Find billige flybilletter til Las Vegas

LAS

Find billige flybilletter til Las Vegas

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Las Vegas McCarran Intl
man.. 6.1.
man.. 13.1.
Tidspunkt
Sammenlign KAYAK med |
Søg på hundredvis af rejsesider på samme tid efter tilbud på fly til Las Vegas

Flyinformation: Danmark til Las Vegas

Fly ankommer til Las Vegas
Fly afgår fra Danmark
Flypris 3640 kr
Flyselskaber Air Canada, Lufthansa, KLM, SWISS, British Airways

De bedste tips til at finde billige fly til Las Vegas

Er du på udkig efter et billigt fly til Las Vegas? 25% af vores brugere fandt returbilletter til Las Vegas til den følgende pris eller mindre: Fra Billund 3789 kr, fra København Kastrup 3996 kr
Bestil minimum 3 uger før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet.
Højsæsonenen er vurderet til at være juni, juli og august. Den billigste måned at flyve til Las Vegas er februar.
Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedage i søgeformen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Las Vegas.
Mange par, vennegrupper og familier med børn vælger at flyve til Las Vegas på en weekendtur eller forlænget weekend som en del af en større ferie i USA.
Las Vegas har på nuværende tidspunkt tre lufthavne: McCarran International Airport, North Las Vegas Airport og Henderson Executive Airport. Desuden planlægges konstruktionen af en fjerde lufthavn (Ivanpah Valley Airport), der skal aflaste McCarran International Airport, som er byens største lufthavn og en af de mest travle på verdensplan. Knap 500 kommercielle fly afgår hver dag fra lufthavnen til ca. 150 destinationer rundt om i verdenen.
Allerede ved ankomst i McCarran International Airport er rejsende ikke i tvivl om, at de er landet i et af verdens største legelande for voksne. Her kan rejsende tage hul på deres miniferie i Las Vegas ved at bruge tiden på en af de mange farverige spilleautomater, der er opsat forskellige steder i lufthavnen. Ud over udbuddet af spil tilbyder lufthavnen også faciliteter, hvor rejsende kan hæve eller veksle valuta. Blandt andet kan rejsende finde vekselkontoret Travelex Currency Services i terminal 1 og terminal 3.
Uanset om du som rejsende ankommer til McCarran International Airport klokken 7.00 om morgenen eller klokken 1.00 om natten, er det som udgangspunkt altid muligt at finde en taxi, der kan køre dig til et af de mange områder i Las Vegas. I alt har lufthavnen 30 områder, hvor taxier samler passagerer op. Turen fra lufthavnen til centrum af Las Vegas tager ca. 15-20 min, og prisen er ca. 20-25 amerikanske dollars (ca. 126-158 DKK). Fra terminal 1 og 3 kan budgetrejsende benytte en shuttlebus, der kører passagerer til deres hotel. Rejsetiden afhænger af antallet af passagerer og stops undervejs. Prisen er omkring 7-9 amerikanske dollars (ca. 44-57 DKK) for en enkeltbillet og 13-17 amerikanske dollars (ca. 82-107 DKK) for en returbillet.

FAQ - Bestilling af fly til Las Vegas

Hvad er det billigste fly til Las Vegas?

Den billigste billet til Las Vegas fra Danmark inden for de sidste 72 timer var 3640 kr for en returrejse på ruten fra København til Las Vegas. Den mest populære rute er København til Las Vegas og den billigste billet fundet for denne rute, inden for de sidste 72 timer, var 4644 kr for en returrejse.

Hvor langt er Las Vegas fra centrum Las Vegas?

Las Vegas ligger 10 kilometer fra centrum af Las Vegas. Se på kort.

Hvad er navnet på lufthavnen i Las Vegas?

Las Vegas betjenes af Las Vegas McCarran Intl Lufthavn, også ofte refereret til som McCarran Intl, eller bare Las Vegas lufthavn. Lufthavnskoden er LAS.

Hvad koster det at flyve til Las Vegas?

Prisen på en returbillet fra Danmark til USA varierer, men ligger typisk i et prisleje på omkring 475-792 amerikanske dollars (ca. 3.000-5.000 DKK). Budgetrejsende, der er på udkig efter billige rejser med hotel, kan som regel finde billige pakkeløsninger i sommermånederne juli og august, hvor byen oplever det varmeste vejr med temperaturer, der kan nå op på omkring 35-38 grader. Som budgetrejsende kan det typisk betale sig at fokusere på hverdage frem for weekender, da de fleste vælger at flyve til Las Vegas på en storbyferie fra fredag til søndag, hvorved prisen på fly og hotel kan være højere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Las Vegas?

Flyrejser fra Danmark til Las Vegas kan variere i rejsetid og tage alt fra ca. 14 - 21 timer eller mere. Rejsetiden afhænger som udgangspunkt af antallet af mellemlandinger og ventetiden i lufthavne undervejs.

Kan man flyve direkte til Las Vegas?

Fra både Kastrup og Billund Lufthavn er det nødvendigt med minimum en mellemlanding, når rejsende ønsker at finde vej fra Danmark til Las Vegas. Mellemlandinger foretages ofte et sted i Europa eller USA. For eksempel kan rejsende opleve at skulle skifte fly i London, Frankfurt eller Los Angeles.

Hvilke flyselskaber flyver til Las Vegas?

Solorejsende, par og familier med børn har en række flyselskaber at vælge mellem, når turen går fra Danmark til Las Vegas. Fra Kastrup Lufthavn i København kan rejsende benytte sig af flyselskaber som blandt andet Lufthansa, SAS, British Airways og Finnair, mens rejsende fra Billund Lufthavn kan flyve med selskaber som for eksempel KLM, Air France og Lufthansa. På lange flyvninger er indchecket bagage som regel inkluderet i prisen på flybilletten, men KAYAK anbefaler, at rejsende gør sig bekendt med de gældende regler for bagage inden en forestående flyrejse. (Priserne i artiklen er tjekket 11-06-2018).

Hvordan finder KAYAK så lave flypriser?

KAYAK behandler mere end 2 milliarder rejseforespørgsler årligt og viser resultater fra hundredvis af flyselskaber og tredjepartssider, så du kan vælge mellem en lang række priser og muligheder. Vi viser også resultater fra mere end 2 millioner ejendomme, udlejningsbiler, pakkerejser og aktiviteter samt millioner af verificerede anmeldelser, så du som bruger kan vælge mellem så mange tilgængelige rejsemuligheder som muligt.

Hvordan sparer jeg penge med KAYAK Mix?

Med KAYAK Mix kan du kombinere flere enkeltbilletter fra forskellige flyselskaber, hvis dette er billigere end en traditionel returrejse.

Søger KAYAK hos flere flyudbydere end konkurrenter?

Ja, KAYAK har adgang til flere data og informationer end online rejsebureauer og udkonkurrerer konsekvent konkurrenter i nøjagtighed globalt.

Hvordan hjælper KAYAK Prisprognose mig med at finde det bedste tidspunkt at bestille?

KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for en given destination og dato ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller bestille nu.

Bestil billige flyrejser til Las Vegas

(Returrejse)
Lufthavne
Afrejsested
København
3640 kr
kun
3640 kr
Billund
4091 kr
kun
4091 kr
Rejsemål
Las Vegas
3640 kr
kun
3640 kr
tir. 24. mar.
CPH
København Kastrup
LAS
Las Vegas McCarran Intl
19t. 23min.
tir. 31. mar.
LAS
Las Vegas McCarran Intl
CPH
København Kastrup
17t. 30min.
3640 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,3 God
Baseret på 24.542 anmeldelser
Samlet
7,3
Boarding
7,4
Comfort
7,1
Besætning
7,8
Underholdning
6,9
Mad
6,5
CMH
YYZ
Fantastisk 9,0

Fordele: Boarding easy and not rushed. Crew friendly and laid back - didn’t seem uptight. Nice aircraft. For a long flight, it was surprisingly easy.

Ulemper: Economy space is still so cramped for a long flight. Food was fine and what would be expected. Not remarkable.

YVR
YYZ
God 6,3

Ulemper: Seat was terrible. Too tight and next passengers body too close. Avoiding them made it uncomfortable.

YVR
DEL
Fantastisk 10,0

Fordele: Timely

Ulemper: Food

MUC
YYZ
Fantastisk 10,0

Fordele: Food and service

YVR
YYZ
Okay 4,3

Ulemper: Be on time.

tir. 7. apr.
CPH
København Kastrup
LAS
Las Vegas McCarran Intl
19t. 26min.
man. 13. apr.
LAS
Las Vegas McCarran Intl
CPH
København Kastrup
32t. 55min.
3674 kr
Rejse: 7 dage
8,1Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 27.230 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
DEN
MUC
Fantastisk 8,0

Ulemper: Seats can be better.

FRA
LHR
Middelmådig 2,6

Fordele: Nothing. I missed my original connection because the flight from Budapest was late and I was put in a cramped middle seat while there were seats open in First Class. I should have been upgraded

Ulemper: Upgrade passengers that you make late.

FRA
JFK
Fantastisk 9,6

Fordele: The planes were well maintained. Good entertain emend choices. Food was decent too

FRA
NBO
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew was amazing people

FRA
DFW
Fantastisk 9,3

Ulemper: The video screen freaked up a lot and I was unable to watch movies listen to music for the better part of the 11 hour flight. I noticed other passengers had the same problem.

lør. 15. feb.
CPH
København Kastrup
LAS
Las Vegas McCarran Intl
33t. 00min.
ons. 26. feb.
LAS
Las Vegas McCarran Intl
CPH
København Kastrup
18t. 41min.
3721 kr
Rejse: 12 dage
8,0Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 3.494 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
KWI
AMS
Fantastisk 8,0

Fordele: The crews were pretty great!

Ulemper: The regulating of the temperature.

LAX
AMS
Fantastisk 8,3

Ulemper: Seats in economy section are very close together . There is not enough room for knees...especially for such a long trip.

ATH
AMS
Okay 5,3

Fordele: Flight and the crew!

Ulemper: Staff at the airport pushing you to upgrade to first class but not making it clear only the first trip from Athens to Amsterdam which the first class uses same uncomfortable seats as the economy to pay extra 130 euros ridiculous airfrance stuff! I should have flown all the way to NYC first class!!!

AMS
CPH
Fantastisk 10,0

Ulemper: Everything was OK

AMS
FRA
Fantastisk 10,0

Fordele: Professional crew. Good simple check in.

Ulemper: Nothing.

man. 30. mar.
CPH
København Kastrup
LAS
Las Vegas McCarran Intl
24t. 53min.
fre. 10. apr.
LAS
Las Vegas McCarran Intl
CPH
København Kastrup
18t. 50min.
3768 kr
Rejse: 12 dage
8,2Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,2 Fantastisk
Baseret på 8.821 anmeldelser
Samlet
8,2
Boarding
8,2
Comfort
7,9
Besætning
8,7
Underholdning
7,8
Mad
7,9
ZRH
SIN
Fantastisk 10,0

Fordele: Great service in 1st class

Ulemper: All good

ZRH
BOS
God 7,0

Fordele: I was fortunate the person in front didn’t lean back

Ulemper: On Swiss website I added Rehe preference for a lactose free meal — but none were on the plane. The economy seats are close enough together I needed to hold my book to the side to read.

FCO
ZRH
Fantastisk 8,3

Fordele: Great attentive crew.

Ulemper: Boarding has no groups, seats are small

LHR
ZRH
Fantastisk 10,0

Fordele: Wonderful on board service from the crew

BUD
ZRH
Fantastisk 8,0

Fordele: Crew were very nice and accommodating. Chocolate always appreciated!

Ulemper: The passenger in front of me slammed into my knees. I am very tall. She was not but she sure got her seat back as far as possible in spite of having he bulkhead sear, so I had to be careful of my position the rest of the flight

tir. 7. jan.
CPH
København Kastrup
LAS
Las Vegas McCarran Intl
32t. 05min.
tir. 14. jan.
LAS
Las Vegas McCarran Intl
CPH
København Kastrup
34t. 25min.
3795 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,4 God
Baseret på 22.322 anmeldelser
Samlet
7,4
Boarding
7,6
Comfort
7,2
Besætning
8,0
Underholdning
7,0
Mad
6,8
LHR
EDI
Okay 5,3

Ulemper: On time

LHR
KEF
Fantastisk 8,0

Ulemper: No WiFi.

DUS
LHR
Fantastisk 9,6

Fordele: Everything.

Ulemper: better assistance for people on wheelchairs in the airport.

ISB
LHR
Fantastisk 10,0

Ulemper: Timing is good

DUB
LHR
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew was great and movie selection was good. And the food was also good

Ulemper: It was all good!

tir. 24. mar.
CPH
København Kastrup
LAS
Las Vegas McCarran Intl
19t. 23min.
tir. 31. mar.
LAS
Las Vegas McCarran Intl
CPH
København Kastrup
17t. 30min.
3640 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,3 God
Baseret på 24.542 anmeldelser
Samlet
7,3
Boarding
7,4
Comfort
7,1
Besætning
7,8
Underholdning
6,9
Mad
6,5
MUC
YYZ
Fantastisk 10,0

Fordele: Food and service

YUL
LAX
Middelmådig 3,3

Ulemper: Food and entertainment were lousy. There was dried barf on the wall, the audio jack and screen were broken, no salads were delivered to the plane that day. WHAT???

LAS
YYZ
Middelmådig 3,0

Fordele: I liked the 2-3-2 seat configuration so my husband and I could sit in a 2 seat row without being crowded in with anyone else. Those seats are tight!

Ulemper: Everything could have been better. Boarding was terrible. Apparently the Air Canada devices did not work at this gate? Because boarding was so delayed, we lost our spot to depart. We were stuck on the tarmac for an hour. The seats were too crammed together and very uncomfortable for a 4+ hour flight. Food service did come through, but they were out of most things. It’s advertised you can buy a meal/snack/drink combo but the drinks did not come through at the same time and that was a mess. There didn’t seem to be any air vents above the seats so the flight was very stuffy. We will never fly Rouge again.

FRA
YYZ
Middelmådig 2,0

Fordele: let me wait for next flight 24 hours later

Ulemper: getting me on my flight and let me wait for 24 hours

YYZ
BDA
God 6,6

Fordele: The crew on today’s flight were phenomenal!! Wish I got their names. But as my mother worked for AC for 26 years so I travelled A LOT!! Have to say they were the best I can ever remember!

Ulemper: When checking in all three Aguiar seats were rows away from each other. Bus to plane was not convenient. Think assistance and children should be last on to decrease wait time as they will also be last off. Just felt that for years.

tir. 7. apr.
CPH
København Kastrup
LAS
Las Vegas McCarran Intl
19t. 26min.
man. 13. apr.
LAS
Las Vegas McCarran Intl
CPH
København Kastrup
32t. 55min.
3674 kr
Rejse: 7 dage
8,1Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 27.230 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
FRA
JFK
Fantastisk 9,6

Fordele: The planes were well maintained. Good entertain emend choices. Food was decent too

CAI
MUC
Fantastisk 10,0

Fordele: The crew and snacks

Ulemper: They take the headphones about an hour before landing which isn’t ideal.

MUC
LAX
Fantastisk 8,0

Fordele: The crew was awesome u almost missed the flight but they really helped out.

Ulemper: The seats are uncomfortable and cramped

FRA
DFW
Fantastisk 9,3

Ulemper: The video screen freaked up a lot and I was unable to watch movies listen to music for the better part of the 11 hour flight. I noticed other passengers had the same problem.

FRA
LHR
Middelmådig 2,6

Fordele: Nothing. I missed my original connection because the flight from Budapest was late and I was put in a cramped middle seat while there were seats open in First Class. I should have been upgraded

Ulemper: Upgrade passengers that you make late.

lør. 15. feb.
CPH
København Kastrup
LAS
Las Vegas McCarran Intl
33t. 00min.
ons. 26. feb.
LAS
Las Vegas McCarran Intl
CPH
København Kastrup
18t. 41min.
3721 kr
Rejse: 12 dage
8,0Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 3.494 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
FCO
AMS
Fantastisk 8,0

Fordele: The crew.

Ulemper: The time between flights.

CUR
AMS
Fantastisk 8,6

Ulemper: Keep the temperature at a more reasonable level. Blankets + two layers of clothing was definitely not enough.

AMS
JFK
God 6,3

Fordele: The socks offered in business were comfortable and nice looking. The red wine was good.

Ulemper: The food was just average and the seat not too comfortable

AMS
JFK
Okay 4,0

Ulemper: Crew members in Amsterdam were very rude and disrespectful

AMS
ORD
Fantastisk 8,0

Fordele: Muslim food

man. 30. mar.
CPH
København Kastrup
LAS
Las Vegas McCarran Intl
24t. 53min.
fre. 10. apr.
LAS
Las Vegas McCarran Intl
CPH
København Kastrup
18t. 50min.
3768 kr
Rejse: 12 dage
8,2Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,2 Fantastisk
Baseret på 8.821 anmeldelser
Samlet
8,2
Boarding
8,2
Comfort
7,9
Besætning
8,7
Underholdning
7,8
Mad
7,9
BOS
ZRH
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing

Ulemper: Entertainment didn’t work, the crew did nothing to help. The plane was hot and stuffy. My luggage is lost.

FCO
ZRH
Fantastisk 9,6

Fordele: Food was really hot & good customer service

SFO
ZRH
Fantastisk 10,0

Fordele: Excellent

ZRH
VIE
Fantastisk 10,0

Fordele: The food and very professional and friendly service.

Ulemper: Nothing.

BOS
ZRH
God 7,6

Fordele: Nice folks

Ulemper: Economy is not very comfortable and still expensive. Espescially when the person in front lowers their seat.

tir. 7. jan.
CPH
København Kastrup
LAS
Las Vegas McCarran Intl
32t. 05min.
tir. 14. jan.
LAS
Las Vegas McCarran Intl
CPH
København Kastrup
34t. 25min.
3795 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,4 God
Baseret på 22.322 anmeldelser
Samlet
7,4
Boarding
7,6
Comfort
7,2
Besætning
8,0
Underholdning
7,0
Mad
6,8
IST
LHR
Fantastisk 9,0

Fordele: Crew was great

Ulemper: The way they collect trash in the plane after serving food looked a little primitive. The crew walks around without trash bags and picks up passengers' trash and just stacks them on their arms or on their cart. I have traveled with BA many times in the past 40 yrs, and i don't remember this scene. Either I was not paying attention, or this is the new policy???!!

KEF
LHR
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing. I was offloaded minutes before boarding by BA without any explanations. The staff was not helpful in any way. BA is suggesting either non recept of payment or credit card fraud. Both reasons are totally bogus.

Ulemper: Proper communication by both BA and local handlers at the airport in Iceland.

ZRH
MUC
Fantastisk 9,3

Fordele: The crew was really good

Ulemper: Perhaps seats just a bit more confortable. Overall a very good airline

FCO
LGW
God 6,5

Fordele: Crew and pilot great.

Ulemper: Toilet was dirty.

DUB
LHR
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew was great and movie selection was good. And the food was also good

Ulemper: It was all good!

tir. 7. apr.
CPH
København Kastrup
LAS
Las Vegas McCarran Intl
18t. 43min.
tir. 14. apr.
LAS
Las Vegas McCarran Intl
CPH
København Kastrup
21t. 15min.
3842 kr
Rejse: 8 dage
8,2Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,2 Fantastisk
Baseret på 8.821 anmeldelser
Samlet
8,2
Boarding
8,2
Comfort
7,9
Besætning
8,7
Underholdning
7,8
Mad
7,9
NCE
ZRH
Fantastisk 8,0

Fordele: The service and food were good.

Ulemper: As a petite person I find the seats in economy class small and cramped. When passengers in front of you recline their seat backs, there is very little room to move, making it difficult to get up and out of your seat.

CDG
ZRH
God 7,6

Ulemper: The TVs in economy class weren’t working and it was an 8 hour flight so it would have been nice to have some entertainment during that time

ZRH
BOS
God 7,3

Ulemper: The TVs weren’t working on the seats for the duration of the 8 hour flight. Some of them were working for other customers and we pointed it out to some of the flight attendants but they took no action

ZRH
SFO
Fantastisk 9,6

Fordele: Food was really hot and good customer service

ORD
ZRH
Fantastisk 9,3

Fordele: Great smooth flight, crew were friendly and many movies and shoes to choose from.

Ulemper: Seats are tight and not much leg room for the unfortunate ones who fly Economy class. Food was ok.

ons. 8. apr.
CPH
København Kastrup
LAS
Las Vegas McCarran Intl
24t. 03min.
lør. 18. apr.
LAS
Las Vegas McCarran Intl
CPH
København Kastrup
22t. 05min.
3977 kr
Rejse: 11 dage
8,1Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 27.230 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
MUC
CLT
Fantastisk 10,0

Fordele: Great flight

PHC
FRA
God 7,3

Fordele: Seats were too cramped up, legroom was a problem. A device was under the seat was cramping the leg room. The entertainment selection was very very poor for a long flight.

Ulemper: Better entertainment selection.

FRA
YYZ
Fantastisk 10,0

Fordele: Seat was both comfortable and spacious. Crew were very attentive and personable.

Ulemper: Really great flight. Can’t say enough about it.

FRA
BUD
Fantastisk 9,2

Fordele: Nice crew, friendly. Plenty room on flight as it not booked full. Flight left on time

LOS
FRA
God 7,0

Ulemper: Entertainment was mediocre food was poor and boarding process.can be better and faster.

ons. 8. apr.
BLL
Billund
LAS
Las Vegas McCarran Intl
28t. 27min.
man. 13. apr.
LAS
Las Vegas McCarran Intl
BLL
Billund
20t. 10min.
4091 kr
Rejse: 6 dage
Samlet 7,4 God
Baseret på 22.322 anmeldelser
Samlet
7,4
Boarding
7,6
Comfort
7,2
Besætning
8,0
Underholdning
7,0
Mad
6,8
NCE
LGW
God 7,6

Fordele: Group boarding

Ulemper: Not have to have cabin bags taken off us when we were literally first on, loads of people after us putting cases above our seats

SIN
SYD
Okay 4,0

Ulemper: Seats are terrible. Crew didn't ask if I wanted to drink anything with the meal. Seemed like a budget flight.

SVQ
LGW
Fantastisk 8,0

Fordele: Nice staff

Ulemper: Seats are too small, I don't have space for my upper legs.

LHR
PHX
Fantastisk 8,0

Fordele: Unlike my previous BA LHR-PHX flights, this one was in a 787. The humidity is much better in a 787. It makes a huge comfort difference in a 10-hour flight. As always on BA, the food was very good.

Ulemper: Seats were a a bit cramped. The flight crew seemed overworked.

LGW
NCE
Fantastisk 9,5

Fordele: Quick flight and boarding

man. 6. apr.
CPH
København Kastrup
LAS
Las Vegas McCarran Intl
33t. 26min.
søn. 12. apr.
LAS
Las Vegas McCarran Intl
CPH
København Kastrup
31t. 15min.
4213 kr
Rejse: 7 dage
8,0Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 3.494 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
KIX
AMS
God 7,0

Fordele: Planes were on time and connections made.

Ulemper: One bag delayed as not put on flight and food could be better.

AMS
LAX
Okay 5,0

Fordele: The crew was professional & friendly

Ulemper: Food was terrible honestly, entertainment system didn't work on 1st flight.

TLV
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: Almost everything, especially the crew.

Ulemper: Don’t feel like anything should be better to be honest

BHX
AMS
Fantastisk 10,0

Ulemper: Time

PRG
AMS
Fantastisk 8,8

Fordele: I was sorted on Row 3 and the drapes kept hitting the back of my head.

Ulemper: Move the drapes a few more inches back.

tir. 7. apr.
CPH
København Kastrup
LAS
Las Vegas McCarran Intl
18t. 43min.
tir. 14. apr.
LAS
Las Vegas McCarran Intl
CPH
København Kastrup
21t. 15min.
3842 kr
Rejse: 8 dage
8,2Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,2 Fantastisk
Baseret på 8.821 anmeldelser
Samlet
8,2
Boarding
8,2
Comfort
7,9
Besætning
8,7
Underholdning
7,8
Mad
7,9
ZRH
SIN
Fantastisk 10,0

Fordele: The crew was so friendly

Ulemper: Everything is so smooth in my flight!

ZRH
BOM
God 7,3

Ulemper: Food and entertainment cud be better

MXP
ZRH
God 6,0

Fordele: Delay was for 30 min

SFO
ZRH
Fantastisk 8,0

Fordele: Good crew, food was good for airline food. Entertainment offerings were good.

Ulemper: Too many seats, 3-4-3 configuration means not even enough room to walk down aisle without bumping people in their narrow seats.

ZRH
LIS
Okay 5,6

Ulemper: crew at the gate.

ons. 8. apr.
CPH
København Kastrup
LAS
Las Vegas McCarran Intl
24t. 03min.
lør. 18. apr.
LAS
Las Vegas McCarran Intl
CPH
København Kastrup
22t. 05min.
3977 kr
Rejse: 11 dage
8,1Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 27.230 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
FRA
DEL
Middelmådig 3,0

Fordele: Nothing

Ulemper: Everything.

SFO
FRA
God 7,6

Fordele: Crew was a top notch, very focused and carrying. I am loyal lufthansa fan and been flying with them with more than 20 years.

Ulemper: Guys, we need to do something with these outdated business class seats, infotainment system. Omg, last century, movie selection bottom poor :( We are always playing catch up game in terms of interior. How long it took you to offer padding & decent blankets in business.

BOM
FRA
Middelmådig 2,0

Fordele: Flight was on time

Ulemper: Very rude crew, I asked for water and I was told to get and help myself

IAD
MUC
God 6,6

Ulemper: Food poor going to Munich , legroom poor.

DEL
FRA
God 7,6

Ulemper: Seats not comfortable for long haul, better care

ons. 8. apr.
BLL
Billund
LAS
Las Vegas McCarran Intl
28t. 27min.
man. 13. apr.
LAS
Las Vegas McCarran Intl
BLL
Billund
20t. 10min.
4091 kr
Rejse: 6 dage
Samlet 7,4 God
Baseret på 22.322 anmeldelser
Samlet
7,4
Boarding
7,6
Comfort
7,2
Besætning
8,0
Underholdning
7,0
Mad
6,8
CAI
LHR
Middelmådig 3,3

Fordele: Nothing

Ulemper: It

FCO
LHR
Okay 4,6

Ulemper: Rude staff

ZRH
MUC
Fantastisk 9,3

Fordele: The crew was really good

Ulemper: Perhaps seats just a bit more confortable. Overall a very good airline

LIS
LHR
Middelmådig 2,3

Fordele: Nothing.

Ulemper: Timeliness. Cleanliness. Service. Food and drinks.

LOS
LHR
Fantastisk 10,0

Fordele: Great

Ulemper: Everything is fine

man. 6. apr.
CPH
København Kastrup
LAS
Las Vegas McCarran Intl
33t. 26min.
søn. 12. apr.
LAS
Las Vegas McCarran Intl
CPH
København Kastrup
31t. 15min.
4213 kr
Rejse: 7 dage
8,0Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 3.494 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
LAX
AMS
Middelmådig 2,0

Ulemper: I paid for the preferred seat .and i found that people beside me didnt pay anything when i asked them ,

ATH
AMS
Okay 5,3

Fordele: Flight and the crew!

Ulemper: Staff at the airport pushing you to upgrade to first class but not making it clear only the first trip from Athens to Amsterdam which the first class uses same uncomfortable seats as the economy to pay extra 130 euros ridiculous airfrance stuff! I should have flown all the way to NYC first class!!!

SEA
LHR
God 7,6

Fordele: Great atmosphere, crew was excellent!

Ulemper: I’m 6’5”, so legroom can always be a complaint, but this wasn’t too bad. The plane appeared to be fairly old and didn’t have WiFi. Entertainment also was on an older screen which was navigated by using an old in-seat phone.

BRS
AMS
God 6,0

Fordele: Crew were excellent

Ulemper: Old aircraft. Uncomfortable seats in economy. Entertainment screens old and almost impossible to watch - watched my iPhone! No mobile phone charger.

LIS
AMS
God 6,4

Fordele: The crew tried to be helpful but were equally frustrated with the ground crew.

Ulemper: Follow your own policies. Allow people to board (economy plus) with their hand luggage who have followed all the rules and chosen a seat in the front of the plane. My daughter and my KLM approved baggage were taken by the boarding crew while allowing other passengers to go with more than allowed

man. 6. jan.
CPH
København Kastrup
LAS
Las Vegas McCarran Intl
34t. 20min.
søn. 12. jan.
LAS
Las Vegas McCarran Intl
CPH
København Kastrup
27t. 35min.
4294 kr
Rejse: 7 dage
Samlet 7,4 God
Baseret på 22.322 anmeldelser
Samlet
7,4
Boarding
7,6
Comfort
7,2
Besætning
8,0
Underholdning
7,0
Mad
6,8
RAK
LGW
God 7,0

Fordele: No idea why BA charge for food and drink - budget airline trait

LHR
KEF
Fantastisk 8,0

Ulemper: No WiFi.

LHR
IAH
Fantastisk 10,0

Fordele: Great

Ulemper: Everything was fine

LHR
AMS
Fantastisk 8,8

Fordele: Comfortable seat

Ulemper: Having free snacks

LGW
JFK
Fantastisk 8,4

Ulemper: We couldn’t watch anything because the headphones required an adapter which we didn’t have and was not offered to us for purchase. We read a book for eight hours. Would have loved to watch a movie.

ons. 18. dec.
CPH
København Kastrup
LAS
Las Vegas McCarran Intl
19t. 24min.
man. 23. dec.
LAS
Las Vegas McCarran Intl
CPH
København Kastrup
25t. 50min.
4644 kr
Rejse: 6 dage
8,1Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 27.230 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
YUL
MUC
Fantastisk 10,0

Fordele: Comfortable and Clean

FRA
BUD
Fantastisk 9,2

Fordele: Nice crew, friendly. Plenty room on flight as it not booked full. Flight left on time

FRA
ORD
Middelmådig 2,0

Fordele: Got to the destination

Ulemper: Everything

MUC
CLT
Fantastisk 10,0

Fordele: Great flight

MUC
TLV
Okay 4,6

Ulemper: No WiFi despite paying. No Kosher food despite ordering.

Vis flere resultater
*
Priserne er pr. person og er for e–billetter og inkluderer alle skatter og afgifter i DKK.

Vi bestræber os på altid at vise præcise priser, men priserne kan ikke garanteres.

Her er grunden:

Vi er ikke sælger
Hos KAYAK bestemmer vi ikke prisen, og det er derfor ikke muligt for os at garantere noget, som andre virksomheder sælger.

Vi samler tonsvis af data for dig
Vores service lader dig hurtigt og nemt sammenligne resultater fra hundredvis af rejsesider på én gang. I den forstand er KAYAK en søgemaskine, og vi kan ikke garantere de priser, vi finder.

Hvorfor er vi ikke altid 100% præcise?
Priser på flysæder, hotelværelser og lejebiler kan blive ændret hele tiden. Flere mennesker prøver måske at søge på den samme rejsemulighed på samme tidspunkt. Dette kan resultere i, at visse priser til tider ikke længere er tilgængelige.

For flere spørgsmål, eller hvis du har en dårlig pris, du ønsker at rapportere til os,
så send os venligst en , og en fra vores team vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

1
 • Returrejse
 • Enkelt
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class