LIS

Find billige flybilletter til Lissabon

Returrejse
Economy
Zürich (ZRH)
Lissabon
lør.. 19.10.
lør.. 26.10.
Tidspunkt
Sammenlign KAYAK med |
Søg på hundredvis af rejsesider på samme tid efter tilbud på fly til Lissabon

Flyinformation: Danmark til Lissabon

Fly ankommer til Lissabon
Fly afgår fra Danmark
Flypris 595 kr
Flyselskaber Ryanair, Brussels Airlines, Vueling, Lufthansa, KLM, TAP AIR PORTUGAL, SWISS, Norwegian Air International, Eurowings, Austrian Airlines

De bedste tips til at finde billige fly til Lissabon

Er du på udkig efter et billigt fly til Lissabon? 25% af vores brugere fandt returbilletter til Lissabon til den følgende pris eller mindre: Fra København Kastrup 1395 kr
Bestil minimum 4 uger før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet.
Højsæsonenen er vurderet til at være maj, juni og juli. Den billigste måned at flyve til Lissabon er januar.
Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedage i søgeformen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Lissabon.
Mange vælger at flyve til Lissabon på en weekendtur eller miniferie for at besøge byens historiske bygninger og køre en tur med en af de berømte gule sporvogne gennem de stejle gader.
Fra lufthavnen i Lissabon er det nemt at finde vej til centrum af byen. For eksempel kører flere bybusser og metro til og fra lufthavnen og tilbyder budgetrejsende en billig form for lufthavnstransport. Blandt andet kan rejsende benytte buslinje 44 eller 83, der begge kører til centrum af Lissabon fra et busstoppested placeret på den anden side af vejen, frem for de to stoppesteder, der er placeret foran lufthavnsterminalen. Prisen for at køre med bybussen er ca. 1,50 Euro (ca. 11,50 DKK).
Solorejsende, par og familier med børn, der er på en kortere storbyferie og søger en hurtig vej til en af de mange områder i Lissabon, kan benytte en taxi fra lufthavnen. Prisen er ca. 15-17 Euro (ca. 112-127 DKK) til centrum af Lissabon, og turen tager ca. 25-45 min. afhængigt af trafikken og den endelige destination. En taxi er desuden en god idé, hvis du som rejsende ankommer efter klokken 01.00 om natten, hvor for eksempel metroen stopper med at køre.
Lufthavnen i Lissabon er en større lufthavn, der tilbyder rejsende en bred vifte af faciliteter. Blandt andet er der mulighed for at veksle valuta og hæve penge i både ankomst- og afgangshallen. Desuden tilbyder lufthavnen en lang række spisesteder og muligheder for shopping. På niveau 2 i Car Park P2 tilbydes der endvidere opbevaring af bagage.

FAQ - Bestilling af fly til Lissabon

Hvor lang er rejsetiden til Lissabon?

Fly fra København 3t. 40min.

Hvad er det billigste fly til Lissabon?

Den billigste billet til Lissabon fra Danmark inden for de sidste 72 timer var 594 kr for en returrejse på ruten fra København til Lissabon. Den mest populære rute er København til Lissabon og den billigste billet fundet for denne rute, inden for de sidste 72 timer, var 2351 kr for en returrejse.

Hvilke flyselskaber flyver til Lissabon?

Fra Danmark flyver Azores Airlines, TAP AIR PORTUGAL og airBaltic oftest til Lissabon. Den mest populære rute er fra København, og Azores Airlines, TAP AIR PORTUGAL og airBaltic flyver oftest ruten.

Hvor langt er Lissabon fra centrum Lissabon?

Lissabon ligger 7 kilometer fra centrum af Lissabon. Se på kort.

Hvad er navnet på lufthavnen i Lissabon?

Lissabon betjenes af Lissabon Lufthavn, også ofte refereret til som Lissabon, Lissabon Humberto Delgado Lufthavn. Lufthavnskoden er LIS.

Hvad koster det at flyve til Lissabon?

Prisen for en returbillet til Lissabon fra Danmark varierer, men ligger primært på ca. 148-188 Euro (ca. 1.100-1.400 DKK). Mange rejsende vælger at flyve til Lissabon på en forlænget weekend i løbet af sommerhalvåret, når vejret viser sig fra sin bedste side. Budgetrejsende kan som regel finde billigere flyrejser med hotel i vinterhalvåret, hvor byen i løbet af foråret og efteråret stadig oplever mildt vejr.

Hvor lang tid tager det at flyve til Lissabon?

Ved direkte flyvninger er rejsetiden til Lissabon fra København på ca. 3 timer og 35 min til 3 timer og 50 min. Ved flyvninger med mellemlandinger kan rejsetiden være på alt fra 6 til 13 timer eller mere.

Kan man flyve direkte til Lissabon?

Flere flyselskaber tilbyder direkte flyrejser fra Danmark til Lissabon. For eksempel kan rejsende flyve direkte til Lissabon med SAS eller Tap Air Portugal fra Kastrup Lufthavn i København.

Hvilke flyselskaber flyver til Lissabon?

Budgetrejsende kan finde billige rejser til Lissabon med et flyselskab som Ryanair, mens par og familier med børn, der søger komfort under rejsen, kan flyve med selskaber som SAS eller Lufthansa. Rejsende skal være opmærksomme på, at der kan være ekstra udgifter forbundet med indchecking af bagage ved discountselskaber.

Hvilke lufthavne er der i Lissabon?

Lissabon har to lufthavne. Den største af de to er Lissabon Humberto Delgado Lufthavn (ANA), der tilbyder både nationale og internationale flyafgange, mens den mindre lufthavn Cascais Municipal Aerodrome (CAT) er en regional lufthavn placeret tæt på byen Tires. De fleste rejsende vil kun stifte bekendtskab med den første af de to lufthavne, eftersom den udgør en af hovedvejene til Portugal. Denne lufthavn er placeret ca. 7 km fra centrum af Lissabon og består af to terminaler: terminal 1 med internationale afgange og terminal 2 med nationale afgange. (Priserne i artiklen er tjekket 01-06-2018).

Hvordan finder KAYAK så lave flypriser?

KAYAK behandler mere end 2 milliarder rejseforespørgsler årligt og viser resultater fra hundredvis af flyselskaber og tredjepartssider, så du kan vælge mellem en lang række priser og muligheder. Vi viser også resultater fra mere end 2 millioner ejendomme, udlejningsbiler, pakkerejser og aktiviteter samt millioner af verificerede anmeldelser, så du som bruger kan vælge mellem så mange tilgængelige rejsemuligheder som muligt.

Hvordan sparer jeg penge med KAYAK Mix?

Med KAYAK Mix kan du kombinere flere enkeltbilletter fra forskellige flyselskaber, hvis dette er billigere end en traditionel returrejse.

Søger KAYAK hos flere flyudbydere end konkurrenter?

Ja, KAYAK har adgang til flere data og informationer end online rejsebureauer og udkonkurrerer konsekvent konkurrenter i nøjagtighed globalt.

Hvordan hjælper KAYAK Prisprognose mig med at finde det bedste tidspunkt at bestille?

KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for en given destination og dato ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller bestille nu.

Bestil billige flyrejser til Lissabon

(Returrejse)
Lufthavne
Afrejsested
København
595 kr
kun
595 kr
Billund
926 kr
kun
926 kr
Rejsemål
Lissabon
595 kr
kun
595 kr
tir. 28. jan.
CPH
Kastrup Copenhagen
LIS
Lisbon Humberto Delgado
12t. 45min.
fre. 31. jan.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
CPH
Kastrup Copenhagen
11t. 15min.
594 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 17.173 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
BCN
CGN
Okay 5,6

Ulemper: The delay is to be changed

VCE
BRS
Middelmådig 3,3

Ulemper: Very unorganised, one person checking in luggage, long queues, two flights mixed together. The boarding gate was really badly organised, passengers being held in a very small space to wait for a bus, the buses were late. Priority boarding wasn’t being checked so everyone was being sent through into the holding space which was about 3 metres by 7 metres standing room only. The plane was late.

STN
EGC
God 7,0

Ulemper: Ryanair pricing / baggage is so rapacious but it does keep ticket prices down....

STN
PRG
Middelmådig 2,0

Fordele: I paid extra to allocate seat upon booking. When I went to check in I was asked to pay for seats again. We then had to sit separately. Upon boarding we were asked to pay £25 each for our hand luggage - even though we fly every month with Ryanair back and forth and have never paid before. Rude staff

Ulemper: Staff could be taught customer service skills. and stop taking more and more money off people but advertise as cheap flights because they arent. We have vowed never to use Ryan air again.

AMS
DUB
Middelmådig 3,6

Ulemper: Travelers need to be informed better about Ryanair's baggage restrictions.

man. 27. jan.
CPH
Kastrup Copenhagen
LIS
Lisbon Humberto Delgado
5t. 00min.
fre. 31. jan.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
CPH
Kastrup Copenhagen
4t. 55min.
736 kr
Rejse: 5 dage
Samlet 6,9 God
Baseret på 2.326 anmeldelser
Samlet
7,1
Boarding
7,1
Komfort
7,0
Besætning
7,7
Underholdning
6,4
Mad
6,4
MAN
BRU
God 6,0

Fordele: Crew was friendly, seats were ok

Ulemper: Flight was delayed for almost 2 hours, there was no explanation, just an apology.

JFK
BRU
Okay 4,4

Fordele: too crowded , not organised enough

Ulemper: organisation

GVA
BRU
God 6,0

Fordele: Good movies.

Ulemper: I called United to make sure there was a children’s meal for my 3 year old. There was not.

DSS
BRU
Okay 5,3

Fordele: Seat not confortable

Ulemper: Get newer planes with better functional amenities

BRU
NAP
Fantastisk 10,0

Fordele: Short and timely. Flight attendant was great with kids.

tir. 28. jan.
CPH
Kastrup Copenhagen
LIS
Lisbon Humberto Delgado
15t. 55min.
tor. 30. jan.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
CPH
Kastrup Copenhagen
7t. 30min.
885 kr
Rejse: 3 dage
Samlet 6,4 God
Baseret på 3.150 anmeldelser
Samlet
6,7
Boarding
6,7
Komfort
6,4
Besætning
7,3
Underholdning
5,3
Mad
5,8
MXP
ALC
God 6,5

Ulemper: This is a budget airline. It was a decent plane, the crew was very friendly. Being a budget airline, food on board has to be purchased separately. There is no entertainment on board. The seats didn’t recline. Overall it was good value for your money.

LGW
FCO
Fantastisk 8,0

Ulemper: Was an hour late.

BCN
LGW
Middelmådig 3,5

Fordele: Vueling is a horrendous company, delayed flights - very bad organisation

FCO
BCN
Fantastisk 8,0

Fordele: Staff was pleasant and polite. Seats were comfortable enough for economy.

Ulemper: Boarding seemed to take and incredibly long time.

LGW
BCN
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing. This was poor service from every stand point, starting from punctuality. Almost 2 hours delay and almost lost my connecting flight in Barcelona

Ulemper: Change management

søn. 26. jan.
CPH
Kastrup Copenhagen
LIS
Lisbon Humberto Delgado
5t. 25min.
man. 3. feb.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
CPH
Kastrup Copenhagen
6t. 00min.
905 kr
Rejse: 9 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 26.749 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Komfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
MUC
BHX
Fantastisk 9,6

Fordele: The crew were very professional. There was a very difficult passenger who was very rude to the stewards and I thought they coped really well. I was sorry to see them treated in this way.

PMI
FRA
God 7,3

Ulemper: Petiole are treated spending $1000 on a trip as poor with very uncomfortable seats and mediocre food

NAP
FRA
Fantastisk 10,0

Ulemper:

FRA
NUE
God 7,3

Fordele: Food was absolutely terrible. Worst airline food of any trip I‘ve taken. Service was sparse. One beverage for the entire flight

IAD
FRA
Middelmådig 2,0

Ulemper: Flight left late! Flight attendants not super attentive. Meals came late. Took forever to get off the plane! Plane never made it to the terminal but passengers were let off in the middle of the airport and placed on buses! No driver on a fully loaded bus for 10 min. Terrible! Didn’t make it on next

fre. 8. nov.
BLL
Billund
LIS
Lisbon Humberto Delgado
13t. 50min.
ons. 13. nov.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
BLL
Billund
16t. 50min.
926 kr
Rejse: 6 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 3.399 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Komfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
AMS
HEL
Fantastisk 10,0

Ulemper: Boarding was crazy. Could not everyone in the gate area.

PTY
AMS
Fantastisk 8,6

Ulemper: I congratulate the KLM crew!

LAX
AMS
Fantastisk 8,3

Ulemper: Seats in economy section are very close together . There is not enough room for knees...especially for such a long trip.

AMS
LAX
Okay 5,6

Fordele: economy plus seats were nice, great movie selection, especially international movies

Ulemper: crew was not friendly, i had to ask for water many times, usually water person walk the aisle. food was terrible. other carriers food were better

BOD
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: The pilot and the crews were helpful about the transit. Pilot make up a lot of time.

Ulemper: Flight was delayed, had to run to my next connection flight.

fre. 29. nov.
CPH
Kastrup Copenhagen
LIS
Lisbon Humberto Delgado
3t. 40min.
søn. 1. dec.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 45min.
1040 kr
Rejse: 3 dage
Samlet 7,6 God
Baseret på 16 anmeldelser
Samlet
7,4
Boarding
7,3
Komfort
7,2
Besætning
7,9
Underholdning
6,6
Mad
7,0
JFK
LIS
Fantastisk 10,0

Fordele: Everything !!!! No delayed seat was great food great multi média great

AMS
LIS
Fantastisk 9,6

Fordele: All was well from checking in to baggage claim.

Ulemper: A delay of about 20 mins

LIS
ORD
Okay 5,0

Fordele: The aircraft was relatively new and well appointed.

Ulemper: Service with a frown by half the staff. Took away headphones that I had stowed aside for a later time while taking a nap and gave it to another passenger - on a long haul business class flight. Poor service culture. Outbound flight was terrible. Six hour delay. No apologies. Rude telephone staff.

LIS
BCN
Fantastisk 8,8

Fordele: Seats and snack

Ulemper: No delay in departure

PDL
LIS
Middelmådig 3,6

Ulemper: Incoming Delayed & outbound delayed 2 hrs as a result

man. 28. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
LIS
Lisbon Humberto Delgado
18t. 45min.
ons. 6. nov.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
CPH
Kastrup Copenhagen
27t. 50min.
1135 kr
Rejse: 10 dage
8,1FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 8.634 anmeldelser
Samlet
8,2
Boarding
8,2
Komfort
7,9
Besætning
8,7
Underholdning
7,8
Mad
7,9
TLV
ZRH
God 7,2

Ulemper: It’s frustrating to not have the ability to select seats before arriving at check in counter when there’s really not much to choose from.

SFO
ZRH
Fantastisk 8,3

Fordele: The crew was amazingly efficient serving food and drink. In the recline position the seat bottom extended which was far more comfortable than simply reclining.

Ulemper: The food was mediocre and the selection of movies was very limited.

NCE
ZRH
Fantastisk 9,6

Fordele: The meals were awesome, flight great!

BUD
ZRH
God 7,0

Fordele: The crew was quite pleasant and friendly - very accomodating

Ulemper: Entertainment system is outdated, the food was only passable. The chocolate was nice

BEG
ZRH
Okay 4,0

Fordele: It was a normal flight with any extra confortable feature.

Ulemper: Not delay Treatment in the boarding Gate was ride, asking for visa despite I dont need it.

tir. 28. jan.
CPH
Kastrup Copenhagen
LIS
Lisbon Humberto Delgado
12t. 45min.
fre. 31. jan.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
CPH
Kastrup Copenhagen
11t. 15min.
594 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 17.173 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
DUB
BHX
Fantastisk 10,0

Fordele: Very helpful as I required assistance

CPH
CRL
Fantastisk 10,0

Fordele: Tcak sà mycket

LPA
BRS
Okay 5,6

Fordele: Flight got me home...

Ulemper: Tatty magazine/menu that was passed round passengers, unclear cabin baggage sizing and almost made to pay extra fee for something that fit!

DUB
LGW
Middelmådig 3,0

Ulemper: Delayed.

BJV
DUB
God 7,6

Fordele: Crew were very attentive. Seats usual Ryan Air not the most comfortable seats. Boarded FIRST as was special assistance which is much better than being boarded last with everybody looking at you & no room for hand luggage at your seat so having to get somebody to place it further down plane.

Ulemper: My special assistance required lift off plane which didn't happen so I along with people on crutches had to try negotiate way down steps in the wind & rain.

søn. 20. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
LIS
Lisbon Humberto Delgado
3t. 40min.
fre. 25. okt.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 35min.
1290 kr
Rejse: 6 dage
10,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 10,0 Fantastisk
Baseret på 1 anmeldelser
Boarding
7,5
Komfort
7,6
Besætning
8,0
Underholdning
7,0
Mad
6,8
LGW
MAD
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing

Ulemper: They never let me board, and did not tell me why. Not money back. Terrible customer service

ARN
MAD
Okay 5,0

Fordele: Crew was ok. Seat was fairly comfortable.

Ulemper: There was no in flight service and nothing was offered. Smaller plane but our flight from London to Bergen was in a smaller plane and we were offered something to drink.

LGW
BCN
Middelmådig 2,0

Ulemper: Eemployees were extremely rude, the experience will make me reconsider using the airline as well as going to this particular airport in Spain. I was upset and disgusted with the service.

OSL
LGW
God 7,0

Fordele: For a budget airline Norwegian does a good job in most areas - courteous, professional staff, clean, well-maintained planes, good service.

Ulemper: My flight from Oslo to Gatwick was delayed due to technical problems with the plane. We sat on the tarmac and left two hours late, causing me to miss my connection to Boston. I understand that these things happen, and I appreciate the attention to safety; however, the real problems began when we arrived at Gatwick. We were told an agent would meet the five of us who missed the flight at the gate to assist us. No agent was there, and we wandered to different Norwegian sites for help. When we finally found the right person, it took a ridiculous amount of time to rebook us. Here's the first problem with a carrier like Norwegian: they don't have as many flights, and none were going directly to Boston the following day. I was finally booked on a 6:20 a.m. flight to Copenhagen the next day with a 10 hour layover until the flight to Boston. The next problem was an outsourced service to provide me with a hotel and food voucher for the night. This literally took hours for them to arrange. It was over 6 hours from arrival at Gatwick to ending up with a place to stay - and then a 4 a.m. wakeup to get to the airport. I would hesitate to book Norwegian again for these reasons. Also - come on, Norwegian, soft drinks, water, and coffee/tea should be free.

BCN
ARN
Fantastisk 8,3

Fordele: Aircraft comfort and overall amenities

Ulemper: Out of 4 flights with Norwegian this trip, 3 were delayed because of issues with the aircraft. It's ok when it happens once, but 75% delays is no fun and not good

søn. 3. nov.
CPH
Kastrup Copenhagen
LIS
Lisbon Humberto Delgado
8t. 35min.
tor. 7. nov.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
CPH
Kastrup Copenhagen
7t. 30min.
1297 kr
Rejse: 5 dage
Samlet 6,9 God
Baseret på 963 anmeldelser
Samlet
7,2
Boarding
7,2
Komfort
7,0
Besætning
7,8
Underholdning
5,9
Mad
6,1
SEA
CGN
Okay 4,6

Fordele: The crew was friendly and helpful!

Ulemper: Our flight was delayed three hours for no readily apparent reason. The food served on-board was inedible. When it was finally time to land, we briefly touched down before going back up into the air and circling for an additional half hour because another plane was at our gate. The quick up-and-down caused at least two passengers near me to vomit. I’ll try my best to avoid Eurowings in the future.

DUS
GOT
Fantastisk 8,0

Fordele: Good view with the high winged propeller plane

Ulemper: Small overhead storage

PMI
STR
Fantastisk 8,5

Ulemper: Riding a packed bus to the plane was awful.

TXL
DUS
Fantastisk 9,0

Fordele: It was efficient

Ulemper: More comfortable

NCE
TXL
Fantastisk 9,3

Fordele: Very speedily boarding, crew dealt with a passenger with a large bag well.

Ulemper: Chair didn’t lean back, unclear that water wasn’t free

tor. 17. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
LIS
Lisbon Humberto Delgado
10t. 15min.
tor. 24. okt.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
CPH
Kastrup Copenhagen
12t. 00min.
615 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 17.173 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
BCN
RAK
God 7,2

Fordele: Left on time arrived on time luggage also

NYO
BGY
God 6,6

Fordele: On time. Fast boarding.

Ulemper: Eveything was making cracking noise.. walls, chairs, windows, floor etc.. and we flew in to a thunderstorm that could have been avoided if we took a slower root.. but they rather risk ut than being a little bit late... The windows were white and grey sue to the rainy clouds and then super brigth as lightnings struck.. the plane was shaking like crazy...

BCN
CGN
Okay 5,6

Ulemper: The delay is to be changed

CRL
PUY
Fantastisk 9,0

Ulemper: They should have entertainment online at least by the app

IBZ
STN
Middelmådig 3,5

Ulemper: I pre booked and paid for an isle seat and was given a window seat. The plane was so hot and had no air-con, the people I were sat next to kept asking the girls to put it on but they didn’t

lør. 28. mar.
CPH
Kastrup Copenhagen
LIS
Lisbon Humberto Delgado
22t. 35min.
man. 6. apr.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
CPH
Kastrup Copenhagen
24t. 00min.
1405 kr
Rejse: 10 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 4.564 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Komfort
7,9
Besætning
8,4
Underholdning
7,3
Mad
7,5
CAI
VIE
Middelmådig 3,3

Fordele: They have Economy class seats on the business class. Uncomfortable.

VIE
MUC
Fantastisk 10,0

Fordele: .

Ulemper: .

VIE
MUC
Middelmådig 2,0

Ulemper: very rude and extremely racist group. I will not fly them again.

VIE
CDG
Middelmådig 3,0

Ulemper: Buses to and from the plane. One driver left us in a full bus waiting for 20 minutes. When we arrived in Vienna, there was no bus to pick us up. We had to wait in the plane until one showed up.

ATH
VIE
Fantastisk 8,6

Ulemper: Airport in Vienna was pretty disorganized. Several people from several flights had to be pulled out for additional screening that should have been done earlier. Passengers were confused and frustrated

man. 27. jan.
CPH
Kastrup Copenhagen
LIS
Lisbon Humberto Delgado
5t. 00min.
fre. 31. jan.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
CPH
Kastrup Copenhagen
4t. 55min.
736 kr
Rejse: 5 dage
Samlet 6,9 God
Baseret på 2.326 anmeldelser
Samlet
7,1
Boarding
7,1
Komfort
7,0
Besætning
7,7
Underholdning
6,4
Mad
6,4
BRU
CPH
God 7,0

Fordele: The crew was OK, the seats had generous leg space.

Ulemper: The flight could have been on time. not only was the plane late arriving, but then the didn't take off for another hour! have never flown an airline that refuses to take off because of a little rain.... :-(

BOD
BRU
Fantastisk 8,0

Fordele: All in time

BRU
ATH
God 6,4

Fordele: The flight crew were amazing and had lovely gifts for our daughter

Ulemper: the flight was late and no food or drinks were available without paying rather high prices

LHR
BRU
Okay 4,5

Fordele: Crew was friendly.

Ulemper: No AC, we roasted. Seats uncomfortably small. Terrible on boarding and off boarding process.

CPH
BRU
Okay 5,5

Fordele: The crew was nice. The seats were ok.

Ulemper: The flight from Copenhagen to Brussels was delayed without explanation for nearly an hour. I managed to make my connection to Frankfurt, but my luggage did not. I’m hoping it will arrive today.

tor. 17. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
LIS
Lisbon Humberto Delgado
10t. 15min.
tor. 24. okt.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
CPH
Kastrup Copenhagen
12t. 00min.
615 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 17.173 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
TXL
AGP
God 7,0

Fordele: The flight was on time

BGY
OTP
Fantastisk 8,0

Fordele: Quick online check in

DUB
BHX
Okay 4,5

Fordele: Crew were good. Boarding seemed to be good. When we eventually got going the flight was good and very quick (35mins)

Ulemper: We sat on the plane for 1 hour without moving anywhere as there was a discrepancy with the numbers they thought they had and the list (or something). When we were cleared for take off we then had to get in a massive queue before we could leave.

BCN
LPA
Okay 4,4

Fordele: Flight was on time.

Ulemper: Pretty much everything. Another uncomfortable flying bus charging you for everything they can charge. Flying is absolutely awful these days.

PMI
LPL
God 6,3

Fordele: Fast process when we landed and staff were really good - patient and friendly (on the flight)

Ulemper: Priority queue was the longest! Had to help mother with baby and pram down stairs to bus for flight. Feel they should have been given help and real priority

tir. 28. jan.
CPH
Kastrup Copenhagen
LIS
Lisbon Humberto Delgado
15t. 55min.
tor. 30. jan.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
CPH
Kastrup Copenhagen
7t. 30min.
885 kr
Rejse: 3 dage
Samlet 6,4 God
Baseret på 3.150 anmeldelser
Samlet
6,7
Boarding
6,7
Komfort
6,4
Besætning
7,3
Underholdning
5,3
Mad
5,8
IBZ
CDG
Fantastisk 10,0

Fordele: I got me there and back

PMO
FCO
Middelmådig 3,0

Ulemper: Last minute switched plan causing much discomfort and confusion.

CDG
PRG
Middelmådig 2,5

Fordele: Nothing

Ulemper: We had a 3 hour delay! I must be compensated

PMI
BCN
Okay 5,0

Fordele: We made it to Barcelona.

Ulemper: Vueling seems to be late very often. This 40 minute flight flight was over an hour late.

BCN
ORY
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing on the ground. Prior to boarding there was chaos among the crew members and the public. The flight was as usual with Vueling delayed; for technical reasons. However no one knew what was happening. No crew member gave a simple explanation of what was happening. Order was not maintsined

Ulemper: Everything, like simply explaining to the long waiting passengers what was going on. But Vueling is 90 pc late. They treat passengers as if they could not care less because they are working unhappily We can simply compare with other airlines. Vueling gets first price as worse airline I know.

ons. 20. nov.
CPH
Kastrup Copenhagen
LIS
Lisbon Humberto Delgado
6t. 05min.
tor. 28. nov.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
CPH
Kastrup Copenhagen
6t. 25min.
669 kr
Rejse: 9 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 17.173 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
MAD
PMI
Middelmådig 2,0

Ulemper: I paid for travel insurance yet I still had to pay Ryanair 55euro for not being able to check in before my flight as checking in with momondo would not work!

PMI
SEN
God 7,0

Fordele: Nothing really stood out

Ulemper: Rude air hostess who was ignoring us in particularli where I was nearly fainting

REU
LPL
God 6,6

Fordele: On time, Professional crew.

Ulemper: Leaving from Reus Airport even though we had paid extra for priority boarding as we went through the boarding gate then asked to stop outside the Airport building waiting to be directed to the plane, All passengers where directed through the gate and where mixed with the priority paying passengers.

EMA
DUB
Okay 5,0

Fordele: Fast flight with no issues

Ulemper: Check In- as the airport was so busy, I nearly missed my flight due to queuing in lines for long times and poor communication form airport staff as to priority boarding etc

DUB
BHX
Okay 4,5

Fordele: Crew were good. Boarding seemed to be good. When we eventually got going the flight was good and very quick (35mins)

Ulemper: We sat on the plane for 1 hour without moving anywhere as there was a discrepancy with the numbers they thought they had and the list (or something). When we were cleared for take off we then had to get in a massive queue before we could leave.

man. 27. jan.
CPH
Kastrup Copenhagen
LIS
Lisbon Humberto Delgado
5t. 00min.
man. 3. feb.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
CPH
Kastrup Copenhagen
4t. 55min.
811 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 6,9 God
Baseret på 2.326 anmeldelser
Samlet
7,1
Boarding
7,1
Komfort
7,0
Besætning
7,7
Underholdning
6,4
Mad
6,4
BUD
BRU
Fantastisk 9,3

Fordele: The seat was quite comfortable, the crew was great, and the food was actually pretty good.

Ulemper: Going through customs and an additional security check prior to boarding was the worst. It caused the flight to depart 15 minutes late.

JFK
BRU
God 6,0

Fordele: Not really something. It was an old cabin. The seat was confortable and the food was ok. Some of the crew were nice others not that much.

Ulemper: The cleaning of the toilets. Awful and without water and soap. The restrooms were not clean from the beginning. It was disgusting. Having new cabin.

BRU
IAD
Fantastisk 10,0

Fordele: Yes

JFK
BRU
Okay 4,4

Fordele: too crowded , not organised enough

Ulemper: organisation

BRU
LHR
God 6,6

Ulemper: The app and trying to find boarding details prior.

søn. 26. jan.
CPH
Kastrup Copenhagen
LIS
Lisbon Humberto Delgado
5t. 25min.
man. 3. feb.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
CPH
Kastrup Copenhagen
6t. 00min.
905 kr
Rejse: 9 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 26.749 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Komfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
FRA
NUE
God 7,3

Fordele: Food was absolutely terrible. Worst airline food of any trip I‘ve taken. Service was sparse. One beverage for the entire flight

JFK
FRA
God 6,0

Fordele: Crew

Ulemper: The transfer at Frankfurt was a horrible experience. The terminal for departure was all the was at the other side of the airport. Leaving me barely enough time to transfer.

CLT
MUC
Fantastisk 10,0

Fordele: Care was amazing plane was spacious and new lots of entertainment

Ulemper: Food could have been better

FRA
AMM
Okay 4,0

Fordele: nice crew

Ulemper: old planes with bad seats and no chargers or entertainment

NCE
FRA
God 7,3

Ulemper: First flight delayed, missed flight to SF, stuck in frankfurt. A hotel is not adequate compensation

fre. 8. nov.
BLL
Billund
LIS
Lisbon Humberto Delgado
13t. 50min.
ons. 13. nov.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
BLL
Billund
16t. 50min.
926 kr
Rejse: 6 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 3.399 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Komfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
AMS
PRG
Fantastisk 8,4

Fordele: Usual faultless KLM experience

Ulemper: Nothing.

KWI
AMS
Fantastisk 8,0

Fordele: The crews were pretty great!

Ulemper: The regulating of the temperature.

AMS
JFK
Okay 4,0

Ulemper: Crew members in Amsterdam were very rude and disrespectful

AMS
LCY
Middelmådig 3,3

Fordele: The aircraft

Ulemper: No overbooking next time!

ARN
AMS
Okay 4,4

Fordele: Onboard crew were nice and polite. Flight was on time (a rarity).

Ulemper: The boarding crew was rude and unpleasant, the plane was boiling hot.

ons. 20. nov.
CPH
Kastrup Copenhagen
LIS
Lisbon Humberto Delgado
6t. 05min.
tor. 28. nov.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
CPH
Kastrup Copenhagen
6t. 25min.
669 kr
Rejse: 9 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 17.173 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Komfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
BGY
NYO
God 6,3

Fordele: New seats and new walls, didnt shake like last flight. No loose parts.

Ulemper: It was deleyed and made me miss my connection bus which was the second to last one. So if id miss it id have to pay 150 euro instead of 12 euro to get to my destination.

PMI
SEN
God 7,0

Fordele: Nothing really stood out

Ulemper: Rude air hostess who was ignoring us in particularli where I was nearly fainting

DUB
BHX
Okay 4,5

Fordele: Crew were good. Boarding seemed to be good. When we eventually got going the flight was good and very quick (35mins)

Ulemper: We sat on the plane for 1 hour without moving anywhere as there was a discrepancy with the numbers they thought they had and the list (or something). When we were cleared for take off we then had to get in a massive queue before we could leave.

BGY
OTP
Fantastisk 8,0

Fordele: Quick online check in

FMM
TLV
Fantastisk 10,0

Fordele: The desire to keep up with the schedule. impressive.

Ulemper: Memmingen Airport does not call "Priority" card holders at the beginning of boarding passengers.

Vis flere resultater
*
Priserne er pr. person og er for e–billetter og inkluderer alle skatter og afgifter i DKK.

Vi bestræber os på altid at vise præcise priser, men priserne kan ikke garanteres.

Her er grunden:

Vi er ikke sælger
Hos KAYAK bestemmer vi ikke prisen, og det er derfor ikke muligt for os at garantere noget, som andre virksomheder sælger.

Vi samler tonsvis af data for dig
Vores service lader dig hurtigt og nemt sammenligne resultater fra hundredvis af rejsesider på én gang. I den forstand er KAYAK en søgemaskine, og vi kan ikke garantere de priser, vi finder.

Hvorfor er vi ikke altid 100% præcise?
Priser på flysæder, hotelværelser og lejebiler kan blive ændret hele tiden. Flere mennesker prøver måske at søge på den samme rejsemulighed på samme tidspunkt. Dette kan resultere i, at visse priser til tider ikke længere er tilgængelige.

For flere spørgsmål, eller hvis du har en dårlig pris, du ønsker at rapportere til os,
så send os venligst en , og en fra vores team vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

1
 • Returrejse
 • Enkelt
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class