BRU

Find billige flybilletter til Bruxelles-National og andre lufthavne

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Bruxelles-National og andre lufthavne
lør.. 21.9.
lør.. 28.9.
Tidspunkt
Sammenlign KAYAK med |
Søg på hundredvis af rejsesider på samme tid efter tilbud på fly til Bruxelles-National og andre lufthavne

Flyinformation: Danmark til Bruxelles-National og andre lufthavne

Fly ankommer til Bruxelles-National og andre lufthavne
Fly afgår fra Danmark
Flypris 208 kr
Flyselskaber Ryanair, Brussels Airlines, Wizz Air, Austrian Airlines, SWISS, KLM

De bedste tips til at finde billige fly til Bruxelles-National og andre lufthavne

Bestil minimum 4 uger før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet.
Højsæsonenen er vurderet til at være juni, juli og august. Den billigste måned at flyve til Bruxelles-National og andre lufthavne er januar.
Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedage i søgeformen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Bruxelles-National og andre lufthavne.
Mange solorejsende, par og familier flyver til Bruxelles på en forlænget weekend eller miniferie for at besøge byen, der både er Belgiens hovedstad og hovedsædet for NATO og flere EU-institutioner.
Bruxelles har to internationale lufthavne: Brussels Airport og Brussels South Charleroi Airport. Brussels Airport (også kendt som Luchthaven Zaventem, Aéroport de Zaventem, Zaventem Airport og Brussels International Airport) er en af de større lufthavne i Europa. I 2017 ekspederede lufthavnen mere end 24 millioner passagerer. Brussels Airport ligger ca. 12 km nordøst for centrum af Bruxelles, mens Brussels South Charleroi Airport ligger ca. 45 km syd for Bruxelles.
Fra Brussels Airport kan budgetrejsende køre med lufthavnstoget, når de vil til centrum af Bruxelles. Fra klokken ca. 05.00 - 00.00 kører toget ca. hvert 10. minut fra lufthavnen til Bruxelles’ hovedbanegård alle ugens syv dage. Herfra kan rejsende finde vej videre til flere områder i Bruxelles og til andre større byer i Belgien og Europa. Rejsetiden er ca. 18 min, og prisen for en togbillet er ca. 12,70 euro i den lokale valuta (ca. 95 DKK). Rejsende skal være opmærksomme på, at almindelige metrobilletter ikke er gyldige til lufthavnstoget.
Solorejsende, par og familier med børn, der ønsker en direkte vej fra lufthavnen til deres hotel, kan benytte sig af en taxi. Flere taxiselskaber opererer i lufthavnen, og det kan være en god idé at booke taxien online for på den vis at sikre sig et pålideligt lift fra lufthavnen. I så fald vil chaufføren stå klar i lufthavnen for at hente de rejsende. Prisen er ca. 85 euro (ca. 634 DKK), og rejsetiden til centrum er ca. 17-20 min. Taxien kan bestilles på alle tider af døgnet.

FAQ - Bestilling af fly til Bruxelles-National og andre lufthavne

Hvor lang er rejsetiden til Bruxelles-National og andre lufthavne?

Fly fra Billund 1t. 23min.
Fly fra København 1t. 36min.

Hvad er det billigste fly til Bruxelles-National og andre lufthavne?

Den billigste billet til Bruxelles-National og andre lufthavne fra Danmark inden for de sidste 72 timer var 208 kr for en returrejse på ruten fra København til Bruxelles-National og andre lufthavne. Den mest populære rute er København til Bruxelles-National og andre lufthavne og den billigste billet fundet for denne rute, inden for de sidste 72 timer, var 1263 kr for en returrejse.

Hvilke flyselskaber flyver til Bruxelles-National og andre lufthavne?

Fra Danmark flyver Brussels Airlines, SAS og Aegean Airlines oftest til Bruxelles-National og andre lufthavne. Den mest populære rute er fra København, og SAS, Brussels Airlines og Aegean Airlines flyver oftest ruten.

Hvor langt er Bruxelles-National og andre lufthavne fra centrum Bruxelles?

Bruxelles-National og andre lufthavne ligger 11 kilometer fra centrum af Bruxelles. Se på kort.

Hvad koster det at flyve til Bruxelles?

Prisen på en returbillet fra Danmark til Bruxelles varierer. Fra Kastrup Lufthavn er det som regel muligt at finde flybilletter til omkring 33-87 euro (ca. 250-650 DKK). Budgetrejsende kan som regel finde billige rejser med hotel i løbet af hverdagene (mandag-torsdag), da mange flyver på en storbyferie til Bruxelles fra fredag til søndag. I sommermånederne juni, juli og august oplever Bruxelles det varmeste vejr og det største antal besøgende. Derfor kan flybilletter være en anelse dyrere i den periode.

Hvor lang tid tager det at flyve til Bruxelles?

Rejsetiden med direkte fly fra København til Bruxelles er ca. 1 time og 40 min, og ca. 1 time og 35 min fra Bruxelles til København. Med direkte fly fra Billund til Bruxelles er rejsetiden ca. 1 time og 25 min, og ca. 1 time og 30 min den anden vej. Ved mellemlandinger forlænges rejsetiden og kan være alt fra ca. 3 - 4 timer eller mere.

Kan man flyve direkte til Bruxelles?

Flere flyselskaber tilbyder direkte flyrejser fra København til Bruxelles. Også fra Billund Lufthavn i Jylland er det muligt at flyve direkte, når rejsende planlægger en weekendtur i den belgiske hovedstad.

Hvilke flyselskaber flyver til Bruxelles?

Solorejsende, par og familier med børn har et stort udvalg af flyselskaber, når turen skal gå fra Danmark til Bruxelles. Budgetrejsende på udkig efter billige rejser kan fra Kastrup Lufthavn i København flyve med Ryanair, der tilbyder direkte flyrejser til Bruxelles. Rejsende, der søger komfort under rejsen, kan flyve med selskaberne SAS og Brussels Airlines, der ligeledes tilbyder direkte afgange. Også fra Billund Lufthavn er det muligt at flyve direkte til Bruxelles med Brussels Airlines. Derudover kan rejsende fra Billund benytte sig af de to attraktive flyselskaber Lufthansa og KLM. (Priserne i artiklen er tjekket 11-06-2018).

Hvordan finder KAYAK så lave flypriser?

KAYAK behandler mere end 2 milliarder rejseforespørgsler årligt og viser resultater fra hundredvis af flyselskaber og tredjepartssider, så du kan vælge mellem en lang række priser og muligheder. Vi viser også resultater fra mere end 2 millioner ejendomme, udlejningsbiler, pakkerejser og aktiviteter samt millioner af verificerede anmeldelser, så du som bruger kan vælge mellem så mange tilgængelige rejsemuligheder som muligt.

Hvordan sparer jeg penge med KAYAK Mix?

Med KAYAK Mix kan du kombinere flere enkeltbilletter fra forskellige flyselskaber, hvis dette er billigere end en traditionel returrejse.

Søger KAYAK hos flere flyudbydere end konkurrenter?

Ja, KAYAK har adgang til flere data og informationer end online rejsebureauer og udkonkurrerer konsekvent konkurrenter i nøjagtighed globalt.

Hvordan hjælper KAYAK Prisprognose mig med at finde det bedste tidspunkt at bestille?

KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for en given destination og dato ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller bestille nu.

Bestil billige flyrejser til Bruxelles-National og andre lufthavne

(Returrejse)
Lufthavne
Afrejsested
København
208 kr
kun
208 kr
Billund
679 kr
kun
679 kr
Rejsemål
Bruxelles
208 kr
kun
208 kr
tor. 17. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
1t. 40min.
fre. 25. okt.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
1t. 35min.
208 kr
Rejse: 9 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 17.047 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,1
Mad
5,5
BUD
BLL
Middelmådig 2,3

Fordele: ???

Ulemper: Pga. fuldstændig kaotiske tilstande ved check-in, var der kun lige tid til at styrte til gaten. Meget langsomt arbejdende og inkompetente ansatte ved skranken, der pga. kaos ikke tjekkede pas!! Low fares - low/no service.

OTP
CHQ
Okay 5,6

Fordele: There was no legroom, the sandwiches is missing (not available at all)

Ulemper: Onboarding was like for animalls. After we pass throug the gates, were sticked into the tunnel for 15-20 min in hot air...

VCE
STN
God 7,5

Ulemper: Having paid for our seats I wasn't impressed to find someone else sitting in them! Steward did sort out quickly though.

LPA
BRS
Okay 5,6

Fordele: Flight got me home...

Ulemper: Tatty magazine/menu that was passed round passengers, unclear cabin baggage sizing and almost made to pay extra fee for something that fit!

STN
RHO
Middelmådig 2,6

Ulemper: Always seems to be delays while seating in cabin which is frustrating

tor. 17. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
1t. 40min.
fre. 25. okt.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
1t. 35min.
208 kr
Rejse: 9 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 17.047 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,1
Mad
5,5
OPO
FAO
Fantastisk 9,5

Fordele: Very organized and very easy boarding experience.

BVA
MAD
God 6,5

Fordele: Cost

Ulemper: More comfortable seats. Easier transfer from BVA to CDG

ATH
LTN
Okay 4,0

Fordele: Most uncomfortable seats I have ever been. The Thames train link seats I took to St Pancras was 10 times better. 49 minutes late departure from Athens and not a single word of apology. The crew onboard was friendly.

Ulemper: You figure..maybe say we get some compensation for the delay?

OTP
CHQ
Okay 5,6

Fordele: There was no legroom, the sandwiches is missing (not available at all)

Ulemper: Onboarding was like for animalls. After we pass throug the gates, were sticked into the tunnel for 15-20 min in hot air...

OPO
MAD
Okay 4,0

Fordele: price

Ulemper: we were 4 person traveling together and all seats assigned were separeted, including 2 children

tir. 17. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
1t. 40min.
tor. 19. sep.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
1t. 35min.
228 kr
Rejse: 3 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 17.047 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,1
Mad
5,5
FMM
TLV
God 7,5

Fordele: so

Ulemper: Improve comfort in meetings and more space ..

KRK
TXL
God 7,0

Fordele: Ryanair fue claro y prestan el servicio económico esperado

Ulemper: Toda la información relacionada a Eurowings fue confusa y tardía. Tuve un cobro extra por equipaje tal que al parecer no tenían las mismas condiciones que Ryanair, pero esto no fue informado con claridad. No fue posible hacer el check-in, enviaron información muy tarde y alemán, no entendí nada

VCE
STN
God 7,5

Ulemper: Having paid for our seats I wasn't impressed to find someone else sitting in them! Steward did sort out quickly though.

PMI
LPL
God 6,0

Fordele: Flight was on time

Ulemper: Boarding should have been smoother.

CIA
SOF
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing. This was the worst experience ever

Ulemper: This flight was booked with an unrealistic connection time. The second flight was missed and we had to buy another ticket to get to our destination.

lør. 5. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
1t. 30min.
tir. 29. okt.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
1t. 30min.
551 kr
Rejse: 25 dage
Samlet 6,3 God
Baseret på 16 anmeldelser
Samlet
7,1
Boarding
7,1
Komfort
7,0
Besætning
7,7
Underholdning
6,4
Mad
6,4
BRU
BCN
Fantastisk 9,3

Fordele: Brussels Airlines crew

BRU
IAD
God 7,0

Fordele: More space that on competitors.

Ulemper: The crew was not particularly pleasant to deal with. Also, the seat kept reclining itself without me ever pressing the button. Had to constantly adjust it.

DSS
BRU
Fantastisk 9,6

Fordele: Yes

Ulemper: Maybe the entertainment choices

MAN
BRU
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew and food

EDI
BRU
Middelmådig 2,0

Fordele: this flight was supposed to be cancelled and refunded i never heard anything back from kayak nor brussel airlines after sending them our family members death certificate!

Ulemper: this flight was supposed to be cancelled and refunded i never heard anything back from kayak nor brussel airlines after sending them our family members death certificate!

tir. 17. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
1t. 40min.
tor. 19. sep.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
1t. 35min.
228 kr
Rejse: 3 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 17.047 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,1
Mad
5,5
REU
SEN
Fantastisk 10,0

Ulemper: Lovely friendly staff, perfect flight, smooth take off and landing

STN
RHO
Middelmådig 2,6

Ulemper: Always seems to be delays while seating in cabin which is frustrating

OTP
CHQ
Okay 5,6

Fordele: There was no legroom, the sandwiches is missing (not available at all)

Ulemper: Onboarding was like for animalls. After we pass throug the gates, were sticked into the tunnel for 15-20 min in hot air...

BUD
BLL
Middelmådig 2,3

Fordele: ???

Ulemper: Pga. fuldstændig kaotiske tilstande ved check-in, var der kun lige tid til at styrte til gaten. Meget langsomt arbejdende og inkompetente ansatte ved skranken, der pga. kaos ikke tjekkede pas!! Low fares - low/no service.

MRS
RAK
Middelmådig 3,3

Ulemper: Extremely outdated and old planes... they are goofy and don’t feel safe

tir. 24. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
1t. 40min.
tor. 26. sep.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
1t. 35min.
228 kr
Rejse: 3 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 17.047 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,1
Mad
5,5
PMO
FCO
God 7,5

Fordele: Hassle free boarding.

Ulemper: At least serve water for free.

OPO
MAD
Okay 5,0

Ulemper: The landing was very rough. My mom and I felt sick.

VCE
BCN
Fantastisk 8,0

Ulemper: Direct boarding.

OTP
CHQ
Okay 5,6

Fordele: There was no legroom, the sandwiches is missing (not available at all)

Ulemper: Onboarding was like for animalls. After we pass throug the gates, were sticked into the tunnel for 15-20 min in hot air...

DUB
EDI
Middelmådig 3,6

Ulemper: The flight was delayed and we got into EDI very late.

tir. 24. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
1t. 40min.
tor. 26. sep.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
1t. 35min.
228 kr
Rejse: 3 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 17.047 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,1
Mad
5,5
BUD
BLL
Middelmådig 2,3

Fordele: ???

Ulemper: Pga. fuldstændig kaotiske tilstande ved check-in, var der kun lige tid til at styrte til gaten. Meget langsomt arbejdende og inkompetente ansatte ved skranken, der pga. kaos ikke tjekkede pas!! Low fares - low/no service.

ATH
LTN
Okay 4,0

Fordele: Most uncomfortable seats I have ever been. The Thames train link seats I took to St Pancras was 10 times better. 49 minutes late departure from Athens and not a single word of apology. The crew onboard was friendly.

Ulemper: You figure..maybe say we get some compensation for the delay?

BCN
OPO
Middelmådig 3,5

Fordele: The crew was nice.

Ulemper: The flight was delayed for six hours. They said that it was due to weather, but other planes were departing and arriving while we were wasting a day of vacation in the airport with little information about what was going on.

PMI
FRA
Middelmådig 3,0

Ulemper: We paid for our bags on booking and then paid for them on both flights again.

KRK
TXL
God 7,0

Fordele: Ryanair fue claro y prestan el servicio económico esperado

Ulemper: Toda la información relacionada a Eurowings fue confusa y tardía. Tuve un cobro extra por equipaje tal que al parecer no tenían las mismas condiciones que Ryanair, pero esto no fue informado con claridad. No fue posible hacer el check-in, enviaron información muy tarde y alemán, no entendí nada

tir. 10. sep.
BLL
Billund
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
5t. 55min.
tir. 17. sep.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
BLL
Billund
9t. 10min.
679 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 6,6 God
Baseret på 1.307 anmeldelser
Boarding
6,9
Komfort
6,5
Besætning
7,7
Underholdning
5,4
Mad
5,9
LTN
BUD
Okay 5,0

Fordele: The flight arrived ten minutes early at our destination.

Ulemper: Extremely small and uncomfortable seats even for a small person.

CRA
LTN
Fantastisk 10,0

Fordele: All!

LGW
OTP
Okay 5,2

Fordele: Extra legroom seats are a godsend (but that's applicable to any airline, not just Wizzair, although they do seem to have a few more of these than other airlines - low cost or not). Also, despite a 35 min. initial delay, we eventually landed only 15 min. later than the scheduled time.

Ulemper: The boarding process at Gatwick was disastrous. There were only 2 agents, none of which spoke proper English. Also, one of them was busy checking each individual carry-on bag with unnecessary extra scrutiny, only to provide customers to the second agent, which was taking the payments for extra bags.

BUD
ATH
God 7,0

Ulemper: Application instruction on baggage hande king and que to boarding.

CTA
SOF
Middelmådig 2,0

Fordele: I did not had a seat

Ulemper: I did not had a seat

tor. 26. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
1t. 40min.
søn. 29. sep.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
1t. 35min.
228 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 17.047 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,1
Mad
5,5
REU
SEN
Fantastisk 10,0

Ulemper: Lovely friendly staff, perfect flight, smooth take off and landing

STN
CIA
Middelmådig 2,0

Fordele: Ryan sir is the worst airlines I traveled with we cant check in via their website. Third website never work for many people on July 31 for check in . They say $10 for small check in bagged but 25 $ for each at airport . We tried hard to check in online but can’t able to add the bagge online . Worst

PMI
LPL
God 6,0

Fordele: Flight was on time

Ulemper: Boarding should have been smoother.

STN
FRA
Okay 5,0

Ulemper: Flight not being late

JTR
ATH
Middelmådig 2,0

Ulemper: Ryan Air is a rip off run by the mafia. don't fly with them under any circumstance. They pretend that they are budget airline, but in reality they devised many ways to rip you off, and you end paying more than other airlines and you get treated as cattle.

tor. 26. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
1t. 40min.
søn. 29. sep.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
1t. 35min.
228 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 17.047 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,1
Mad
5,5
PRG
BVA
Fantastisk 9,3

Ulemper: Entertainment online

BUD
EMA
Okay 4,6

Ulemper: I felt the cabin crew were rather unprofessional. They didn’t seem to be taking anything very seriously, giggling through announcements and one member of the crew spent most of the flight flirting with a passenger!

PRG
BVA
Fantastisk 9,0

Ulemper: Entertainment online

FMM
TLV
God 7,5

Fordele: so

Ulemper: Improve comfort in meetings and more space ..

PSA
STN
Middelmådig 2,0

Ulemper: Not being 7 hrs delayed

fre. 27. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
1t. 40min.
søn. 29. sep.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
1t. 35min.
228 kr
Rejse: 3 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 17.047 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,1
Mad
5,5
CIA
SOF
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing. This was the worst experience ever

Ulemper: This flight was booked with an unrealistic connection time. The second flight was missed and we had to buy another ticket to get to our destination.

IBZ
STN
Fantastisk 8,0

Fordele: The prices were ok. I’m short (5,4) so I can’t complain about the leg space. The cabin crew were pleasant, I can’t say the same about al the workers in the airport, ruining your mood before a holiday is slack - especially after

Ulemper: Not all of your staff are polite, I’m not sure if it is because we were in a country that does not accept or respect people of “colour” but I could see that there was definitely a heavy line of different treatment to other races - sadly from a very well known brand. I did feel the luggage prices were slightly tacky, and extra for on cabin prices. Also, cleanliness is clearly not a priority for all either.

AAR
STN
God 6,0

Fordele: Very chip flight but expensive tricks about luggage paid my cabin bag but not allowed to check them I will never flight with Ryanair air.

STN
CIA
Middelmådig 2,0

Fordele: Ryan sir is the worst airlines I traveled with we cant check in via their website. Third website never work for many people on July 31 for check in . They say $10 for small check in bagged but 25 $ for each at airport . We tried hard to check in online but can’t able to add the bagge online . Worst

PMO
FCO
God 7,5

Fordele: Hassle free boarding.

Ulemper: At least serve water for free.

tor. 26. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
7t. 10min.
man. 30. sep.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
4t. 20min.
954 kr
Rejse: 5 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 4.517 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Komfort
7,9
Besætning
8,4
Underholdning
7,3
Mad
7,5
EWR
VIE
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew, seat

AMS
VIE
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew allowed me to change seats to get two empty seats by the window that were available.

LAX
VIE
Fantastisk 9,3

Fordele: The plane was comparatively clean

Ulemper: Staff need to be a little more genuine with their simles or just don’t give obvious fake ones.

SKP
VIE
God 6,0

Fordele: The crew was super attentive but also knew when to leave people alone and rest with the lights out. The entertainment selection and food were above average.

Ulemper: The seat I was in (37 H) was awful, if felt much more cramped than the flight to Macedonia. I felt like I was crammed into a sardine can. The boarding process in Vienna was a joke; the economy seats were all boarded at once; in effect a mass of humanity all rushing toward the gate.

OTP
VIE
God 6,3

Fordele: Perfect timing between flights.

Ulemper: A small sandwich would have been nice:)

ons. 4. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
4t. 40min.
tir. 10. sep.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 50min.
961 kr
Rejse: 7 dage
8,1FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 8.536 anmeldelser
Samlet
8,2
Boarding
8,2
Komfort
7,9
Besætning
8,7
Underholdning
7,8
Mad
7,9
ZRH
MXP
Fantastisk 9,0

Fordele: Crew was great. Very friendly and accommodating

Ulemper: Regional jet had hard seats but adequate for 1 he flight

BUD
ZRH
God 7,0

Fordele: The crew was quite pleasant and friendly - very accomodating

Ulemper: Entertainment system is outdated, the food was only passable. The chocolate was nice

ATH
ZRH
Fantastisk 8,0

Ulemper: Entertainment system is dated. Screens froze often, were not very touch sensitive and the sound was pretty bad (on mine, would only provide sound to one ear, so I had to turn up other bc of poor quality and ended up w a headache.) Also, bathrooms were gross; ran out of paper and floors were "soiled"

GDN
ZRH
Okay 5,3

Fordele: Crew

Ulemper: My flight tickets were mess up and I had to purchase new tickets . Horrible

ZRH
CPH
Fantastisk 10,0

Fordele: The crew was amazing

Ulemper: Flight was a bit delayed

fre. 27. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
1t. 40min.
søn. 29. sep.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
1t. 35min.
228 kr
Rejse: 3 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 17.047 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,1
Mad
5,5
OTP
CRL
Middelmådig 2,0

Fordele: It is the worst airline on Earth. They barred me from flight, removed my name from the system so that I can't board because they say that I can't travel with EU residence card with which I travelled to all Schengen countries with other airlines. They lied to me and didn't return my money too.

Ulemper: They must obey EU laws!

MRS
RAK
Middelmådig 3,3

Ulemper: Extremely outdated and old planes... they are goofy and don’t feel safe

FKB
EDI
God 7,5

Ulemper: If the seat and sitting area would have been cleaner and if you could recline your seat

OTP
CHQ
Okay 5,6

Fordele: There was no legroom, the sandwiches is missing (not available at all)

Ulemper: Onboarding was like for animalls. After we pass throug the gates, were sticked into the tunnel for 15-20 min in hot air...

CGN
DUB
Middelmådig 3,2

Fordele: Row 2 lots of lw

Ulemper: Boarding process was bananas, plane is old, no organization at check in. It was like a mad max post apocalyptic hellscape. No lines or stantions. Just people pushing, no rules.

tor. 29. aug.
CPH
Kastrup Copenhagen
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
9t. 35min.
søn. 1. sep.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
17t. 35min.
1062 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 3.336 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Komfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
DUB
AMS
God 6,4

Fordele: Boarding was quick and flight was calm

Ulemper: The coffe and breakfast.

AMS
ABZ
God 6,0

Fordele: very nice crew

Ulemper: my bagfage was lost

STR
AMS
Fantastisk 8,3

Ulemper: Flight got delayed 30 minutes

LAX
AMS
God 6,0

Fordele: Food and service

Ulemper: Working wifi would be good. Better A/C. More comfortable seats

DAR
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew was great, very responsive and hospitable!

Ulemper: more lunch choices, especially choices without dairy products.

lør. 28. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
1t. 40min.
søn. 29. sep.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
1t. 35min.
228 kr
Rejse: 2 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 17.047 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,1
Mad
5,5
MLA
STN
Middelmådig 2,0

Ulemper: Plane late, seat uncomfortable, horrible

MLA
STN
Middelmådig 2,6

Ulemper: Worst plane I've ever flown on, so uncomfortable!

LPL
PMI
God 6,0

Fordele: Checkin and security Quick passport control and luggage

Ulemper: The plane was late, boarding process very slow, Lon wait to disembark

MAD
OTP
Okay 4,0

Fordele: The crew was very good.

Ulemper: The advertising is not good; in fact ,the conditions are of a low cost but the prices are of luxury.

CGN
DUB
Middelmådig 3,2

Fordele: Row 2 lots of lw

Ulemper: Boarding process was bananas, plane is old, no organization at check in. It was like a mad max post apocalyptic hellscape. No lines or stantions. Just people pushing, no rules.

lør. 5. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
1t. 30min.
tir. 29. okt.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
1t. 30min.
551 kr
Rejse: 25 dage
Samlet 6,3 God
Baseret på 16 anmeldelser
Samlet
7,1
Boarding
7,1
Komfort
7,0
Besætning
7,7
Underholdning
6,4
Mad
6,4
BRU
ACC
Okay 4,3

Fordele: Seat reclined far back

Ulemper: Entertainment limited, esp. when you consider passengers may have two or more legs on Brussels Airlines flights Boarding chaotic Some of the crew were rude/ dismissive of African or African-presenting passengers No blankets were passed out, despite the cold temperature on the plane. My bag was lost

CPH
BRU
God 6,6

Fordele: Flight was delayed and we had to spend time Waiting both in the terminal and the plane. But crew was very nice!

Ulemper: Would have been nice to have been given a free snack or some water while waiting. We got a tiny chocolate which was nice but didn't make up for the waiting time

PMI
BRU
God 6,0

Fordele: Friendly crew. Great phone support.

Ulemper: Online check-in was very messy - not available. After contacting the phone support, it was possible.

CPH
BRU
Fantastisk 9,0

Fordele: Clean and somewhat comfortable

BRU
ATH
Middelmådig 2,0

Ulemper: Plane left without me. My record indicated 9am departure, but at 845 when I landed (late). The attendant confirmed that I had missed the plane.

lør. 28. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
1t. 40min.
søn. 29. sep.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
1t. 35min.
228 kr
Rejse: 2 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 17.047 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,1
Mad
5,5
STN
VLC
God 7,3

Fordele: Crew was very pleasant and helpful.

Ulemper: The seats are very small, but that’s what you get for flying Ryan Air

OPO
MAD
Okay 4,0

Fordele: price

Ulemper: we were 4 person traveling together and all seats assigned were separeted, including 2 children

IBZ
STN
Fantastisk 8,0

Fordele: The prices were ok. I’m short (5,4) so I can’t complain about the leg space. The cabin crew were pleasant, I can’t say the same about al the workers in the airport, ruining your mood before a holiday is slack - especially after

Ulemper: Not all of your staff are polite, I’m not sure if it is because we were in a country that does not accept or respect people of “colour” but I could see that there was definitely a heavy line of different treatment to other races - sadly from a very well known brand. I did feel the luggage prices were slightly tacky, and extra for on cabin prices. Also, cleanliness is clearly not a priority for all either.

FKB
EDI
God 7,5

Ulemper: If the seat and sitting area would have been cleaner and if you could recline your seat

MLA
STN
Middelmådig 2,6

Ulemper: Worst plane I've ever flown on, so uncomfortable!

tir. 29. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
1t. 30min.
fre. 8. nov.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
1t. 35min.
585 kr
Rejse: 11 dage
Samlet 6,3 God
Baseret på 16 anmeldelser
Samlet
7,1
Boarding
7,1
Komfort
7,0
Besætning
7,7
Underholdning
6,4
Mad
6,4
NCE
BRU
God 6,8

Fordele: Very nice crew. I flew with my 6 months old baby and the crew was really helpful and took care of us.

DUS
EWR
Okay 4,0

Fordele: This flight was eventually cancelled and the rating is solely on the ground experience. EuroWings could not have done anything worse. The process took from 10:30am upon arrival in Dusseldorf til 11:00pm when we were told the counter closed at 10pm and nothing could be done till next day.

Ulemper: Have representatives on the ground and make public announcements about the progress, next steps, help offered and steps that need to be taken. The info was sparse and had to be gotten on an individual basis. Nothing was coordinated or communicated and every step had to be done WITHOUT HELP.

BRU
AGP
Middelmådig 2,3

Fordele: Get down

Ulemper: Everything and the crew more friendly.

BRU
IAD
Fantastisk 9,6

Ulemper: The entertainment choices needs updates and more varieties I believe.

LHR
BRU
Okay 5,0

Fordele: The captain was able to make up much of the lost time spent boarding.

Ulemper: The crew were 20 minutes late getting to the plane. The seats were also uncomfortable. Thankfully, it was only a 50 minute flight.

tor. 10. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
1t. 40min.
fre. 18. okt.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
1t. 35min.
235 kr
Rejse: 9 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 17.047 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,1
Mad
5,5
BUD
EMA
Okay 4,6

Ulemper: I felt the cabin crew were rather unprofessional. They didn’t seem to be taking anything very seriously, giggling through announcements and one member of the crew spent most of the flight flirting with a passenger!

STN
BCN
Middelmådig 3,6

Ulemper: Too claustrophobic, stood in the rain and wind on the tarmac due to loading delay. Not for me, first and last time with Ryan.

OPO
MAD
Okay 5,0

Ulemper: The landing was very rough. My mom and I felt sick.

BVA
MAD
God 6,5

Fordele: Cost

Ulemper: More comfortable seats. Easier transfer from BVA to CDG

JTR
ATH
Middelmådig 2,0

Ulemper: Ryan Air is a rip off run by the mafia. don't fly with them under any circumstance. They pretend that they are budget airline, but in reality they devised many ways to rip you off, and you end paying more than other airlines and you get treated as cattle.

Vis flere resultater
*
Priserne er pr. person og er for e–billetter og inkluderer alle skatter og afgifter i DKK.

Vi bestræber os på altid at vise præcise priser, men priserne kan ikke garanteres.

Her er grunden:

Vi er ikke sælger
Hos KAYAK bestemmer vi ikke prisen, og det er derfor ikke muligt for os at garantere noget, som andre virksomheder sælger.

Vi samler tonsvis af data for dig
Vores service lader dig hurtigt og nemt sammenligne resultater fra hundredvis af rejsesider på én gang. I den forstand er KAYAK en søgemaskine, og vi kan ikke garantere de priser, vi finder.

Hvorfor er vi ikke altid 100% præcise?
Priser på flysæder, hotelværelser og lejebiler kan blive ændret hele tiden. Flere mennesker prøver måske at søge på den samme rejsemulighed på samme tidspunkt. Dette kan resultere i, at visse priser til tider ikke længere er tilgængelige.

For flere spørgsmål, eller hvis du har en dårlig pris, du ønsker at rapportere til os,
så send os venligst en , og en fra vores team vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

1
 • Returrejse
 • Enkelt
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class