Find billige flybilletter til Athen

ATH

Find billige flybilletter til Athen

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Athen Intle
man.. 24.2.
man.. 2.3.
Tidspunkt
Sammenlign KAYAK med |
Søg på hundredvis af rejsesider på samme tid efter tilbud på fly til Athen

Flyinformation: Danmark til Athen

Fly ankommer til Athen
Fly afgår fra Danmark
Flypris 399 kr
Flyselskaber Ryanair, Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Lauda, Air Serbia, Turkish Airlines, Norwegian Air International, Aegean Airlines, SAS, KLM

De bedste tips til at finde billige fly til Athen

Er du på udkig efter et billigt fly til Athen? 25% af vores brugere fandt returbilletter til Athen til den følgende pris eller mindre: Fra København Kastrup 1472 kr
Bestil minimum 3 uger før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet.
Højsæsonenen er vurderet til at være maj, juni og juli. Den billigste måned at flyve til Athen er januar.
Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedage i søgeformen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Athen.
UNESCO-bevarede monumenter, storslåede udsigter, sund Middelhavs-kost samt historiske input og godt vejr. Athen er en spændende by at flyve til, hvor du kan lære om den vestlige civilisation.
Det er aldrig kedeligt at tage på storbyferie i Athen. Tiden i den græske lufthavn flyver bogstavelig talt afsted. Der venter nemlig ny læring og underholdning for hele familien. I lufthavnens hovedterminal findes der to faste udstillinger, hvor det ene museum viser arkæologiske fund fra Mesogaia, mens det andet er lavet som et Akropolismuseum. Så få nyttig viden inden du indtager byen, eller når du flyver hjem igen. Dermed er lufthavnsfaciliteterne en god smagsprøve på, hvad der venter dig i denne historiske, græske hovedstad.
Turister på Athen-rejser før 2001 var vant til græske drakmer, men nuværende rejsende skal tænke på Euro som valuta, når flyrejsen går til Athen. Det er en god idé at medbringe mønter hjemmefra. Der skal nemlig bruges mønter til bagagevognene i lufthavnen. Har du ikke nogle på hånden, så findes der vekselbureau i ankomstterminalen.
Ved at booke en billig rejse med hotel sparer du tid, når først du er landet i Athen. Dermed slipper du for at vandre rundt i heden for at finde et optimalt sted at overnatte, hvilket de fleste rejsende med børn gerne vil slippe for. Her på KAYAK kan du søge på tingene hver for sig eller samlet, og derefter sammenligne priserne hos udbyderne. Rejser du på budget eller eksempelvis som rygsækrejsende, så kan det være en fordel blot at bestille en billig flybillet og så finde et vandrehjem ved ankomst.

FAQ - Bestilling af fly til Athen

Hvor lang er rejsetiden til Athen?

Fly fra Billund 3t. 27min.

Hvad er det billigste fly til Athen?

Den billigste billet til Athen fra Danmark inden for de sidste 72 timer var 399 kr for en returrejse på ruten fra Billund til Athen. Den mest populære rute er København til Athen og den billigste billet fundet for denne rute, inden for de sidste 72 timer, var 1790 kr for en returrejse.

Hvilke flyselskaber flyver til Athen?

Fra Danmark flyver Etihad Airways, SAS og Aegean Airlines oftest til Athen. Den mest populære rute er fra København, og Etihad Airways, SAS og Aegean Airlines flyver oftest ruten.

Hvor langt er Athen fra centrum Athen?

Athen ligger 20 kilometer fra centrum af Athen. Se på kort.

Hvad er navnet på lufthavnen i Athen?

Athen betjenes af Athen Intle Lufthavn, også ofte refereret til som Athen Intle, Athen Intle Lufthavn, eller bare Athen lufthavn. Lufthavnskoden er ATH.

Hvad koster det at flyve til Athen?

Athen er en udpræget sommerdestination for alverdens turister, som elsker varme. Det får priserne til at stige i højsæsonen, hvor en returbillet koster ca. mellem 335-400 EUR (ca. 2.500-3.000 DKK). Søg i stedet på flyrejser om foråret og efteråret, hvis du vil rejse billigere i knap så hedt et vejr.

Hvor lang tid tager det at flyve til Athen?

Omkring 3 timer og 15 minutter – mere skal der ikke til, før du kan nyde en forlænget weekend i Athen. Det er en tilpas rejsetid, hvor du når at nyde turen, uden at den er for lang og udmattende.

Kan man flyve direkte til Athen?

Det er muligt at flyve direkte fra Danmark til Athen, hvor Københavns Lufthavn for tiden er den eneste direkte mulighed. Fra de andre danske lufthavne kommer der én eller flere mellemlandinger på – afhængigt af den valgte flyrejse. Med én mellemlanding kommer rejsetiden op på minimum ca. 5 timer. Den ekstra ventetid kan dog være det hele værd, for stop undervejs betyder ofte billige rejser.

Hvilke flyselskaber flyver til Athen?

Athen er en af de klassiske destinationer, når turister skal på storbyferie. Derfor er der også mange flyselskaber at vælge imellem. Det er lige fra de lokale udbydere i form af Aegean Airlines og Olympic Air til nordeuropæiske selskaber som Finnair, SAS og British Airways. Lavprisselskaber som Ryanair, Wizz Air og easyJet er også muligheder, når der skal søges på billige rejser til Athen.

Hvilke lufthavne er der i Athen?

Athen Internationale Lufthavn "Eleftherios Venizelos" er navnet på lufthavnen i Athen, som er den eneste i byen. Den er bygget i 2001 og består af en hovedterminal samt en mindre satellit-terminal, der blandt andet bruges af Ryanair og Norwegian. (Priser tjekket 03/06/2018).

Hvordan finder KAYAK så lave flypriser?

KAYAK behandler mere end 2 milliarder rejseforespørgsler årligt og viser resultater fra hundredvis af flyselskaber og tredjepartssider, så du kan vælge mellem en lang række priser og muligheder. Vi viser også resultater fra mere end 2 millioner ejendomme, udlejningsbiler, pakkerejser og aktiviteter samt millioner af verificerede anmeldelser, så du som bruger kan vælge mellem så mange tilgængelige rejsemuligheder som muligt.

Hvordan sparer jeg penge med KAYAK Mix?

Med KAYAK Mix kan du kombinere flere enkeltbilletter fra forskellige flyselskaber, hvis dette er billigere end en traditionel returrejse.

Søger KAYAK hos flere flyudbydere end konkurrenter?

Ja, KAYAK har adgang til flere data og informationer end online rejsebureauer og udkonkurrerer konsekvent konkurrenter i nøjagtighed globalt.

Hvordan hjælper KAYAK Prisprognose mig med at finde det bedste tidspunkt at bestille?

KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for en given destination og dato ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller bestille nu.

Bestil billige flyrejser til Athen

(Returrejse)
Lufthavne
Afrejsested
København
682 kr
kun
682 kr
Billund
399 kr
kun
399 kr
Rejsemål
Athen
399 kr
kun
399 kr
tir. 21. apr.
BLL
Billund
ATH
Athen Intle
3t. 20min.
tir. 28. apr.
ATH
Athen Intle
BLL
Billund
3t. 35min.
399 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 6,6 God
Baseret på 17.818 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Comfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,6
DUB
AGP
Middelmådig 2,6

Fordele: Shorter trip

Ulemper: The customer service at the check in booths people were extremely rude and not helpful! One of the worst experiences

LUX
STN
Middelmådig 2,0

Ulemper: Gate was closed without putting a notice on the boarding.

STN
MAD
Fantastisk 10,0

Ulemper: Everything good

ORK
STN
Fantastisk 8,0

Fordele: Yes

Ulemper: Need to reduce waiting hours at gate

CIA
MAD
God 6,3

Fordele: That it was on time

Ulemper: On board entertainment

lør. 21. mar.
CPH
København Kastrup
ATH
Athen Intle
5t. 35min.
lør. 28. mar.
ATH
Athen Intle
CPH
København Kastrup
7t. 25min.
764 kr
Rejse: 8 dage
8,1Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 27.553 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
DUS
EWR
Middelmådig 3,6

Ulemper: Food, entertainment program, pillows and blankets would have been nice,

BHX
FRA
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew was brilliant

FRA
ALG
Fantastisk 10,0

Fordele: With my little boy the seats were so uncomfortable cause of the engine. But the rest was great.

Ulemper: Great crew this time.

AUS
FRA
Middelmådig 2,0

Fordele: inflight staff are good but on the ground staff at airport need a great deal of improvement

Ulemper: Delayed arrival at Bangalore by more than 1 hour.

FRA
LOS
God 7,0

Fordele: The crew on this flight were excellent professional and friendly. They were also very patient. The best part of the trip.

Ulemper: The food needs major improvement. What has happened to Lufthansa??? Other people on other flights with Lufthansa complain bitterly about the food. It has gone down hill. People should not be dreaming of Virgin Atlantic food while on a flight with Lufthansa!

tir. 21. apr.
BLL
Billund
ATH
Athen Intle
3t. 20min.
tir. 28. apr.
ATH
Athen Intle
BLL
Billund
3t. 35min.
399 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 6,6 God
Baseret på 17.818 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Comfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,6
LUX
STN
Middelmådig 2,0

Ulemper: Gate was closed without putting a notice on the boarding.

BHX
ALC
Fantastisk 9,0

Fordele: Crew excellent, especially as they dealt with delay due to earlier medical event

Ulemper: Not really. Although pushback delayed, arrival was 10 minutes early

BUD
MLA
God 7,5

Fordele: Fast process, precisely organized.

Ulemper: There is no window at 11A seat!!!

BVA
RBA
God 6,8

Fordele: The check in was super easy, they attendent was lovely and the flight itself was alright. However, there was a toddler screaming for 30 mins and not member of the crew adressed the issue and talked to the mother ot tried to calm down the kid.

Ulemper: They called us to queue up way before they started boarding. We stood there in a long line for almost 40 mins. They could've called right before they actually wanted us to start going in the plane.

DUB
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: The seats were comfortable and the crew were very professional.

ons. 29. apr.
CPH
København Kastrup
ATH
Athen Intle
6t. 25min.
tor. 7. maj
ATH
Athen Intle
CPH
København Kastrup
7t. 15min.
799 kr
Rejse: 9 dage
8,2Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,2 Fantastisk
Baseret på 8.937 anmeldelser
Samlet
8,2
Boarding
8,3
Comfort
7,9
Besætning
8,7
Underholdning
7,8
Mad
8,0
BOM
ZRH
Fantastisk 9,3

Ulemper: Food was served warm. Perhaps the menu could be better, but it wasn’t bad.

ZRH
LAX
Fantastisk 10,0

Fordele: Everything was excellent on this flight.

Ulemper: Maybe the food menu? But it wasn't bad.

GVA
DME
Fantastisk 8,4

Fordele: Wasn't awake, can't say

Ulemper: Probably it would be nice to have a bit bigger screen with general information about the flight and local time

ZRH
JFK
Fantastisk 10,0

Fordele: Great flight

ZRH
TLV
Fantastisk 9,0

Fordele: The crew was great

tir. 26. maj
CPH
København Kastrup
ATH
Athen Intle
6t. 00min.
tor. 4. jun.
ATH
Athen Intle
CPH
København Kastrup
7t. 15min.
881 kr
Rejse: 10 dage
8,1Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 4.731 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,4
Underholdning
7,3
Mad
7,5
AMM
VIE
Fantastisk 10,0

Fordele: Amazing flight , crew excellent , good food. Definitely I will travel again with Austrian Airlines

NCE
VIE
Middelmådig 2,3

Fordele: Nothing

Ulemper: Flight delayed for one hour which caused us to miss our train. We had the longest check-in queue in the world although we have already checked in online and had our boarding passes in advance. Snack on board was a poor piece of biscuits

BUD
VIE
Fantastisk 10,0

Fordele: yes, seat is always ok , I'm not overweight

Ulemper: basically, nothing, just keep smiling

VIE
ORD
Middelmådig 3,3

Ulemper: Made me go through security twice, 2nd time was right before boarding. Reason: randomly selected. And, they lost my luggage. No valid explanation given. Apparently, will get delivered on next day’s flight. A disappointing experience.

VIE
LHR
God 7,0

Ulemper: Boarding tool a long time and late take off

tir. 14. apr.
CPH
København Kastrup
ATH
Athen Intle
17t. 25min.
tir. 5. maj
ATH
Athen Intle
CPH
København Kastrup
5t. 40min.
895 kr
Rejse: 22 dage
Samlet 7,2 God
Baseret på 58 anmeldelser
Boarding
6,9
Comfort
6,4
Besætning
7,3
Underholdning
5,8
Mad
6,4
STN
VIE
God 6,5

Fordele: Crew were good! Happy and cheerful

Ulemper: Seemingly late boarding meant a late take off

STR
PUY
Fantastisk 10,0

Fordele: Dejligt flypersonale, meget behagelig flyvning virkelig fremragende flyvning

STR
PUY
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew were amazing- coffee was amazing- comfortable seats a delight

TXL
PMI
Middelmådig 2,0

Fordele: The original price

Ulemper: I booked my flight on the 5th of July, an email was sent to me stating that the boarding pass will be sent within 4 hours, it wasn't sent to me. I tried checking in on the website, it gave me an error message that online checkin ended on the 4th of July. when i went to the airport, they asked me to pay a checkin fee, and when I told the staff member about my issue she said she needed proof, I couldn't pull mu email out at that moment to show her and the flight was almost there. so i paid €55. I would appreciate a refund

VIE
DUB
Middelmådig 3,3

Ulemper: Other passengers were drinking a lot of beer and congregating in the aisles and being loud and disturbing.

ons. 29. apr.
CPH
København Kastrup
ATH
Athen Intle
16t. 50min.
søn. 3. maj
ATH
Athen Intle
CPH
København Kastrup
4t. 50min.
923 kr
Rejse: 5 dage
Samlet 7,6 God
Baseret på 711 anmeldelser
Samlet
7,6
Boarding
7,6
Comfort
7,5
Besætning
8,1
Underholdning
6,5
Mad
7,0
BEG
OTP
Fantastisk 9,0

Fordele: the boarding was smooth, the bus to the plane wasn't crowded and the plane was flying low so you could enjoy the sceneries and still get cell phone reception.

Ulemper: the overhead compartment was a bit small and there was almost no leg room but both of my flights were short. I booked my flight through an app and it didn't give me any checked baggage so I tried to modify my booking through airserbia website but I couldn't so I ended up paying 60 euros for my bag at the airport.

BEG
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew

Ulemper: Seats

CDG
BEG
Fantastisk 8,0

Ulemper: Not enough time between the connecting flights. The terminals were too far apart, and the local airport transportation took too long to get me to a connection flight terminal.

BEG
FCO
God 6,6

Ulemper: Arms rest are pretty small

BEG
JFK
Fantastisk 9,3

Fordele: The crew is fantastic team,Dana is the best!Thank you

Ulemper: Food

tir. 21. apr.
BLL
Billund
ATH
Athen Intle
3t. 20min.
tir. 28. apr.
ATH
Athen Intle
BLL
Billund
3t. 35min.
441 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 6,6 God
Baseret på 17.818 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Comfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,6
SXF
MAD
God 7,0

Fordele: Clean airplane and on time

Ulemper: Crew was borderline condescending and not very helpful

SXF
BGY
Okay 4,0

Ulemper: 30 mintues late

CTA
MAD
Fantastisk 8,5

Ulemper: Boarding was a caos, I guess is Italian style

AGP
GOT
Middelmådig 3,0

Fordele: Fully understand the need to put a name tag on “priority customers”. But tagging the rest as “non-priority customers” is at best disrespectful and stupid. Time to look for a new head of communication?

POZ
HRK
Fantastisk 10,0

Fordele: Priority boarding was a plus for it allowed for me to travel with carry on only

Ulemper: Nothing. It was perfect for the service provided

tir. 21. apr.
BLL
Billund
ATH
Athen Intle
3t. 20min.
tir. 28. apr.
ATH
Athen Intle
BLL
Billund
3t. 35min.
441 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 6,6 God
Baseret på 17.818 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Comfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,6
OTP
BGY
Okay 4,0

Ulemper: Being on time + quiet fellow passengers

STN
SNN
Fantastisk 10,0

Fordele: Bought a seat 3 hours before check in and had a row to myself

Ulemper: Excellent Ryanair flight. 75% full. Very friendly crew.

DUB
MAN
Fantastisk 10,0

Fordele: On time.

Ulemper: No complaints

HRK
BUD
Middelmådig 3,3

Ulemper: First of all, we've had to pay registration fee 55 Euros each, just because we didn't check in online! What the hell is that? Secondly, the seats that I paid for were not available! Lousy service...

LUX
STN
Middelmådig 2,0

Ulemper: Gate was closed without putting a notice on the boarding.

fre. 28. feb.
CPH
København Kastrup
ATH
Athen Intle
19t. 45min.
søn. 8. mar.
ATH
Athen Intle
CPH
København Kastrup
6t. 20min.
1088 kr
Rejse: 10 dage
8,0Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 22.707 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Comfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
8,1
Mad
8,0
LAX
IST
Fantastisk 10,0

Ulemper: I loved everything about Turkish Airlines. Their food is one of the best! You can eat it all and actually tastes good! The level of individual service, unbiased service, is amazing. The crew is polite, well kept, and dare I say very good looking. All my flights with them departed and arrived as scheduled, always!

BOS
IST
God 6,0

Ulemper: Too tight seatings

CAI
IST
Okay 4,0

Ulemper: Difficult trip and costly delays both ways. Going to Cairo from Istanbul we were delayed 5 hrs so we arrived at 1AM instead of 8:30PM the night before.

IST
TBS
Middelmådig 3,3

Fordele: Crew was super 5 stars, airplane 0 stars, narrow and ugly, change planes , who gave any star to that Airline don't belief .

Ulemper: Bigger seats for 10 hour flights

CAI
IST
Middelmådig 2,0

Fordele: The movies

Ulemper: Lack of crying babies and lack of sleep seats too close lack of comfort

tor. 6. aug.
CPH
København Kastrup
ATH
Athen Intle
3t. 05min.
tor. 20. aug.
ATH
Athen Intle
CPH
København Kastrup
18t. 15min.
1267 kr
Rejse: 15 dage
Samlet 7,7 God
Baseret på 551 anmeldelser
Boarding
7,5
Comfort
7,6
Besætning
8,0
Underholdning
7,0
Mad
6,8
LGW
CHQ
Fantastisk 10,0

Fordele: Very professional and friendly staff. Flight was around 1am and there was no pushing of raffles and so on just left us alone to rest during the flight. Mood lighting on aircraft was great as well.

Ulemper: Nothing.

ORK
PVD
Fantastisk 10,0

Fordele: New plane

Ulemper: Nothing

CPH
ARN
Fantastisk 8,3

Fordele: All went as expected. Efficient and timely.

Ulemper: Seat bottom cushions worn out

FDF
JFK
Middelmådig 3,6

Fordele: Nothing in particular. I guess crew was polite

Ulemper: THEY MADE ME CHECK MY STROLLER! I had to roam the airport with a baby in my arms while struggling to drag the baby's food and my carryon around! They didn't return the stroller for customs or anything. This was so insensitive. Additionally, nothing was showing on the screens, they could have at least kept the screensavers or flight path displayed.

SWF
EDI
Fantastisk 8,0

Fordele: Flight home had an open middle seat

Ulemper: Flight over was too crowded

lør. 21. mar.
CPH
København Kastrup
ATH
Athen Intle
5t. 35min.
lør. 28. mar.
ATH
Athen Intle
CPH
København Kastrup
7t. 25min.
764 kr
Rejse: 8 dage
8,1Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 27.553 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
SFO
FRA
Middelmådig 3,0

Ulemper: Flight delayed so missed the connection. Had to pay $120 for hotel because the next flight was next day. Had to pick up luggage from connecting city and re check them the next day. Seat tray was crooked in the plane.

SFO
FRA
Middelmådig 3,6

Ulemper: Delayed over 4 hrs, missed connecting flight as we were supposed to meet with in Frankfurt. Spent hrs getting a new itinerary, one bag never showed up in Nairobi.

FRA
NBO
Middelmådig 2,0

Ulemper: Very little legroom.

MUC
CLJ
Fantastisk 10,0

Fordele: Young crew, with positive attitude and very kind and helpful.

FRA
ALG
Fantastisk 10,0

Fordele: With my little boy the seats were so uncomfortable cause of the engine. But the rest was great.

Ulemper: Great crew this time.

ons. 29. apr.
CPH
København Kastrup
ATH
Athen Intle
6t. 25min.
tor. 7. maj
ATH
Athen Intle
CPH
København Kastrup
7t. 15min.
799 kr
Rejse: 9 dage
8,2Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,2 Fantastisk
Baseret på 8.937 anmeldelser
Samlet
8,2
Boarding
8,3
Comfort
7,9
Besætning
8,7
Underholdning
7,8
Mad
8,0
JFK
ZRH
Fantastisk 9,6

Fordele: Swiss is my new favorite airline.

Ulemper: Nothing bad to report. Book Swiss!

LHR
ZRH
Fantastisk 9,3

Fordele: Seats were comfortable

Ulemper: Please make an announcement to passengers to not be dismissive if their surroundings. Passenger in front of me was has no regard for people behind him. Kept throwing himself in seat aggressively which cause water/food on trail to fall over. Thanks

ZRH
DXB
Fantastisk 9,6

Ulemper: Better choice of movies and classical music

ZRH
LAX
Fantastisk 10,0

Fordele: Everything was excellent on this flight.

Ulemper: Maybe the food menu? But it wasn't bad.

GVA
DME
Fantastisk 8,4

Fordele: Wasn't awake, can't say

Ulemper: Probably it would be nice to have a bit bigger screen with general information about the flight and local time

tor. 28. maj
CPH
København Kastrup
ATH
Athen Intle
3t. 10min.
søn. 31. maj
ATH
Athen Intle
CPH
København Kastrup
10t. 40min.
1652 kr
Rejse: 4 dage
8,1Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 8 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
7,9
Comfort
8,0
Besætning
8,5
Underholdning
6,8
Mad
7,7
ATH
TLV
Fantastisk 10,0

Fordele: The food was good and so was the price of the airline ticket.

Ulemper: Boarding was chaotic. There was no organization as to the line.

ATH
TLV
Fantastisk 10,0

Ulemper: Lovely

ATH
LHR
Fantastisk 10,0

Ulemper: EXCELENT SERVICE BOTH ; COUNTER & IN AIR:: GREAT FOOD ; LOVED THIS AIRLINE

ATH
TLV
Fantastisk 8,6

Fordele: The crew

Ulemper: The kosher food

ATH
FRA
Middelmådig 2,0

Ulemper: I had no idea that the flight you booked me on require extra 40 euro fees for check-in luggage. To add insult to injury, the Aegean flight required check-in at a Lufthansa counter which would not accept payment for the luggage fee. I had to wait in a long line of 30+ passengers at the Aegean counter

tir. 26. maj
CPH
København Kastrup
ATH
Athen Intle
6t. 00min.
tor. 4. jun.
ATH
Athen Intle
CPH
København Kastrup
7t. 15min.
881 kr
Rejse: 10 dage
8,1Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 4.731 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,4
Underholdning
7,3
Mad
7,5
VIE
SOF
Okay 5,2

Ulemper: To arrive on time

TLV
VIE
God 7,6

Fordele: Although economy, it was pleasant and okay

Ulemper: I bought a business ticket but flew in economy from Tel Aviv to Vienna. I knew about it but the ticket cost was still high.

VIE
OTP
Fantastisk 8,0

Fordele: Professional crew

Ulemper: Depart on time

LWO
VIE
Fantastisk 10,0

Fordele: Service was very good

SPU
VIE
Middelmådig 2,0

Ulemper: Don’t tell passengers they can make a transfer flight supposed to leave in 20 minutes because the first flight was late, and then have the plane leave without the passengers who sprinted through the airport after having to go through customs and security again.

lør. 22. aug.
BLL
Billund
ATH
Athen Intle
26t. 45min.
tor. 10. sep.
ATH
Athen Intle
BLL
Billund
8t. 20min.
1762 kr
Rejse: 20 dage
Samlet 7,9 God
Baseret på 5.257 anmeldelser
Samlet
7,9
Boarding
8,0
Comfort
7,6
Besætning
8,2
Underholdning
7,2
Mad
7,1
ARN
SKG
Middelmådig 3,6

Fordele: To reach the goal.

Ulemper: Food. Time.

AMS
OSL
God 6,5

Fordele: The flight itself was fine. We had a two-hour delay due to a mechanical issue, but the crew took care of it as quickly as they could.

Ulemper: It was just a relatively quick, unremarkable flight.

CPH
FRA
Fantastisk 8,5

Fordele: Ontime and efficient boarding with polite crew.

Ulemper: Nothing to improve. I slept the whole flight so couldn’t evaluate all aspects.

OSL
ARN
God 6,0

Ulemper: It would be better if the plane was cleaned before boarding. The row where I was seated has potato chips all over the floor. Pls. clean your plane before boarding.

ARN
LAX
Fantastisk 8,3

Fordele: Crew was great. Flight was clean.

Ulemper: I ordered vegan meals and only one of the meals were vegan. Someone had forgotten to bring the second meal for me on the plane.

tir. 14. apr.
CPH
København Kastrup
ATH
Athen Intle
17t. 25min.
tir. 5. maj
ATH
Athen Intle
CPH
København Kastrup
5t. 40min.
895 kr
Rejse: 22 dage
Samlet 7,2 God
Baseret på 58 anmeldelser
Boarding
6,9
Comfort
6,4
Besætning
7,3
Underholdning
5,8
Mad
6,4
PUY
STR
Fantastisk 10,0

Fordele: Great in flight service

STN
VIE
God 6,5

Fordele: Crew were good! Happy and cheerful

Ulemper: Seemingly late boarding meant a late take off

VIE
DUB
Middelmådig 3,3

Ulemper: Andre passagerer drikker en masse øl og samles i gangene og er højlydt og foruroligende.

STR
PUY
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew were amazing- coffee was amazing- comfortable seats a delight

TXL
MXP
Okay 4,6

Fordele: Price was good

Ulemper: Marginally confusing online check in instructions. Gate attendant wasn’t helpful and tried to charge us 55 euro to check in. Everything is ala carte but I understood that when buying the ticket. Flight was more than 1 hr late. Gate attendant was rude and gave wrong information. Boarding process was not well managed. Made it to destination with bags.

søn. 21. jun.
BLL
Billund
ATH
Athen Intle
18t. 10min.
søn. 28. jun.
ATH
Athen Intle
BLL
Billund
6t. 25min.
1797 kr
Rejse: 8 dage
8,0Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 3.550 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
GLA
AMS
Fantastisk 9,6

Fordele: KLM are our airline of choice. A great full-service carrier with impecable standards.

Ulemper: Nothing

GLA
AMS
Fantastisk 8,4

Ulemper: It's KLM. What else do you need to know.

OTP
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: 15 years ago I told myself not to fly Delta anymore. But these 2 flights Detroit to Amsterdam and back changed my mind. I enjoyed the flight very much and I'm looking forward to the next one.

DMM
MCT
God 7,6

Fordele: Information sharing by pilots and crew. Economy class leg room is good.

Ulemper: All good up to the level

OTP
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: Loved the smooth ride.

Ulemper: Bathroom was pretty nasty

søn. 15. mar.
CPH
København Kastrup
ATH
Athen Intle
5t. 05min.
tor. 19. mar.
ATH
Athen Intle
CPH
København Kastrup
5t. 20min.
819 kr
Rejse: 5 dage
8,1Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 27.553 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
FRA
TLV
God 7,3

Fordele: The seat wasnt comfutable

Ulemper: I

FRA
SEA
Fantastisk 10,0

Ulemper: Excellent! Got us home on time and with great service! Thank you

BLR
FRA
Middelmådig 2,0

Fordele: Inflight services

Ulemper: Delayed flight, missed connecting flight due to that. On the ground staff should have better coordinated from arrival to boarding of next flight. Chaotic and short staffed security personnel at Frankfurt airport. Overall a pathetic experience

AUS
FRA
God 7,2

Fordele: Staff was very good

Ulemper: Plane was very warm

SFO
FRA
Fantastisk 10,0

Fordele: Plane ride was very smooth. I was particular about the type of plane. Fly-by-wire planes(mostly built by Airbus) tend to be smooth sailing

Ulemper: The back of the seat should have better storage. Was not good at all. Some flight attendants efficient but not friendly.

tir. 24. mar.
CPH
København Kastrup
ATH
Athen Intle
14t. 40min.
tir. 31. mar.
ATH
Athen Intle
CPH
København Kastrup
5t. 40min.
682 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 6,6 God
Baseret på 17.820 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Comfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,6
BHX
ALC
Fantastisk 9,0

Fordele: Crew excellent, especially as they dealt with delay due to earlier medical event

Ulemper: Not really. Although pushback delayed, arrival was 10 minutes early

MXP
STN
Middelmådig 3,3

Fordele: the price

Ulemper: The members at the checkin desk did not speak english well and would not do a required visa check that the website said needed to be done to validate our boarding passes.

FEZ
BCN
Fantastisk 10,0

Fordele: Perfect!

Ulemper: You should fly according to the schedule although you arrived at Barcelona on faster, but I think you should fly base on the time at the ticket. Thank you.

BRE
STN
Fantastisk 8,5

Fordele: Even though I had a middle seat with no legroom (I'm 6ft7), it was still more comfortable than the Easyjet aisle seat I had outbound. The seat backs are plasticky but at least they are thin and don't encroach on your leg room.

Ulemper: departure gate area was standing room only

AGA
STN
Okay 4,0

Fordele: Affordability

Ulemper: Flight delayed 2 hours with very little communication as to why. We were not informed of likely length of delay. Once on board we were not offered any small compensation such as a free drink etc. Customers were moved to accommodate other passengers resulting in my friend moving from isle or middle seat. This wasn’t handled very gently and she wasn’t thanked.

Vis flere resultater
*
Priserne er pr. person og er for e–billetter og inkluderer alle skatter og afgifter i DKK.

Vi bestræber os på altid at vise præcise priser, men priserne kan ikke garanteres.

Her er grunden:

Vi er ikke sælger
Hos KAYAK bestemmer vi ikke prisen, og det er derfor ikke muligt for os at garantere noget, som andre virksomheder sælger.

Vi samler tonsvis af data for dig
Vores service lader dig hurtigt og nemt sammenligne resultater fra hundredvis af rejsesider på én gang. I den forstand er KAYAK en søgemaskine, og vi kan ikke garantere de priser, vi finder.

Hvorfor er vi ikke altid 100% præcise?
Priser på flysæder, hotelværelser og lejebiler kan blive ændret hele tiden. Flere mennesker prøver måske at søge på den samme rejsemulighed på samme tidspunkt. Dette kan resultere i, at visse priser til tider ikke længere er tilgængelige.

For flere spørgsmål, eller hvis du har en dårlig pris, du ønsker at rapportere til os,
så send os venligst en , og en fra vores team vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

-
1
 • Returrejse
 • Enkelt
 • Rundrejse
 • Trip Builder
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class