LAS

Find billige flybilletter til Las Vegas

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Las Vegas McCarran Intl
lør.. 21.9.
lør.. 28.9.
Tidspunkt
Afrejse Når som helst
Hjemrejse Når som helst
Sammenlign KAYAK med |
Søg på hundredvis af rejsesider på samme tid efter tilbud på fly til Las Vegas

Flyinformation: Danmark til Las Vegas

Fly ankommer til Las Vegas McCarran Intl
Fly afgår fra Danmark
Flypris 3286 kr
Flyselskaber British Airways, Delta, KLM, Finnair, Lufthansa

De bedste tips til at finde billige fly til Las Vegas

Er du på udkig efter et billigt fly til Las Vegas? 25% af vores brugere fandt returbilletter til Las Vegas til den følgende pris eller mindre: Fra København Kastrup 2876 kr, fra Billund 4178 kr
Bestil minimum 4 uger før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet.
Højsæsonenen er vurderet til at være juni, juli og august. Den billigste måned at flyve til Las Vegas er februar.
Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedage i søgeformen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Las Vegas.
Mange par, vennegrupper og familier med børn vælger at flyve til Las Vegas på en weekendtur eller forlænget weekend som en del af en større ferie i USA.
Las Vegas har på nuværende tidspunkt tre lufthavne: McCarran International Airport, North Las Vegas Airport og Henderson Executive Airport. Desuden planlægges konstruktionen af en fjerde lufthavn (Ivanpah Valley Airport), der skal aflaste McCarran International Airport, som er byens største lufthavn og en af de mest travle på verdensplan. Knap 500 kommercielle fly afgår hver dag fra lufthavnen til ca. 150 destinationer rundt om i verdenen.
Allerede ved ankomst i McCarran International Airport er rejsende ikke i tvivl om, at de er landet i et af verdens største legelande for voksne. Her kan rejsende tage hul på deres miniferie i Las Vegas ved at bruge tiden på en af de mange farverige spilleautomater, der er opsat forskellige steder i lufthavnen. Ud over udbuddet af spil tilbyder lufthavnen også faciliteter, hvor rejsende kan hæve eller veksle valuta. Blandt andet kan rejsende finde vekselkontoret Travelex Currency Services i terminal 1 og terminal 3.
Uanset om du som rejsende ankommer til McCarran International Airport klokken 7.00 om morgenen eller klokken 1.00 om natten, er det som udgangspunkt altid muligt at finde en taxi, der kan køre dig til et af de mange områder i Las Vegas. I alt har lufthavnen 30 områder, hvor taxier samler passagerer op. Turen fra lufthavnen til centrum af Las Vegas tager ca. 15-20 min, og prisen er ca. 20-25 amerikanske dollars (ca. 126-158 DKK). Fra terminal 1 og 3 kan budgetrejsende benytte en shuttlebus, der kører passagerer til deres hotel. Rejsetiden afhænger af antallet af passagerer og stops undervejs. Prisen er omkring 7-9 amerikanske dollars (ca. 44-57 DKK) for en enkeltbillet og 13-17 amerikanske dollars (ca. 82-107 DKK) for en returbillet.

FAQ - Bestilling af fly til Las Vegas

Hvad er det billigste fly til Las Vegas?

Den billigste billet til Las Vegas fra Danmark inden for de sidste 72 timer var 3286 kr for en returrejse på ruten fra København til Las Vegas. Den mest populære rute er Billund til Las Vegas og den billigste billet fundet for denne rute, inden for de sidste 72 timer, var 4152 kr for en returrejse.

Hvor langt er Las Vegas McCarran Intl fra centrum Las Vegas?

McCarran Intl ligger 10 kilometer fra centrum af Las Vegas. Se på kort.

Hvad er navnet på lufthavnen i Las Vegas?

Las Vegas betjenes af Las Vegas McCarran Intl Lufthavn, også ofte refereret til som McCarran Intl, eller bare Las Vegas lufthavn. Lufthavnskoden er LAS.

Hvad koster det at flyve til Las Vegas?

Prisen på en returbillet fra Danmark til USA varierer, men ligger typisk i et prisleje på omkring 475-792 amerikanske dollars (ca. 3.000-5.000 DKK). Budgetrejsende, der er på udkig efter billige rejser med hotel, kan som regel finde billige pakkeløsninger i sommermånederne juli og august, hvor byen oplever det varmeste vejr med temperaturer, der kan nå op på omkring 35-38 grader. Som budgetrejsende kan det typisk betale sig at fokusere på hverdage frem for weekender, da de fleste vælger at flyve til Las Vegas på en storbyferie fra fredag til søndag, hvorved prisen på fly og hotel kan være højere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Las Vegas?

Flyrejser fra Danmark til Las Vegas kan variere i rejsetid og tage alt fra ca. 14 - 21 timer eller mere. Rejsetiden afhænger som udgangspunkt af antallet af mellemlandinger og ventetiden i lufthavne undervejs.

Kan man flyve direkte til Las Vegas?

Fra både Kastrup og Billund Lufthavn er det nødvendigt med minimum en mellemlanding, når rejsende ønsker at finde vej fra Danmark til Las Vegas. Mellemlandinger foretages ofte et sted i Europa eller USA. For eksempel kan rejsende opleve at skulle skifte fly i London, Frankfurt eller Los Angeles.

Hvilke flyselskaber flyver til Las Vegas?

Solorejsende, par og familier med børn har en række flyselskaber at vælge mellem, når turen går fra Danmark til Las Vegas. Fra Kastrup Lufthavn i København kan rejsende benytte sig af flyselskaber som blandt andet Lufthansa, SAS, British Airways og Finnair, mens rejsende fra Billund Lufthavn kan flyve med selskaber som for eksempel KLM, Air France og Lufthansa. På lange flyvninger er indchecket bagage som regel inkluderet i prisen på flybilletten, men KAYAK anbefaler, at rejsende gør sig bekendt med de gældende regler for bagage inden en forestående flyrejse. (Priserne i artiklen er tjekket 11-06-2018).

Hvordan finder KAYAK så lave flypriser?

KAYAK behandler mere end 2 milliarder rejseforespørgsler årligt og viser resultater fra hundredvis af flyselskaber og tredjepartssider, så du kan vælge mellem en lang række priser og muligheder. Vi viser også resultater fra mere end 2 millioner ejendomme, udlejningsbiler, pakkerejser og aktiviteter samt millioner af verificerede anmeldelser, så du som bruger kan vælge mellem så mange tilgængelige rejsemuligheder som muligt.

Hvordan sparer jeg penge med KAYAK Mix?

Med KAYAK Mix kan du kombinere flere enkeltbilletter fra forskellige flyselskaber, hvis dette er billigere end en traditionel returrejse.

Søger KAYAK hos flere flyudbydere end konkurrenter?

Ja, KAYAK har adgang til flere data og informationer end online rejsebureauer og udkonkurrerer konsekvent konkurrenter i nøjagtighed globalt.

Hvordan hjælper KAYAK Prisprognose mig med at finde det bedste tidspunkt at bestille?

KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for en given destination og dato ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller bestille nu.

Bestil billige flyrejser til Las Vegas

(Returrejse)
Lufthavne
Afrejsested
København
3286 kr
kun
3286 kr
Billund
4152 kr
kun
4152 kr
Rejsemål
Las Vegas
3286 kr
kun
3286 kr
lør. 5. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
LAS
Las Vegas McCarran
20t. 22min.
søn. 6. okt.
LAS
Las Vegas McCarran
CPH
Kastrup Copenhagen
20t. 25min.
3286 kr
Rejse: 2 dage
Samlet 7,3 God
Baseret på 21.824 anmeldelser
Samlet
7,4
Boarding
7,6
Komfort
7,2
Besætning
8,0
Underholdning
7,0
Mad
6,8
PRG
LHR
Fantastisk 10,0

Fordele: Smooth landing

Ulemper: It was a bit warm

LOS
LHR
God 7,6

Ulemper: Cuisine wasn't much in quality and the problem was exacerbated by industrial strike of BA Catering Services company in Lagos on the day in question. I experienced reduced quality, and I did not get value for what I payed for.

LHR
LAX
Okay 4,6

Ulemper: Delayed 24 hours due to a massive system failure on BA's part, we were stuck on an old 747 with tiny seats, a ridiculous seat pitch, mediocre food. At least it got us home.

FCO
LHR
Fantastisk 10,0

Fordele: Friendly crew!

LHR
SJC
Middelmådig 2,0

Ulemper: This flight was cancelled

ons. 16. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
LAS
Las Vegas McCarran
20t. 48min.
ons. 23. okt.
LAS
Las Vegas McCarran
CPH
Kastrup Copenhagen
17t. 09min.
4038 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,9 God
Baseret på 26.299 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Komfort
7,8
Besætning
8,5
Underholdning
7,8
Mad
7,5
DEN
MSP
Fantastisk 9,3

Fordele: In flight entertainment

Ulemper: Food provided, other than snacks, would be a plus

ATL
JFK
Middelmådig 2,0

Fordele: 48 hours travel from Europe Thanks to sucky Delta airlines that are absolutely the most horrible company Never ever again

FLL
ATL
God 6,6

Ulemper: Check your planes thoroughly before placing passengers on it. The pressurized cabin almost killed us!!

DTW
CDG
God 6,0

Fordele: The flight was safe and efficient.

Ulemper: The seats on the 787 Dreamliner proved to be uncomfortable AGAIN this trip. 2 years ago we flew the 787 overnight and the seats were the same. Hard cushions, tight seat pitch, and little room to move about.

TLH
ATL
Fantastisk 8,0

Fordele: The flight was on time, with no unanticipated problems.

Ulemper: Traveling first class in the CRJ commuter planes is really just coach as it was 15 years ago.

tor. 31. okt.
BLL
Billund
LAS
Las Vegas McCarran
20t. 01min.
tor. 7. nov.
LAS
Las Vegas McCarran
BLL
Billund
21t. 46min.
4152 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 3.336 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Komfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
AMS
JNB
Fantastisk 9,6

Fordele: Crew helpful. Food good.

Ulemper: Better range of movies please

AMS
LCY
Middelmådig 3,3

Fordele: The aircraft

Ulemper: No overbooking next time!

ACC
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew were great

Ulemper: Refreshments

PTY
AMS
Fantastisk 8,6

Ulemper: I congratulate the KLM crew!

MAN
AMS
Okay 5,6

Ulemper: The flight from Manchester to Amsterdam has been delayed which led insufficient time for me to transfer to HK

lør. 12. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
LAS
Las Vegas McCarran
34t. 01min.
lør. 19. okt.
LAS
Las Vegas McCarran
CPH
Kastrup Copenhagen
27t. 25min.
4609 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,7 God
Baseret på 3.496 anmeldelser
Samlet
7,8
Boarding
8,0
Komfort
7,5
Besætning
8,3
Underholdning
7,3
Mad
7,2
PHL
AMS
Okay 4,6

Fordele: Crew was pleasant.

Ulemper: Very old plane with seatback screens or USB ports for charging.

HEL
JFK
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing

Ulemper: Customer service

BCN
HEL
God 6,6

Fordele: The flight attendants were excellent; seat was about what you would expect in economy; the boarding process was extremely confusing

HEL
LHR
Fantastisk 8,0

Ulemper: Clean up the planes better

HEL
LHR
Fantastisk 10,0

Fordele: The crew was great!

tir. 17. dec.
CPH
Kastrup Copenhagen
LAS
Las Vegas McCarran
15t. 55min.
tir. 24. dec.
LAS
Las Vegas McCarran
CPH
Kastrup Copenhagen
16t. 55min.
5254 kr
Rejse: 8 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 26.506 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Komfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
MUC
ORD
Middelmådig 3,0

Fordele: Crew was awful. Grumpy and not friendly. They hate their customers especially children.

Ulemper: This was my worst experience on any Lufthansa flights. Worst ever!

FRA
LHR
God 6,0

Fordele: As previously stated hated having to go through security again

Ulemper: Chocolate

JFK
FRA
God 7,6

Fordele: The crew was good and the food from Frankfurt to Abuja was good

Ulemper: The layover time was extremely too long and would even be longer during my return

ATH
MUC
Middelmådig 2,6

Ulemper: My luggage was left in Athens due to late arrivals in Athens to Munich. My son received his I didn’t, huge inconvenience

FCO
MUC
God 6,6

Ulemper: There was a very loud group teenagers/young adults that kept getting up visiting each other and hitting on other customers seats. After 7 hours of the crew nor anyone else saying anything to them I called the crew & asked them to have them quiet down and sit down. The staff should’ve handled better

lør. 5. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
LAS
Las Vegas McCarran
20t. 22min.
søn. 6. okt.
LAS
Las Vegas McCarran
CPH
Kastrup Copenhagen
20t. 25min.
3286 kr
Rejse: 2 dage
Samlet 7,3 God
Baseret på 21.824 anmeldelser
Samlet
7,4
Boarding
7,6
Komfort
7,2
Besætning
8,0
Underholdning
7,0
Mad
6,8
BLR
LHR
God 6,6

Ulemper: Got a flight delayed and missed my connection. Had to wait >12hrs for next flight

LHR
SJC
Middelmådig 2,0

Ulemper: This flight was cancelled

ZRH
LHR
God 7,2

Ulemper: T5 needs many more drinking fountains.

JFK
LHR
God 6,0

Fordele: Crew nice and friendly. Handled a drunk passenger very professionally. On time arrival and easy boarding.

Ulemper: Seat was very uncomfortable - TV attachment sticking into my leg all night! Food the worst I’ve had on BA, dry and tasteless.

DUS
LHR
God 7,5

Fordele: Most of the crew was helpful, however, I arranged a pick Up at Heathrow to guide me to my connectg flight. the flight attendant advised me to speak to the male concierge when exiting. He then insisted: No, there is no one coming. When I stepped out the pick up person showed up anyhow. ??

Ulemper: Like I said better staff communication in regards to my special situation/need. Also I was surprised I had to pay for the water I had on the flight as the attendant who offered it didn’t mention it was for purchase when they asked me if I wanted bottled water.

ons. 16. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
LAS
Las Vegas McCarran
20t. 48min.
ons. 23. okt.
LAS
Las Vegas McCarran
CPH
Kastrup Copenhagen
17t. 09min.
4038 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,9 God
Baseret på 26.299 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Komfort
7,8
Besætning
8,5
Underholdning
7,8
Mad
7,5
LIS
JFK
Fantastisk 9,6

Fordele: Crew was great!!

Ulemper: Boarding of plane. Should be from Back to front.

RIC
JFK
Fantastisk 8,0

Fordele: The plane was nice, entertainment options were great, pilot was super kind.

DTW
ORD
God 6,0

Fordele: The fight was very professionally carried out.

Ulemper: The gate agent hurried ineffectively to board our slightly delayed flight (around 10 min). She left open the Priority Lane and boarded all pax there, having to step 4 steps to the left to scan every boarding pass.

LGA
DFW
Okay 4,0

Fordele: the video controller in the headrest of the seat ahead of me. you could see the flight pattern, speed, temperature outside and other specs, which were interesting.

Ulemper: once again, the delta crew does not maintain their planes properly. during the taxi stage to get to the airway to lift off, there was a horrendous growling sound coming from the plane............seems like their hydraulic system is not maintained very well at all and it made a howling sound throughout the plane all the way to take off! we were wondering if there was something wrong with the plane.

TLH
ATL
Fantastisk 8,0

Fordele: The flight was on time, with no unanticipated problems.

Ulemper: Traveling first class in the CRJ commuter planes is really just coach as it was 15 years ago.

tor. 31. okt.
BLL
Billund
LAS
Las Vegas McCarran
20t. 01min.
tor. 7. nov.
LAS
Las Vegas McCarran
BLL
Billund
21t. 46min.
4152 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 3.336 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Komfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
CWL
AMS
God 7,2

Fordele: Just as I expected. And I made my last connection easily.

AMS
NBO
God 6,0

Ulemper: The plane is so old..,

AMS
CPH
Fantastisk 10,0

Ulemper: Everything was OK

LIS
AMS
Fantastisk 8,0

Fordele: Friendly crew

Ulemper: Can’t think of anything

AMS
ATL
Fantastisk 8,0

Fordele: Fantastic gate agents!

Ulemper: The food was terrible.

tor. 14. nov.
CPH
Kastrup Copenhagen
LAS
Las Vegas McCarran
20t. 57min.
tor. 21. nov.
LAS
Las Vegas McCarran
CPH
Kastrup Copenhagen
19t. 20min.
4078 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,9 God
Baseret på 26.299 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Komfort
7,8
Besætning
8,5
Underholdning
7,8
Mad
7,5
ICN
SFO
Fantastisk 10,0

Fordele: Excellent crew and clean aircraft

FAR
MSP
Okay 5,0

Ulemper: delays, delays yuck

DTW
ORD
God 6,0

Fordele: The fight was very professionally carried out.

Ulemper: The gate agent hurried ineffectively to board our slightly delayed flight (around 10 min). She left open the Priority Lane and boarded all pax there, having to step 4 steps to the left to scan every boarding pass.

LGA
MIA
God 7,6

Fordele: We got earlier than expected to our destination

Ulemper: Perhaps educate passengers on the new Delta process of boarding. Too many passengers where disorganized; the crew tried very cars to direct people

JFK
AUS
Fantastisk 8,0

Fordele: Crew was absolutely amazing!

Ulemper: Delta check in was HORRIBLE! I was charged for a bag check in and had to take my bag through security and they threw away my cologne and razors.

lør. 12. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
LAS
Las Vegas McCarran
34t. 01min.
lør. 19. okt.
LAS
Las Vegas McCarran
CPH
Kastrup Copenhagen
27t. 25min.
4609 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,7 God
Baseret på 3.496 anmeldelser
Samlet
7,8
Boarding
8,0
Komfort
7,5
Besætning
8,3
Underholdning
7,3
Mad
7,2
AMS
HEL
God 7,3

Ulemper: Quite narrow seats and seat pitch in economy, but the price was right. Poor quality seatback screens but a good selection of films and tv

HEL
JFK
Fantastisk 10,0

Fordele: Everything

Ulemper: None

ORD
CDG
Middelmådig 3,3

Ulemper: The seats are uncomfortable, no leg room, no space between seats and the trays hit ones’s stomach. The whole experience was very uncomfortable. The food was awful. Overheated and not cooked through at the same time. Breakfast was odd. Non-Greek yoghurt and cashews. Just strange.

LED
HEL
Fantastisk 10,0

Fordele: It was the best flight I’ve ever had. Friendly, polite and very careful crew. It was very pleasant to be on board. Clean, nice climate control, no any smell. The food was tasty and on time, the beverages were widely presented from juices to red and white wine or beer...so The time passed quickly

Ulemper: Only the other trip by air with Finair

VNO
HEL
Fantastisk 9,0

Ulemper: Boarding process could have been smoother

tir. 17. dec.
CPH
Kastrup Copenhagen
LAS
Las Vegas McCarran
25t. 45min.
ons. 25. dec.
LAS
Las Vegas McCarran
CPH
Kastrup Copenhagen
27t. 40min.
4220 kr
Rejse: 9 dage
Samlet 7,3 God
Baseret på 21.824 anmeldelser
Samlet
7,4
Boarding
7,6
Komfort
7,2
Besætning
8,0
Underholdning
7,0
Mad
6,8
BCN
LHR
Okay 4,5

Fordele: the price is why we chose BA, but never again

Ulemper: crew seemed bored and annoyed to be on the plane, seats were pretty awful

CTA
LGW
God 7,5

Fordele: Prompt service, clean plane, friendly stewards.

Ulemper: There was no complimentary water/beverages for a 2.5 hour flight - would have been nice but oh well.

LHR
IAH
God 7,3

Ulemper: Reduced quality in Cuisine, and problem exacerbated by industrial strike by BA Catering Services company on the day in question. I didn't get value for what I payed for.

DUB
JFK
Fantastisk 10,0

Ulemper: Aer Lingus webpage is terrible. Kayak’s is excellent, but I tried to change seats, it would not let me.

LHR
SJC
Middelmådig 2,0

Ulemper: This flight was cancelled

tor. 14. nov.
CPH
Kastrup Copenhagen
LAS
Las Vegas McCarran
20t. 57min.
tor. 21. nov.
LAS
Las Vegas McCarran
CPH
Kastrup Copenhagen
19t. 20min.
4078 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,9 God
Baseret på 26.299 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Komfort
7,8
Besætning
8,5
Underholdning
7,8
Mad
7,5
CMH
MSP
God 7,3

Fordele: Quick flight

Ulemper: Organization of entry gates. Sat in the plane for about 30 min after landing.

JAX
ATL
Fantastisk 10,0

Fordele: The where very helpful

Ulemper: Nothing

ORF
ATL
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew was great

Ulemper: All was great

CUN
DTW
Fantastisk 10,0

Fordele: Delta service is amazing

ICN
SFO
Fantastisk 10,0

Fordele: Excellent crew and clean aircraft

tir. 17. dec.
CPH
Kastrup Copenhagen
LAS
Las Vegas McCarran
25t. 45min.
ons. 25. dec.
LAS
Las Vegas McCarran
CPH
Kastrup Copenhagen
27t. 40min.
4220 kr
Rejse: 9 dage
Samlet 7,3 God
Baseret på 21.824 anmeldelser
Samlet
7,4
Boarding
7,6
Komfort
7,2
Besætning
8,0
Underholdning
7,0
Mad
6,8
ALC
LGW
Okay 5,6

Fordele: Seats and crew great boarding was a nightmare

Ulemper: Better boarding patrol

LHR
DUB
God 6,0

Ulemper: I missed my international connection because flight was three hours late.

PRG
LHR
Fantastisk 10,0

Fordele: Smooth landing

Ulemper: It was a bit warm

AMS
LHR
Fantastisk 8,5

Fordele: Smooth boarding/ de-planing ; everything was on time

Ulemper: Small aircraft

LGW
EDI
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing really

Ulemper: Politeness during check-in, timeliness in providing gate information, having a person at the BA desk to help, being on time

tir. 17. dec.
CPH
Kastrup Copenhagen
LAS
Las Vegas McCarran
15t. 55min.
tir. 24. dec.
LAS
Las Vegas McCarran
CPH
Kastrup Copenhagen
16t. 55min.
5254 kr
Rejse: 8 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 26.506 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Komfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
BEG
MUC
Middelmådig 3,6

Ulemper: I was traveling with my 5 and 10 year old kids. Lufthansa got us three seats in three different locations. When I asked to help us get seats together flight attendants told us that I should ask passengers if they could switch seats. Apparently Lufthansa staff doesn’t ask passengers to do it.

PHL
FRA
God 6,3

Fordele: TSA in Philadelphia were very rude and aggressive. This is not Lufthansa's fault, but LH can at least pass on word that their passengers were hassled unnecessarily by TSA personnel.

Ulemper: See above.

FCO
MUC
God 6,6

Ulemper: There was a very loud group teenagers/young adults that kept getting up visiting each other and hitting on other customers seats. After 7 hours of the crew nor anyone else saying anything to them I called the crew & asked them to have them quiet down and sit down. The staff should’ve handled better

FRA
LHR
Middelmådig 3,3

Fordele: The crew was friendly. The seating was ok but dirty floors

ATH
FRA
God 7,0

Ulemper: not so crowded

tir. 3. dec.
CPH
Kastrup Copenhagen
LAS
Las Vegas McCarran
22t. 56min.
man. 9. dec.
LAS
Las Vegas McCarran
CPH
Kastrup Copenhagen
18t. 05min.
5066 kr
Rejse: 7 dage
Samlet 7,7 God
Baseret på 3.496 anmeldelser
Samlet
7,8
Boarding
8,0
Komfort
7,5
Besætning
8,3
Underholdning
7,3
Mad
7,2
HEL
CPH
God 6,0

Ulemper: It was late

HEL
LAX
Fantastisk 10,0

Fordele: Loved Finnair. Hated Justfly.com. If you own this company, you need to end up like Blockbuster or Circuit City.

Ulemper: If I would have purchased my tickets from Finnair.com, I would have had a much better experience. Kayak found me a good price but purchasing the tickets through Justfly.com was the biggest mistake of my life. The trip ended up costing me $285 more than what I budgeted and there was zero customer ser

ORD
CDG
Middelmådig 3,3

Ulemper: The seats are uncomfortable, no leg room, no space between seats and the trays hit ones’s stomach. The whole experience was very uncomfortable. The food was awful. Overheated and not cooked through at the same time. Breakfast was odd. Non-Greek yoghurt and cashews. Just strange.

HEL
HKG
Okay 4,3

Fordele: I have flown to hk with Cathay and American exclusively. I wanted to try Finnair because the price was very good for business. I now know why. The food is mediocre. The staff aren’t friendly or attentive. At $2700 it’s cheap compared to CX and AA but I know why now.

Ulemper: Service, staff and food.

LHR
HEL
Fantastisk 9,3

Fordele: The crew was nice

Ulemper: We were boarding later than expected Which caused some stress with connection flight

tir. 31. dec.
CPH
Kastrup Copenhagen
LAS
Las Vegas McCarran
25t. 45min.
tir. 7. jan.
LAS
Las Vegas McCarran
CPH
Kastrup Copenhagen
15t. 40min.
4220 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,3 God
Baseret på 21.824 anmeldelser
Samlet
7,4
Boarding
7,6
Komfort
7,2
Besætning
8,0
Underholdning
7,0
Mad
6,8
LHR
GLA
God 6,0

Fordele: Seat confort

Ulemper: 2 hours delayed, even tea has to be paid

LHR
MAN
Fantastisk 10,0

Fordele: The Check in LADY was amazing

Ulemper: On the flight they wouldn't offer me alcohol, even though the lady next to me had a mimosa?

LHR
DFW
Middelmådig 3,3

Fordele: Crew

Ulemper: American airlines connections were terrible

BLR
LHR
God 7,3

Fordele: Staff were professional and courteous

Ulemper: This was an old plane. Seats not as comfortable, and entertainment system was lacklustre.

AMS
LHR
Fantastisk 8,5

Fordele: Smooth boarding/ de-planing ; everything was on time

Ulemper: Small aircraft

fre. 15. nov.
CPH
Kastrup Copenhagen
LAS
Las Vegas McCarran
20t. 57min.
fre. 22. nov.
LAS
Las Vegas McCarran
CPH
Kastrup Copenhagen
19t. 59min.
4233 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,9 God
Baseret på 26.299 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Komfort
7,8
Besætning
8,5
Underholdning
7,8
Mad
7,5
BOS
MCI
Fantastisk 8,0

Fordele: The crew was polite and pleasant unlike the crew from KC to Boston.

Ulemper: Telling us to check bags before we get to our seat and find out there is no more room.

JFK
LAS
Okay 4,0

Ulemper: Flight was delayed almost 3 hrs. Ran out of food right before my row. I upgraded my seat but feel I got the short end of the stick.

SJC
MSP
Fantastisk 8,0

Ulemper: It was so cold! People all over were asking for blankets and commenting on the coldness

DTW
AVP
Middelmådig 2,0

Ulemper: Always seem to be delayed

JFK
AUS
Fantastisk 8,0

Fordele: Crew was absolutely amazing!

Ulemper: Delta check in was HORRIBLE! I was charged for a bag check in and had to take my bag through security and they threw away my cologne and razors.

tor. 19. dec.
CPH
Kastrup Copenhagen
LAS
Las Vegas McCarran
15t. 55min.
tor. 26. dec.
LAS
Las Vegas McCarran
CPH
Kastrup Copenhagen
17t. 55min.
5375 kr
Rejse: 8 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 26.506 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Komfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
BEY
FRA
Fantastisk 10,0

Fordele: Everything was excellent

KBP
FRA
God 6,8

Fordele: Crew was good. Flight was delayed because the crew was caught in traffic. Should have a rule in place that all crew are at the airport 2 or 3 hours before the flight is to leave.

Ulemper: The flight was good. Landing at the airport expect 2 hours through customs getting into the airport. Since you have to take a bus when you exit the plane.

FRA
OTP
Fantastisk 10,0

Fordele: amazing

PHL
FRA
God 6,3

Fordele: TSA in Philadelphia were very rude and aggressive. This is not Lufthansa's fault, but LH can at least pass on word that their passengers were hassled unnecessarily by TSA personnel.

Ulemper: See above.

FRA
NAP
Okay 4,8

Fordele: The crew was good.

Ulemper: Poor planning on having the connection in terminals far apart from each other.

tir. 3. dec.
CPH
Kastrup Copenhagen
LAS
Las Vegas McCarran
22t. 56min.
man. 9. dec.
LAS
Las Vegas McCarran
CPH
Kastrup Copenhagen
18t. 05min.
5066 kr
Rejse: 7 dage
Samlet 7,7 God
Baseret på 3.496 anmeldelser
Samlet
7,8
Boarding
8,0
Komfort
7,5
Besætning
8,3
Underholdning
7,3
Mad
7,2
HEL
ORD
God 6,0

Fordele: meal

SFO
HEL
Fantastisk 9,6

Fordele: Of all the flights I checked this was the most convenient in timely manner and comfortable.

Ulemper: Movie options.

LHR
HEL
Fantastisk 9,3

Fordele: The crew was nice

Ulemper: We were boarding later than expected Which caused some stress with connection flight

HEL
JFK
Okay 5,3

Fordele: Smooth flight

Ulemper: Better leg room, better food, friendlier crew. Today you only get good treatment if you pay extra for it... Something is wrong with the pay-for-good-service model most airlines follow

CDG
HEL
Fantastisk 8,0

Fordele: The fact that we were offered an additional round of water and the friendliness of the crew.

tir. 31. dec.
CPH
Kastrup Copenhagen
LAS
Las Vegas McCarran
25t. 45min.
tir. 7. jan.
LAS
Las Vegas McCarran
CPH
Kastrup Copenhagen
15t. 40min.
4220 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,3 God
Baseret på 21.824 anmeldelser
Samlet
7,4
Boarding
7,6
Komfort
7,2
Besætning
8,0
Underholdning
7,0
Mad
6,8
MRS
LHR
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew was lovely and kind, esp to babies and their clueless parents. I also like the safety video

LEI
LGW
God 7,5

Fordele: Crew seemed happy

Ulemper: Absolutely no leg space and I'm only average height

LHR
ZRH
Okay 5,0

Fordele: Flashy new seats.

Ulemper: Flight delayed

LHR
SFO
Fantastisk 9,6

Fordele: Efficient well groomed staff, thoughtful amenities such as baby seat belts & toiletry kit containing toothbrushes. Palatable tasty cuisine.

LHR
JFK
Fantastisk 10,0

Fordele: FYI this was actually an American Airlines flight (AA 104) not BA. Anyway I love those 777-300ER’s, they are huge with great up to date ambient lighting, excellent, outstanding entertainment , and I had the whole row to myself. I often take this flight when flying home from LHR to JFK. 5 stars!

Ulemper: 5 stars all around

Vis flere resultater
*
Priserne er pr. person og er for e–billetter og inkluderer alle skatter og afgifter i DKK.

Vi bestræber os på altid at vise præcise priser, men priserne kan ikke garanteres.

Her er grunden:

Vi er ikke sælger
Hos KAYAK bestemmer vi ikke prisen, og det er derfor ikke muligt for os at garantere noget, som andre virksomheder sælger.

Vi samler tonsvis af data for dig
Vores service lader dig hurtigt og nemt sammenligne resultater fra hundredvis af rejsesider på én gang. I den forstand er KAYAK en søgemaskine, og vi kan ikke garantere de priser, vi finder.

Hvorfor er vi ikke altid 100% præcise?
Priser på flysæder, hotelværelser og lejebiler kan blive ændret hele tiden. Flere mennesker prøver måske at søge på den samme rejsemulighed på samme tidspunkt. Dette kan resultere i, at visse priser til tider ikke længere er tilgængelige.

For flere spørgsmål, eller hvis du har en dårlig pris, du ønsker at rapportere til os,
så send os venligst en , og en fra vores team vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

1
 • Returrejse
 • Enkelt
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
 • Når som helst
 • Formiddag (<18:00)
 • Eftermiddag (12:00-18:00)
 • Aften (18:00+)
 • Når som helst
 • Formiddag (<18:00)
 • Eftermiddag (12:00-18:00)
 • Aften (18:00+)
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class