LIS

Find billige flybilletter til Lissabon

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Lissabon
tor.. 12.12.
tor.. 19.12.
Tidspunkt
Sammenlign KAYAK med |
Søg på hundredvis af rejsesider på samme tid efter tilbud på fly til Lissabon

Flyinformation: Danmark til Lissabon

Fly ankommer til Lissabon
Fly afgår fra Danmark
Flypris 359 kr
Flyselskaber Ryanair, Brussels Airlines, TAP AIR PORTUGAL, easyJet, Lufthansa, SWISS, Norwegian, KLM, Austrian Airlines, airBaltic

De bedste tips til at finde billige fly til Lissabon

Er du på udkig efter et billigt fly til Lissabon? 25% af vores brugere fandt returbilletter til Lissabon til den følgende pris eller mindre: Fra København Kastrup 1275 kr
Bestil minimum 4 uger før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet.
Højsæsonenen er vurderet til at være juni, juli og august. Den billigste måned at flyve til Lissabon er januar.
Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedage i søgeformen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Lissabon.
Mange vælger at flyve til Lissabon på en weekendtur eller miniferie for at besøge byens historiske bygninger og køre en tur med en af de berømte gule sporvogne gennem de stejle gader.
Fra lufthavnen i Lissabon er det nemt at finde vej til centrum af byen. For eksempel kører flere bybusser og metro til og fra lufthavnen og tilbyder budgetrejsende en billig form for lufthavnstransport. Blandt andet kan rejsende benytte buslinje 44 eller 83, der begge kører til centrum af Lissabon fra et busstoppested placeret på den anden side af vejen, frem for de to stoppesteder, der er placeret foran lufthavnsterminalen. Prisen for at køre med bybussen er ca. 1,50 Euro (ca. 11,50 DKK).
Solorejsende, par og familier med børn, der er på en kortere storbyferie og søger en hurtig vej til en af de mange områder i Lissabon, kan benytte en taxi fra lufthavnen. Prisen er ca. 15-17 Euro (ca. 112-127 DKK) til centrum af Lissabon, og turen tager ca. 25-45 min. afhængigt af trafikken og den endelige destination. En taxi er desuden en god idé, hvis du som rejsende ankommer efter klokken 01.00 om natten, hvor for eksempel metroen stopper med at køre.
Lufthavnen i Lissabon er en større lufthavn, der tilbyder rejsende en bred vifte af faciliteter. Blandt andet er der mulighed for at veksle valuta og hæve penge i både ankomst- og afgangshallen. Desuden tilbyder lufthavnen en lang række spisesteder og muligheder for shopping. På niveau 2 i Car Park P2 tilbydes der endvidere opbevaring af bagage.

FAQ - Bestilling af fly til Lissabon

Hvad er det billigste fly til Lissabon?

Den billigste billet til Lissabon fra Danmark inden for de sidste 72 timer var 359 kr for en returrejse på ruten fra København til Lissabon. Den mest populære rute er København til Lissabon og den billigste billet fundet for denne rute, inden for de sidste 72 timer, var 1958 kr for en returrejse.

Hvilke flyselskaber flyver til Lissabon?

Fra Danmark flyver Azores Airlines, TAP AIR PORTUGAL og airBaltic oftest til Lissabon. Den mest populære rute er fra København, og Azores Airlines, TAP AIR PORTUGAL og airBaltic flyver oftest ruten.

Hvor langt er Lissabon fra centrum Lissabon?

Lissabon ligger 7 kilometer fra centrum af Lissabon. Se på kort.

Hvad er navnet på lufthavnen i Lissabon?

Lissabon betjenes af Lissabon Lufthavn, også ofte refereret til som Lissabon, Lissabon Humberto Delgado Lufthavn. Lufthavnskoden er LIS.

Hvad koster det at flyve til Lissabon?

Prisen for en returbillet til Lissabon fra Danmark varierer, men ligger primært på ca. 148-188 Euro (ca. 1.100-1.400 DKK). Mange rejsende vælger at flyve til Lissabon på en forlænget weekend i løbet af sommerhalvåret, når vejret viser sig fra sin bedste side. Budgetrejsende kan som regel finde billigere flyrejser med hotel i vinterhalvåret, hvor byen i løbet af foråret og efteråret stadig oplever mildt vejr.

Hvor lang tid tager det at flyve til Lissabon?

Ved direkte flyvninger er rejsetiden til Lissabon fra København på ca. 3 timer og 35 min til 3 timer og 50 min. Ved flyvninger med mellemlandinger kan rejsetiden være på alt fra 6 til 13 timer eller mere.

Kan man flyve direkte til Lissabon?

Flere flyselskaber tilbyder direkte flyrejser fra Danmark til Lissabon. For eksempel kan rejsende flyve direkte til Lissabon med SAS eller Tap Air Portugal fra Kastrup Lufthavn i København.

Hvilke flyselskaber flyver til Lissabon?

Budgetrejsende kan finde billige rejser til Lissabon med et flyselskab som Ryanair, mens par og familier med børn, der søger komfort under rejsen, kan flyve med selskaber som SAS eller Lufthansa. Rejsende skal være opmærksomme på, at der kan være ekstra udgifter forbundet med indchecking af bagage ved discountselskaber.

Hvilke lufthavne er der i Lissabon?

Lissabon har to lufthavne. Den største af de to er Lissabon Humberto Delgado Lufthavn (ANA), der tilbyder både nationale og internationale flyafgange, mens den mindre lufthavn Cascais Municipal Aerodrome (CAT) er en regional lufthavn placeret tæt på byen Tires. De fleste rejsende vil kun stifte bekendtskab med den første af de to lufthavne, eftersom den udgør en af hovedvejene til Portugal. Denne lufthavn er placeret ca. 7 km fra centrum af Lissabon og består af to terminaler: terminal 1 med internationale afgange og terminal 2 med nationale afgange. (Priserne i artiklen er tjekket 01-06-2018).

Hvordan finder KAYAK så lave flypriser?

KAYAK behandler mere end 2 milliarder rejseforespørgsler årligt og viser resultater fra hundredvis af flyselskaber og tredjepartssider, så du kan vælge mellem en lang række priser og muligheder. Vi viser også resultater fra mere end 2 millioner ejendomme, udlejningsbiler, pakkerejser og aktiviteter samt millioner af verificerede anmeldelser, så du som bruger kan vælge mellem så mange tilgængelige rejsemuligheder som muligt.

Hvordan sparer jeg penge med KAYAK Mix?

Med KAYAK Mix kan du kombinere flere enkeltbilletter fra forskellige flyselskaber, hvis dette er billigere end en traditionel returrejse.

Søger KAYAK hos flere flyudbydere end konkurrenter?

Ja, KAYAK har adgang til flere data og informationer end online rejsebureauer og udkonkurrerer konsekvent konkurrenter i nøjagtighed globalt.

Hvordan hjælper KAYAK Prisprognose mig med at finde det bedste tidspunkt at bestille?

KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for en given destination og dato ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller bestille nu.

Bestil billige flyrejser til Lissabon

(Returrejse)
Lufthavne
Afrejsested
København
359 kr
kun
359 kr
Billund
1273 kr
kun
1273 kr
Rejsemål
Lissabon
359 kr
kun
359 kr
lør. 11. jan.
CPH
København Kastrup
LIS
Lissabon
16t. 50min.
lør. 18. jan.
LIS
Lissabon
CPH
København Kastrup
11t. 50min.
359 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 6,6 God
Baseret på 17.437 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Comfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
ATH
RAK
Middelmådig 2,0

Ulemper: Not much was good about this flight. I had to pay an extra €55 because I couldn’t check in online 2 hours prior and had to do it at the airport. The flight itself was a sales pitch with every few moments the flight attendants offering things to sell. I’ll try not to take Ryanair again.

DUB
GRO
Fantastisk 10,0

Fordele: Staff on Ryanair always pleasant and good good, flight smooth and always on time

Ulemper: Nothing about this Flught I didn’t like

MXP
PMO
Fantastisk 8,3

Fordele: Staff were kind entertaining and friendly

Ulemper: Boarding was a bit long

BCN
LTN
Middelmådig 2,3

Fordele: Terrible crew impolite and rude

BCN
BHX
Okay 4,0

Fordele: The overall price

Ulemper: Waiting in line for boarding to find out the passengers in the plane that had arrived had not disembarked. Passengers (and not just priority) brought more than one bag onto the plane. The overhead stowage was bulging. As a passenger with a foot cast the disembarkation was not the best

tor. 12. dec.
CPH
København Kastrup
LIS
Lissabon
6t. 30min.
søn. 15. dec.
LIS
Lissabon
CPH
København Kastrup
4t. 55min.
610 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 7,1 God
Baseret på 2.376 anmeldelser
Samlet
7,1
Boarding
7,1
Comfort
7,0
Besætning
7,7
Underholdning
6,5
Mad
6,5
BRU
CPH
God 7,5

Ulemper: My luggage was lost for almost 2 weeks.

MAN
BRU
God 6,0

Fordele: Crew was friendly, seats were ok

Ulemper: Flight was delayed for almost 2 hours, there was no explanation, just an apology.

CMH
IAD
Fantastisk 8,6

Fordele: Flight attendants were nice

Ulemper: Food quality

BRU
IAD
Fantastisk 10,0

Fordele: Yes

JFK
BRU
Okay 5,0

Ulemper: Boarding was awful

lør. 11. jan.
CPH
København Kastrup
LIS
Lissabon
16t. 50min.
lør. 18. jan.
LIS
Lissabon
CPH
København Kastrup
11t. 50min.
359 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 6,6 God
Baseret på 17.437 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Comfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
CIA
MAD
God 7,0

Fordele: Superfast checkin, easy boarding process although it seemed a bit chaotic.

Ulemper: The crew really didn't follow protocols and manage the guests. The family next to me all had large duffle bags in their laps which should have been stowed. There was a large group of teenage girls on board constantly roaming around and congregating in the aisles. Just a number of little things that added up to make a quick 2 hour trip seem longer.

BSL
DUB
God 6,0

Fordele: The flight was on time and direct.

Ulemper: Ryan Air is like a city bus for air travel. There are no luxuries. You get what you pay for.

CPH
CRL
Okay 4,0

Ulemper: Poca informacion en el aeropuerto de Kopenhage.

BHX
KRK
Okay 4,6

Fordele: Quick boarding.

Ulemper: The seats are just not comfortable in the slightest. There is no room. No where to put your legs.

MAD
IBZ
Okay 5,6

Fordele: Rates

Ulemper: Customer service on boarding, which is now necesary related to rates

søn. 23. feb.
CPH
København Kastrup
LIS
Lissabon
3t. 40min.
lør. 29. feb.
LIS
Lissabon
CPH
København Kastrup
11t. 50min.
887 kr
Rejse: 7 dage
Samlet 7,4 God
Baseret på 17 anmeldelser
Samlet
7,4
Boarding
7,3
Comfort
7,2
Besætning
7,9
Underholdning
6,6
Mad
7,0
FCO
LIS
Fantastisk 8,3

Ulemper: Leave on time. Offer more snacks

LIS
ORD
Okay 5,3

Fordele: Good crew. No crying or screaming children is always good. Dinner was decent & nice that it comes with a glass of wine if you wish.

Ulemper: Packed in a sardine can for 9 hours is not fun. Being bussed out to a remote location for a wide bodied plane is crazy. At least at ORD we had a gate.

SFO
LIS
Okay 5,6

Ulemper: Flight to Lisbon late. Missed connection Now have 10 hour delay

LIS
IAD
Okay 4,3

Fordele: Crew was great and seats had footrests.

Ulemper: Very old plane with outdated entertainment system and no power outlets. Had to take bus to plane, we repeatedly lined up for boarding only to have our flight delayed again and again.

LIS
BCN
Okay 4,0

Ulemper: Super uncomfortable seats (the most ever) No personal tv/entertainment.

lør. 11. jan.
CPH
København Kastrup
LIS
Lissabon
7t. 45min.
søn. 19. jan.
LIS
Lissabon
CPH
København Kastrup
12t. 45min.
955 kr
Rejse: 9 dage
Samlet 7,0 God
Baseret på 8.525 anmeldelser
Samlet
7,0
Boarding
6,8
Comfort
6,7
Besætning
7,7
Underholdning
5,6
Mad
6,0
LGW
MUC
God 7,5

Fordele: The flight was short

Ulemper: My seat was sagging in from use. And some men were standing in the aisle, talking loudly and laughing while I was trying to nap. The staff did nothing about it.

CPH
TXL
Okay 5,0

Ulemper: Crew would be better if they smiled a bit. They seemed tired and sleepy.

MAD
LGW
Fantastisk 8,0

Ulemper: If they could be on-time. This one was half hour late

CTA
CDG
Middelmådig 2,5

Fordele: Very little to like flying like this

Ulemper: This is a cut rate airline and if that is what you want and nothing else available this is your flight

MXP
LUX
Middelmådig 3,0

Ulemper: One hour late + operates by an Estonian company

fre. 24. jan.
CPH
København Kastrup
LIS
Lissabon
11t. 55min.
tir. 28. jan.
LIS
Lissabon
CPH
København Kastrup
10t. 25min.
461 kr
Rejse: 5 dage
Samlet 6,6 God
Baseret på 17.437 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Comfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
MLA
AMM
Fantastisk 10,0

Fordele: I could not fault anything with this flight. I arrived 2.5 hours before my flight, was able to drop my bag (I kept it to 20kgs) and pass security all within 15 minutes. Boarding was efficient and the seat quite comfortable. I was asleep before take off and didn't wake until 30 mins before landing. For any airline that many complain about - there is nothing I could fault. Yes - it is cheap and yes there are restrictions but if you follow the advice ie pack to the kg limit, arrive as per the airline suggestion for checkin and be at the gate when required and pre-order any food (or eat before the flight) - there is nothing I can complain about - it was cheap and I was able to be where I needed to be 10 min ahead of schedule. Staff were friendly and helpful.

PSA
IBZ
Okay 4,0

Ulemper: The flight was 2 hours late, boarding incredibly unorganized, and instructions from the flight crew were not understandable

CPH
CRL
Okay 4,0

Ulemper: Poca informacion en el aeropuerto de Kopenhage.

STN
ORK
God 6,0

Fordele: Quick service

Ulemper: When i arrived in london gatwick , with easy jet , my flight was late on entry and the bus did not connect on time with the scheduled buses and it did not give me enough time to get to london stansted. Extra costs of 158 british pounds to take a taxi do i could catch my flight . Very unprofessional

EDI
DUB
Fantastisk 10,0

Fordele: I really enjoyed my window seat. The flight was on time and sightly early which was great.

Ulemper: I didn’t realize it was an outdoor boarding process so i wasn’t prepared for the rain. But i will be ready next time!

søn. 15. dec.
CPH
København Kastrup
LIS
Lissabon
5t. 35min.
fre. 20. dec.
LIS
Lissabon
CPH
København Kastrup
7t. 35min.
1023 kr
Rejse: 6 dage
8,1Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 27.097 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
ORF
EWR
Fantastisk 10,0

Ulemper: Everything was excellent! I will be flying with them again!

TUN
FRA
Fantastisk 10,0

Fordele: Everything was great thanks

Ulemper: Perfect trip

LIS
FRA
God 6,6

Fordele: In general, everything was ok aboard the plane.

Ulemper: The plane was supposed to leave Lisbon at 5:00 a.m. but because of computer problem it left at 5:50, a delay that caused everyone to scramble to get to their connecting flight or even miss it.

FRA
BLR
God 6,0

Ulemper: It’s very very poor and flight radar is below average

JAX
IAD
God 7,0

Ulemper: Leg room was terrible in economy and food was poor from the USA

man. 2. dec.
CPH
København Kastrup
LIS
Lissabon
18t. 45min.
lør. 7. dec.
LIS
Lissabon
CPH
København Kastrup
22t. 45min.
1057 kr
Rejse: 6 dage
8,2Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,2 Fantastisk
Baseret på 8.771 anmeldelser
Samlet
8,2
Boarding
8,2
Comfort
7,9
Besætning
8,7
Underholdning
7,8
Mad
7,9
ZRH
SIN
Fantastisk 10,0

Fordele: The crew was so friendly

Ulemper: Everything is so smooth in my flight!

DME
ZRH
Middelmådig 2,0

Fordele: Never got on the plane due to weather restrictions in the connecting flight prior to this flight. Called SWISS customer service on a Russian line, were told to get a paper from another Russian airport that no flights were leaving the city. Did that. when arrived to Moscow no SWISS customer representatives were at the stations and had to end up buying a completely new ticket to get home.

Ulemper: Have customer service representative available at the airport 24/7 knowing that some people arrive from all parts of the country.

ZRH
SFO
Fantastisk 9,6

Fordele: Food was really hot and good customer service

ZRH
EWR
God 7,6

Ulemper: The plane waited 40 minutes for delayed connecting flights to arrive. It's great for some passengers because they don't miss the transatlantic flight, but it causes others to miss their connections on the other end. It added to very stressful deplaning.

SFO
ZRH
Fantastisk 8,0

Fordele: Good crew, food was good for airline food. Entertainment offerings were good.

Ulemper: Too many seats, 3-4-3 configuration means not even enough room to walk down aisle without bumping people in their narrow seats.

fre. 24. jan.
CPH
København Kastrup
LIS
Lissabon
11t. 55min.
tir. 28. jan.
LIS
Lissabon
CPH
København Kastrup
10t. 25min.
461 kr
Rejse: 5 dage
Samlet 6,6 God
Baseret på 17.437 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Comfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
STN
ORK
God 6,0

Fordele: Quick service

Ulemper: When i arrived in london gatwick , with easy jet , my flight was late on entry and the bus did not connect on time with the scheduled buses and it did not give me enough time to get to london stansted. Extra costs of 158 british pounds to take a taxi do i could catch my flight . Very unprofessional

OTP
BGY
Middelmådig 3,5

Ulemper: Pointless paying for priority boarding as staff just let both lanes board at the same time

ALC
MAN
Middelmådig 3,2

Ulemper: What is the point of buying priority boarding if everyone gets on the plane at once.. 9 euro for 3 bottles of water says it all to.

BCN
CGN
Okay 4,3

Fordele: The crew was really nice with the passengers

Ulemper: They made us wait at the gate an hour without saying nothing, and then inside the plane, we had to wait 30 minutes to departure, and they didn't explain anything neither.

PFO
TLV
God 7,6

Fordele: On time and well maintained

Ulemper: Air conditioning was too weak.

tor. 12. dec.
CPH
København Kastrup
LIS
Lissabon
6t. 30min.
søn. 15. dec.
LIS
Lissabon
CPH
København Kastrup
4t. 55min.
610 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 7,1 God
Baseret på 2.376 anmeldelser
Samlet
7,1
Boarding
7,1
Comfort
7,0
Besætning
7,7
Underholdning
6,5
Mad
6,5
BRU
ATH
God 6,4

Fordele: The flight crew were amazing and had lovely gifts for our daughter

Ulemper: the flight was late and no food or drinks were available without paying rather high prices

BRU
IAD
God 6,6

Fordele: Seats were comfortable. Entertainment system stopped working part way through

Ulemper: Boarding at Brussels was awful. After arriving from another international city and having to go through security, I was informed , just before boarding that I had to go to a location 20 gates away and wait in a long line for another security sticker. It was very confusing.

JFK
BRU
Middelmådig 3,6

Fordele: Crew was okay.

Ulemper: That your airline commit to schedules.

LHR
BRU
God 6,3

Fordele: One of the crew member who served our food seemed in a rush and just dropped our food on our trays :( There was a lack of communication at the counter for travelers like us who was making this connecting flight. We were there four two hours and nobody bother to tell us we needed to check-in again.

Ulemper: Better communication for people making a connection. Not to wait until you are showing your boarding pass and then telling us we needed to check-in again,

BRU
IAD
Fantastisk 9,6

Ulemper: The entertainment choices needs updates and more varieties I believe.

ons. 29. jan.
CPH
København Kastrup
LIS
Lissabon
14t. 00min.
søn. 2. feb.
LIS
Lissabon
CPH
København Kastrup
13t. 40min.
467 kr
Rejse: 5 dage
Samlet 6,6 God
Baseret på 17.437 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Comfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
STN
CPH
Middelmådig 2,6

Ulemper: At være forsinket og være nødt Til at bruge penge på en taxi

DUB
LBA
Fantastisk 8,0

Fordele: Crew were very caring. What amazed me from a proposed flight of 1hr 20, was to and from Dublin a flight time of 50mins. Very good.

Ulemper: Going with one airline and coming back with Ryanair meant I could only get my boarding pass 2days before flight, rather than the beginning of the whole trip. I tried 6x's on my mph to no avail, day before, got it on a desktop on last day.

MXP
BRI
Middelmådig 2,0

Ulemper: Ritardo di quasi 2 ore no comment

STN
BCN
Middelmådig 2,0

Fordele: Terrible crew rude and impolite

CPH
MAD
Okay 4,3

Ulemper: The seats. The gate was one og the last ones

man. 6. jan.
CPH
København Kastrup
LIS
Lissabon
3t. 40min.
ons. 8. jan.
LIS
Lissabon
CPH
København Kastrup
10t. 25min.
1267 kr
Rejse: 3 dage
Samlet 6,9 God
Baseret på 4.331 anmeldelser
Samlet
6,9
Boarding
6,8
Comfort
6,9
Besætning
7,4
Underholdning
6,8
Mad
6,0
ARN
LAX
Middelmådig 2,3

Fordele: Bad for 12 hrs flight passengers need hot food

Ulemper: Long flight is not about just saving money

BOS
CDG
Okay 5,6

Ulemper: We waited an hour to get to terminal, unacceptable! Def no frills but flight and comfort were good.

OAK
ARN
Fantastisk 8,8

Fordele: Seat was surprisingly comfortable, and entertainment system was better than I expected!

Ulemper: Bathroom was not super tidy, and bathroom door had issue with closing and locking properly.

MAD
LAX
Fantastisk 9,3

Fordele: The crew was excellent! Nice leg room!!

Ulemper: I would like to have free access to coffee and tea. I understand the cost of meals but a complimentary beverage would be a welcome, inexpensive treat!

FCO
OAK
God 7,6

Ulemper: Flight was delayed 5 hrs, gate changed just prior to boarding

man. 16. dec.
BLL
Billund
LIS
Lissabon
5t. 30min.
fre. 20. dec.
LIS
Lissabon
BLL
Billund
17t. 15min.
1273 kr
Rejse: 5 dage
8,0Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 3.460 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
AMS
NBO
God 6,0

Ulemper: The plane is so old..,

NBO
AMS
God 6,6

Ulemper: Half the screens were not working - crew were made aware but nothing was done. Vegetarian choices were poor to non-existent ; I witnessed crew insist to a passenger that there were no vegetarian options! They finally cobbled something together for him but not a pleasant experience

PRG
AMS
Fantastisk 8,8

Fordele: I was sorted on Row 3 and the drapes kept hitting the back of my head.

Ulemper: Move the drapes a few more inches back.

AMS
CPH
Fantastisk 10,0

Ulemper: Everything was OK

CPH
AMS
Fantastisk 9,3

Fordele: Service and crew amazing friendly and went out of the way to Make u feel special even the pilots gave updates thru out the flight

Ulemper: Not being to help on the ground in Copenhagen with delta issues

ons. 29. jan.
CPH
København Kastrup
LIS
Lissabon
14t. 00min.
søn. 2. feb.
LIS
Lissabon
CPH
København Kastrup
13t. 40min.
467 kr
Rejse: 5 dage
Samlet 6,6 God
Baseret på 17.437 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Comfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
MAD
OPO
God 7,0

Fordele: Was cheap

Ulemper: No charge for carry on

FAO
STN
Okay 4,3

Fordele: Cheap(ish)

Ulemper: Worst plane seat of all carriers. No leg room, to close to seat in front no where to put anything , no usb charger. My local bus is more comfortable & better equipped. Same as 90% of people only fly Ryanair as a last resorts. Friend tried to down load boarding pass in the morning of flight was not able as need to be done 24hrs before. 50 euro to get printed at airport outrageous. Perhaps you could Justify £10 but 50 euro!! Why do they try so hard to rip there customers off at every turn

VCE
BCN
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing is even good

Ulemper: In my opinion the I never fly like this flight very bad experience in this flight that's all

LGW
ALC
Fantastisk 8,5

Fordele: The crew was helpful and friendly, priority boarding was super speedy and the food was served promptly (to my neighbouring passenger not me).

Ulemper: The seats were dirty and the plane could've done with a clean, plus I ended up with stiff knees because of how squished I was.

CHQ
STN
Fantastisk 8,0

Ulemper: Delayed by an hour.

fre. 29. nov.
CPH
København Kastrup
LIS
Lissabon
16t. 25min.
søn. 1. dec.
LIS
Lissabon
CPH
København Kastrup
24t. 20min.
1395 kr
Rejse: 3 dage
8,1Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 4.649 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,4
Underholdning
7,3
Mad
7,5
PRN
VIE
God 7,6

Fordele: Good amount of leg space

Ulemper: Entertainment

VIE
SJJ
Middelmådig 3,3

Fordele: Crew was polite and helpful

Ulemper: Long boarding time. Pasengers with huge bags as hand luggage. This should be controled.

VIE
LHR
Okay 5,2

Fordele: In flight crew worked hard

Ulemper: No lines for boarding - it was a mess And randomly we were asked to check in our bags though Austrian crew had earlier tagged them for carry on

BUD
VIE
Fantastisk 8,0

Fordele: I do like the clean aircraft, and pretty precise service. Also it was on time , for comfort the pillow and the blanket was nice . Some airlines doesn’t give anything anymore! Which is awful.

Ulemper: Just a small thing the lady who was serving and picking up the used cups said I have to finish the juice and after she can take it away. But I couldn’t finish because it was too sweet and I didn’t like the juice. So I had to get up and bring the cup to the back. That wasn’t nice. Also they at but flexible about giving choices. Only one kind of sandwich they had but I think there was one other kid also.

FRA
VIE
Fantastisk 10,0

Fordele: The crew. The punctuality.

tir. 7. apr.
CPH
København Kastrup
LIS
Lissabon
7t. 20min.
tir. 14. apr.
LIS
Lissabon
CPH
København Kastrup
25t. 30min.
1483 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,2 God
Baseret på 574 anmeldelser
Samlet
7,2
Boarding
7,3
Comfort
7,0
Besætning
7,6
Underholdning
5,9
Mad
6,2
RIX
PLQ
Middelmådig 3,0

Fordele: Short flight

Ulemper: They charged me 35 dollars to check in and the reason I did not check in was because their other flight was running late and was not sure I will make to that flight. It took forever to get bags in Riga. In the empty flight the way they were seating people was crazy. I'm lifetime gold with American Airlines so I do fair share flying and can tell you it's not a good Airline.

KEF
RIX
Fantastisk 8,0

Ulemper: One Toilet for a full plane with 150 passengers....

ARN
RIX
Okay 4,0

Fordele: Absolutely nothing

Ulemper: Everything

TLL
RIX
God 7,0

Ulemper: At least a complimentary glass of water or juice in Economy.

RIX
TMP
God 7,3

Fordele: Short, convenient, direct, value for money.

Ulemper: Not comfortable, small plane.

lør. 11. jan.
CPH
København Kastrup
LIS
Lissabon
16t. 50min.
lør. 18. jan.
LIS
Lissabon
CPH
København Kastrup
11t. 50min.
474 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 6,6 God
Baseret på 17.437 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Comfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
BSL
DUB
God 6,0

Fordele: The flight was on time and direct.

Ulemper: Ryan Air is like a city bus for air travel. There are no luxuries. You get what you pay for.

CIA
STN
Middelmådig 2,0

Ulemper: App was down couldn’t check in had to pay cash(euros for trip). 250 euros for 180 pound as Ryanair only accepted pound (had to change at airport hence the rates) absolutely disgusting

STN
CIA
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing

Ulemper: Aeroplano

MAD
OPO
God 7,0

Fordele: Was cheap

Ulemper: No charge for carry on

BGY
EDI
Middelmådig 3,5

Ulemper: Pointless paying extra for priority boarding as both lanes boarded at the same time

man. 9. mar.
CPH
København Kastrup
LIS
Lissabon
5t. 00min.
man. 16. mar.
LIS
Lissabon
CPH
København Kastrup
4t. 55min.
718 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,1 God
Baseret på 2.376 anmeldelser
Samlet
7,1
Boarding
7,1
Comfort
7,0
Besætning
7,7
Underholdning
6,5
Mad
6,5
IAD
BRU
God 7,0

Fordele: Seats were comfortable. The crews were helpful.

Ulemper: Cleaner bathroom on the plane.

JFK
BRU
Okay 5,0

Ulemper: Boarding was awful

DUS
EWR
Okay 4,0

Fordele: This flight was eventually cancelled and the rating is solely on the ground experience. EuroWings could not have done anything worse. The process took from 10:30am upon arrival in Dusseldorf til 11:00pm when we were told the counter closed at 10pm and nothing could be done till next day.

Ulemper: Have representatives on the ground and make public announcements about the progress, next steps, help offered and steps that need to be taken. The info was sparse and had to be gotten on an individual basis. Nothing was coordinated or communicated and every step had to be done WITHOUT HELP.

IAD
BRU
Fantastisk 10,0

Fordele: service and timing were great

TXL
BRU
Fantastisk 9,6

Ulemper: The Florence Airport has difficulty with baggage. Had to wait for over an hour.

lør. 11. jan.
CPH
København Kastrup
LIS
Lissabon
16t. 50min.
lør. 18. jan.
LIS
Lissabon
CPH
København Kastrup
11t. 50min.
474 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 6,6 God
Baseret på 17.437 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,4
Comfort
6,1
Besætning
7,2
Underholdning
5,2
Mad
5,5
VNO
STN
Fantastisk 8,0

Ulemper: We were late to land by 25 mins which made me stressed to catch my bus that was pre-booked.

HAM
STN
God 6,0

Ulemper: The flight was okay but 40 minutes late due to issues at Hamburg Airport. I.e. the problem was not with the actual flight or with Ryanair.

FAO
EMA
God 6,5

Ulemper: It was late. Usual hearding us into pens like cattle . Hurry up and wait

KRK
PRG
God 7,5

Ulemper: More legroom but then I'm tall. Otherwise just what you would expect from a budget airline

FMM
TLV
Okay 5,0

Ulemper: 50euro check in fee was awesome

man. 9. mar.
CPH
København Kastrup
LIS
Lissabon
5t. 00min.
man. 16. mar.
LIS
Lissabon
CPH
København Kastrup
4t. 55min.
718 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,1 God
Baseret på 2.376 anmeldelser
Samlet
7,1
Boarding
7,1
Comfort
7,0
Besætning
7,7
Underholdning
6,5
Mad
6,5
MAN
BRU
God 6,0

Fordele: Crew was friendly, seats were ok

Ulemper: Flight was delayed for almost 2 hours, there was no explanation, just an apology.

CMH
IAD
Fantastisk 8,6

Fordele: Flight attendants were nice

Ulemper: Food quality

MAN
BRU
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew and food

ATH
BRU
Okay 4,4

Fordele: It was just a flight. Nothing to rave about. Just a typical up and over flight. The flight left Athens over an hour late and got to Brussels almost 90mins late.

Ulemper: We weren't offered complimentary beverage service. They did a beverage service for paid drinks and that took well over an hour. We were only given a simple single piece of chocolate while waiting to take off

BRU
IAD
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew went above and beyond. Food was excellent and the Crew kept us hydrated.

Vis flere resultater
*
Priserne er pr. person og er for e–billetter og inkluderer alle skatter og afgifter i DKK.

Vi bestræber os på altid at vise præcise priser, men priserne kan ikke garanteres.

Her er grunden:

Vi er ikke sælger
Hos KAYAK bestemmer vi ikke prisen, og det er derfor ikke muligt for os at garantere noget, som andre virksomheder sælger.

Vi samler tonsvis af data for dig
Vores service lader dig hurtigt og nemt sammenligne resultater fra hundredvis af rejsesider på én gang. I den forstand er KAYAK en søgemaskine, og vi kan ikke garantere de priser, vi finder.

Hvorfor er vi ikke altid 100% præcise?
Priser på flysæder, hotelværelser og lejebiler kan blive ændret hele tiden. Flere mennesker prøver måske at søge på den samme rejsemulighed på samme tidspunkt. Dette kan resultere i, at visse priser til tider ikke længere er tilgængelige.

For flere spørgsmål, eller hvis du har en dårlig pris, du ønsker at rapportere til os,
så send os venligst en , og en fra vores team vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

1
 • Returrejse
 • Enkelt
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class