ulemper: "Personalet virkede super stressede i forhold til at kunne give den service, som de vel selv gerne ville overfor businessclass passagerer. Serveringen virkede hektisk og der var ingen ro da flyveturen var kort grundet et hurtig fly og for mange passagerer."
Fordele: "Der var ikke så mange med på flyvningen - super kabine personale, der var rigtig meget på passagerne og sågar forsøgte at muntre et meget flyvetræt japansk ægtepar op til en god oplevelse i Napoli."
Fordele: "Godt serviceniveau - jeg er imponeret over at der stadig serveres mad på ruter af denne længde - er sparet væk hos mange konkurrenter."
Ulemper: "Flyet forsinket - aldrig rart når man har endnu et fly at nå. Boarding tog meget lang tid"

Jeg synes at der skal være sandwich og drikkevarer tilbydes gratis på bordet

Bedste nærværende og menneskelige service. SAS slår andre flyselskaber på service. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

No covid safety. Keep distance apparently don’t count when you onboard or in the bus from gate to/from plane. Could hardly move. And late again, again, again. Seems to be the new norm.

Ulemper: "Udkald til gate, hvorefter vi stod 15-20 min. uden info om forsinkelsen. I fly vidste man ikke at vi havde købt breakfast hjemmefra, men vi fik det da uden problemer alligevel. Men brød kun budt én gang og kaffe 2. gang langt senere. I Malaga ventede vi næsten en 1/2 time ved bagagebånd."
Fordele: "N/A"
Ulemper: "Et halvtomt fly med en aldrende besætning der klart havde været for længe på arbejdsom kun havde fokus på at blive hurtigt færdige med pligterne så de kunne komme til at pludre med hinanden."
Fordele: "Stille fly godt sæde."
Ulemper: "Wifi virkede ikke eller kostede Xtra. Man fik ikke en gang et glas vand."
Fordele: "At jeg kunne ligge ned og sove"
Ulemper: "Sov hjem og fravalgte første servering på business. Der var også en større flok amerikanske gæster som dog valgte at feste igennem på turen - da jeg vågnede var personalet godt trætte af alle passagerer og da jeg ville have lidt i pantryet var det pakket ned 2 timer før ankomst - sikkert for at lukke førnævnte fest - men det retfærdiggør vel ikke at de øvrige gæster også har indløst billet til business og den service der betales for."
Fordele: "Da vi først var kommet ombord på flyet gik tingene sin vante gang... ellers var der ikke meget hoved og hale på noget som helst."
Ulemper: "Men hvorfor annoncerer man at flyet skal board 1 time inden det sker, så passagererne kommer til at stå i kø unødig lang tid. Flyveren var 1 time forsinket på Flightradar24 og også i virkeligheden!!! Det var ikke noget groundpersonalet ville ud med, så alle annonceringer gik efter tidsplanen - den originale med altså en times gap! SAS find jer en mere kvalificeret partner i Athen, da det er var helt hen i vejret og dårlig service."
Fordele: "Stewardess assistence"
Ulemper: "Delay without other notification than the expected change of departure and loooong wait before boarding"
Ulemper: "We were traveling with two kids, and one of the kids drops some bread on the floor of the flight. One of the crew is angry to us about this, which makes us very uncomfortable."

Hvorfor kan jeg dog ikke ændre mit sæde? Tåbelig stewardesse.

Fordele: "Besætningen var flink og der var ok plads."
Ulemper: "Flyet var forsinket 1t og 5 min. Der kunne ikke købes mad - til trods for at der annonceres med mad. Der kunne kun købes snacks (nødder, chips osv)."
Ulemper: "The flight/boarding was terribly delayed but the attendant on board was good. It took a lot of time to come out too after we landed but the flight was smooth"
Ulemper: "Måtte vente 45 min. på bagage i CPH. Missede tog til Fyn"

Vi betalte ekstra for faste pladser, dem fik vi ikke. Vi brugte Ryanair app til at bestille en taxa, den ankom ikke. Vi mistede en pung i flyet, Ryanair ville ikke hjælpe. Flyet var forsinket. Personalet var uhøfligt. Prisen på Kayaks tilbud, var ikke den endelige pris på rejsen. Alt i alt. Bruger ikke Ryanair eller Kayak igen.

Vi missede flyet å grund at forsinkelser på det forrige fly. Ikke meget hjælp at hente. Utroligt dyr rejse blev det til.

Så utroligt meget forsinkelse så vi ikke nåede flyet fra Napoli til København. Ikke meget hjælp at hente. Det er endt med at blive en utroligt dyr rejse.

Flyet blev forsinket 6 gange, cirka 2,5 time Ingen undskyldninger eller oprettelse fra Ryanair selv.

Det er ren når man booker billetterne igennem jer at man så ikke kan logge på online/tjekke ind og dermed ender med at skal betale ekstra for at tjekke ind i lufthavnen

Dårligste service incl deres app. Umuligt efterfølgende at komme i kontakt med noget der kommer i nærheden af god service. Skal man have penge retur kan man godt glemme det. Ender hver gang med at blive dyrere end andre flyselskaber. Personalet i flyet er godt nedkørt og kan ikke nå en “ubådsvask”= de stinker af gammel armsved. Alt i alt som at tage bussen i Islamabad.

For lidt benplads. Knæ ind i ryggen foran. Jeg er af normal højde. For hårdt sæde, må skifte position flere gange.

Det er Ryanair politik og det er ok for mig. Lidt ubekvemme sæder som er fast og ikke kan bevæges. Punktlig som altid

Aldrig prøvet i mit liv noget så dårligt. Selvfølgelig kan de ikke gøre noget ved stormen - men info var der absolut ingen af. Så få beskeder over appen- og slet ikke beskeder der holder på nogen måde. Alt kan gøres bedre

Der var ikke på noget tidspunkt styr på at vi havde købt priority selv vi fulgtes med en handicappet. Hverken frem eller tilbage. Heller ikke når vi spurgte ind til det.

Bestil billige Spanien flybilletter

Seneste returrejse flytilbud

26.5.søn.
direkteNorwegian
3t. 05min.CPH-BCN
31.5.fre.
direkteNorwegian
3t. 00min.BCN-CPH
470 kr.
4.3.man.
direkteRyanair
3t. 25min.CPH-ALC
11.3.man.
direkteRyanair
3t. 25min.ALC-CPH
477 kr.
4.4.tor.
direkteVueling
3t. 00min.CPH-BCN
9.4.tir.
direkteVueling
3t. 05min.BCN-CPH
553 kr.
9.4.tir.
direkteNorwegian
3t. 00min.CPH-PMI
16.4.tir.
direkteNorwegian
3t. 00min.PMI-CPH
560 kr.
4.4.tor.
direkteVueling
3t. 00min.CPH-BCN
11.4.tor.
direkteVueling
3t. 05min.BCN-CPH
595 kr.
8.4.man.
direkteRyanair
3t. 20min.CPH-MAD
17.4.ons.
direkteRyanair
3t. 15min.MAD-CPH
629 kr.
9.3.lør.
1 stopLufthansa
4t. 30min.CPH-BCN
13.3.ons.
1 stopLufthansa
4t. 50min.BCN-CPH
1.017 kr.
31.3.søn.
direkteScandinavian Airlines
2t. 50min.CPH-BCN
9.4.tir.
direkteScandinavian Airlines
2t. 55min.BCN-CPH
1.044 kr.
14.4.søn.
1 stopLufthansa
8t. 35min.CPH-MAD
21.4.søn.
1 stopLufthansa
8t. 10min.MAD-CPH
1.141 kr.
31.3.søn.
direkteScandinavian Airlines
2t. 50min.CPH-BCN
11.4.tor.
1 stopScandinavian Airlines
20t. 10min.BCN-CPH
1.183 kr.

Filtrer efter stop

Filtrer efter flyselskab

Filtrer efter pris

Seneste enkeltrejse flytilbud

29.2.tor.
direkteRyanair
3t. 25min.CPH-MAD
207 kr.
6.5.man.
direkteRyanair
3t. 25min.CPH-ALC
249 kr.
26.2.man.
direkteNorwegian
2t. 50min.CPH-BCN
277 kr.
4.8.søn.
direkteVueling
3t. 00min.CPH-BCN
297 kr.
16.3.lør.
direkteNorwegian
2t. 50min.CPH-BCN
304 kr.
26.2.man.
direkteVueling
3t. 00min.CPH-BCN
311 kr.
3.3.søn.
direkteScandinavian Airlines
2t. 50min.CPH-BCN
491 kr.
15.4.man.
1 stopScandinavian Airlines
10t. 20min.CPH-BCN
512 kr.
27.7.lør.
2 stopLufthansa
17t. 05min.BLL-AGP
1.362 kr.
19.3.tir.
2 stopLufthansa
23t. 20min.CPH-MAD
2.130 kr.

Filtrer efter stop

Filtrer efter flyselskab

Filtrer efter pris

Last minute-flyrejser til Spanien

Last minute-tilbud på fly- og busrejser

23.2.fre.
direkte
3t. 10min.CPH-MAD
27.2.tir.
flere stop
12t. 15min.MAD-CPH
823 kr.
23.2.fre.
direkteVueling
3t. 00min.CPH-BCN
28.2.ons.
direkteVueling
3t. 05min.BCN-CPH
830 kr.
21.2.ons.
direkteRyanair
3t. 45min.CPH-AGP
8.3.fre.
direkteRyanair
3t. 45min.AGP-CPH
1.611 kr.
21.2.ons.
direkteRyanair
3t. 45min.CPH-AGP
12.3.tir.
direkteRyanair
3t. 45min.AGP-CPH
1.722 kr.
19.2.man.
flere stopLufthansa
4t. 30min.CPH-BCN
24.2.lør.
flere stopLufthansa
4t. 50min.BCN-CPH
1.722 kr.
22.2.tor.
flere stopLufthansa
5t. 55min.CPH-MAD
25.2.søn.
flere stopLufthansa
5t. 50min.MAD-CPH
1.833 kr.
22.2.tor.
direkteNorwegian
3t. 40min.CPH-AGP
12.3.tir.
direkteNorwegian
3t. 45min.AGP-CPH
2.241 kr.
22.2.tor.
direkteNorwegian
3t. 40min.CPH-AGP
22.3.fre.
direkteNorwegian
3t. 45min.AGP-CPH
2.317 kr.
21.2.ons.
direkteScandinavian Airlines
3t. 00min.CPH-PMI
28.2.ons.
direkteScandinavian Airlines
3t. 05min.PMI-CPH
2.939 kr.
22.2.tor.
flere stopScandinavian Airlines
11t. 10min.CPH-MAD
25.2.søn.
flere stopScandinavian Airlines
5t. 05min.MAD-CPH
4.011 kr.

Filtrer efter stop

Filtrer efter flyselskab

Filtrer efter pris

Fly til Spanien

Tilbud på hjemrejsefly:

Spanien - Danmark

Billetklasser:

2.649 kr.
2.317 kr.
346 kr.

Gå på opdagelse i afrejselufthavne: