Find fly
Tilbud
Hvornår er det bedst at booke
Ofte stillede spørgsmål og tips
Flyselskaber

Find billige flyrejser til USA fra 1.432 kr.

Dette er den billigste pris for en enkeltrejse med fly, fundet af en KAYAK-bruger inden for de seneste 72 timer, når der blev søgt efter fly med afgang den 16.5.. Der tages forbehold for prisændringer, og det er muligt at de viste flypriser ikke er tilgængelige på alle afgange eller rejsedatoer. Klik på prisen for at kopiere søgningen for dette tilbud.
1 voksen
0 tasker
tor. 21.3
tor. 28.3

Søg hundredevis af rejser på én gang for tilbud på fly til USA

Det her er grundende til, rejsende har søgt 50.039.094 gange på KAYAK de sidste 7 dage:

Spar 49% eller mereSammenlign flere rejsesider med én søgning

Overvåg priserIkke klar til at booke? Lav en prisalarm, til når priserne falder.

Filtrér dine tilbudVælg billetklasse, gratis wi-fi og mere.

Saml dine flyrejser og spar pengeSpar penge, når du samler dit fly og hotel.

Seneste flytilbud til USA

Bedste priser på returrejser fundet af vores brugere på KAYAK i de seneste 72 timer

MEST POPULÆRENew York
1 stop fra 1.819 kr.
Los Angeles
1 stop fra 3.451 kr.
1 stop fra 3.493 kr.
Miami
2+ stop fra 2.635 kr.
San Francisco
1 stop fra 3.264 kr.
Boston
1 stop fra 1.791 kr.

Værd at vide

Lavsæson

januar

Højsæson

juli

Det billigste fly

1.432 kr.
Bedste tidspunkt at undgå myldretid med et gennemsnitlig 13% fald i prisen.
Mest populære tid at flyve på med en gennemsnitlig 36% stigning i prisen.
Fly fra København til New York John F Kennedy

Ofte stillede spørgsmål – booking af flyrejser til USA

 • Hvor lang er flyveturen til USA?

  Et direkte fly fra Danmark til USA tager i gennemsnit 14t. 47min., og dækker en distance på 12170 km. Den mest populære rute er København - New York med en gennemsnitlig flyvetid på 8t. 45min..

 • Hvad er det billigste fly til USA?

  Den billigste billet til USA fra Danmark, som er blevet fundet i de seneste 72 timer, kostede 2.967 kr. enkelt og 1.770 kr. retur. Den mest populære rute er København Kastrup til New York John F Kennedy, og den billigste flybillet retur, der er blevet fundet inden for de seneste 72 timer på denne rute, kostede 2.517 kr..

 • Hvilket flyselsskab flyver til USA?

  Scandinavian Airlines flyver oftest fra Danmark til USA.

 • Hvad er den mest populære destination i USA?

  De næstmest populære destinationer er Los Angeles (6%) og Washington D.C. (6%). Søgninger på fly til Las Vegas (5%), til Chicago (5%) og til Miami (5%) er også populære.

 • Hvordan hjælper KAYAK Prisprognose mig med at finde det bedste tidspunkt at bestille?

  KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for en given destination og dato ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller booke nu.

Se flere spørgsmål

Top tips til at finde billige fly til USA

 • Leder du efter billige flybilletter til USA? 25% af vores brugere fandt billetter til USA til følgende priser eller mindre: Fra København 4.469 kr. enkelt – 3.794 kr. retur
 • Bestil minimum 1 uge før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet.
 • Højsæsonen er vurderet til at være juni, juli og august. Den billigste måned at flyve fra Danmark er februar.
 • Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedatoer i søgeformularen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til USA.
Se flere tips

Top-4 flyselskaber, der flyver til USA

Behøver du hjælp med at vælge, hvilket flyselskab du skal rejse med fra Danmark til Danmark? KAYAKs anmeldelser af flyselskaber viser en samlet vurdering for hvert flyselskab ud fra en lang række faktorer, herunder komfort, boarding, underholding ombord med mere, for at gøre beslutningen nemmere. Se flyselskabernes vurderinger ifølge KAYAKs anmeldelser.
7,8
KLMTotale score baseret på 3932 bedømmelser
73entertainment
80boarding
80overall
75food
77comfort
85crew
Flyselskabsanmeldelser

Store mennesker skal have bredere sæder. Jeg var noget presset af min sidemand.

Læs mere om KLM

Store mennesker skal have bredere sæder. Jeg var noget presset af min sidemand.

Ulemper: "Min kuffert er gået i stykker undervejs, hvem kan jeg kontakte for at klage over dette?? Den er helt ny... Så det er super ærgerligt!!"
Ulemper: "Først leg gik som planlagt, men herefter gik alt galt...."

Flyet var forsinket - både i LAX og i Frankfurt - dårlig information

Ulemper: "Lufthansa burde presse lufthavnen i Frankfurt til at ge bemanding imsilkerhedskonteollen. Kl 6.10 i morges tog det 35 min i business køen og mindst 50 mini economy køen"
Fordele: "flyturen i sig selv var fin men var forsinket."
Ulemper: "Flyet var forsinket så jeg missede forbindelsen til CPH i Frankfurt. Det kan ske. Blev omboket til tidligt fly næste morgen. Sådan måtte det jo så være. Men at skulle stå i kø som business pasager i 55 min for at få hotelvoucher og nyt boardingpass var for meget. Economy havde endnu længere kø. Skikkerhedstjek næste morgen i Frankfurt tog 35 min for business og op mod 1t for economy!"
Fordele: "friendly staff"
Ulemper: "poor sandwhiches, dry bread. Lost my suitcase when arriving in Billund - got it late next day"
Fordele: "Lufthansa når det er bedst - turen var en bevidst fravalg af Airfrance der også flyver fra København til Alger - og dette fravalg kan anbefales, hvis man ikke har svært ved at komme tidligt af sted..."
Ulemper: "N/A"
Fordele: "SAS når det er bedst - for det var faktisk SAS der lagde fly og personale til..."
Ulemper: "N/A"
Fordele: "Airbus 380'eren er et fantastisk fly. Var så heldig at flyve på business og imponerende med den mængde business sæder, som flyveren har og den kvalitet den enkelte plads byder på lige fra super hovedtelefoner til en reel soveplads og fantastiske sæder der kan indstilles næsten efter behag."
Ulemper: "Personalet virkede super stressede i forhold til at kunne give den service, som de vel selv gerne ville overfor businessclass passagerer. Serveringen virkede hektisk og der var ingen ro da flyveturen var kort grundet et hurtig fly og for mange passagerer."
Fordele: "Der var ikke så mange med på flyvningen - super kabine personale, der var rigtig meget på passagerne og sågar forsøgte at muntre et meget flyvetræt japansk ægtepar op til en god oplevelse i Napoli."
Fordele: "Godt serviceniveau - jeg er imponeret over at der stadig serveres mad på ruter af denne længde - er sparet væk hos mange konkurrenter."
Ulemper: "Flyet forsinket - aldrig rart når man har endnu et fly at nå. Boarding tog meget lang tid"

Jeg synes at der skal være sandwich og drikkevarer tilbydes gratis på bordet

Bedste nærværende og menneskelige service. SAS slår andre flyselskaber på service. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

No covid safety. Keep distance apparently don’t count when you onboard or in the bus from gate to/from plane. Could hardly move. And late again, again, again. Seems to be the new norm.

Ulemper: "Udkald til gate, hvorefter vi stod 15-20 min. uden info om forsinkelsen. I fly vidste man ikke at vi havde købt breakfast hjemmefra, men vi fik det da uden problemer alligevel. Men brød kun budt én gang og kaffe 2. gang langt senere. I Malaga ventede vi næsten en 1/2 time ved bagagebånd."
Fordele: "N/A"
Ulemper: "Et halvtomt fly med en aldrende besætning der klart havde været for længe på arbejdsom kun havde fokus på at blive hurtigt færdige med pligterne så de kunne komme til at pludre med hinanden."
Fordele: "Stille fly godt sæde."
Ulemper: "Wifi virkede ikke eller kostede Xtra. Man fik ikke en gang et glas vand."
Fordele: "At jeg kunne ligge ned og sove"
Ulemper: "Sov hjem og fravalgte første servering på business. Der var også en større flok amerikanske gæster som dog valgte at feste igennem på turen - da jeg vågnede var personalet godt trætte af alle passagerer og da jeg ville have lidt i pantryet var det pakket ned 2 timer før ankomst - sikkert for at lukke førnævnte fest - men det retfærdiggør vel ikke at de øvrige gæster også har indløst billet til business og den service der betales for."
Fordele: "Da vi først var kommet ombord på flyet gik tingene sin vante gang... ellers var der ikke meget hoved og hale på noget som helst."
Ulemper: "Men hvorfor annoncerer man at flyet skal board 1 time inden det sker, så passagererne kommer til at stå i kø unødig lang tid. Flyveren var 1 time forsinket på Flightradar24 og også i virkeligheden!!! Det var ikke noget groundpersonalet ville ud med, så alle annonceringer gik efter tidsplanen - den originale med altså en times gap! SAS find jer en mere kvalificeret partner i Athen, da det er var helt hen i vejret og dårlig service."
Fordele: "Stewardess assistence"
Ulemper: "Delay without other notification than the expected change of departure and loooong wait before boarding"
Ulemper: "We were traveling with two kids, and one of the kids drops some bread on the floor of the flight. One of the crew is angry to us about this, which makes us very uncomfortable."
Ulemper: "1,5 hr delay. No effort from the cabin crew to compensate for delay. Just stuck in our seats for 1 hr waiting for the airline to be cleared for take off. Would have been nice with a hot towel for face and hands after a long semi-night flight (10hrs). Extremely cold. Everyone was freezing and coughing due to very, very cold cabin air. Very old entertainment system. Grainy blurry screens. No charging of devices via usb. The control was fixed to armrest and was accidentally pressed al the time while resting and arm on the armrest. Remote gate in LHR."
Ulemper: "No free non-alcoholic drinks. Everything at a fee. Remote gate in LHR."
Fordele: "Flight was safe and not cancelled."
Ulemper: "BA needs to adopt the Ryanair policy of limiting the number of carry-on bags allowed on board. BA needs to work better on cabin maintenance. Some reading lights did not work. Ryanair cabin crew are nowadays polite and cheerful. BA crew seem stressed depressed and defensive."
Ulemper: "Missed connection again at Heathrow. That's 2 out of 4 of the last trips."

Bestil billige USA flybilletter

Seneste returrejse flytilbud

11.3.man.
1 stopPLAY
11t. 15min.CPH-BOS
18.3.man.
1 stopPLAY
10t. 25min.BOS-CPH
1.791 kr.
14.3.tor.
1 stopPLAY
11t. 20min.CPH-SWF
18.3.man.
1 stopPLAY
10t. 30min.SWF-CPH
1.819 kr.
11.4.tor.
1 stopBritish Airways
11t. 55min.CPH-JFK
24.4.ons.
1 stopBritish Airways
15t. 00min.JFK-CPH
2.469 kr.
8.4.man.
1 stopBritish Airways
13t. 05min.CPH-JFK
22.4.man.
1 stopBritish Airways
12t. 45min.JFK-CPH
2.504 kr.
17.4.ons.
1 stopKLM
10t. 45min.CPH-BOS
21.4.søn.
1 stopKLM
10t. 55min.BOS-CPH
2.732 kr.
21.6.fre.
1 stopLufthansa
11t. 25min.CPH-BOS
23.6.søn.
1 stopLufthansa
18t. 15min.BOS-CPH
2.753 kr.
1.5.ons.
1 stopLufthansa
14t. 50min.CPH-ORD
9.5.tor.
1 stopLufthansa
12t. 10min.ORD-CPH
2.822 kr.
3.4.ons.
1 stopKLM
15t. 45min.CPH-ORD
17.4.ons.
1 stopKLM
18t. 10min.ORD-CPH
2.870 kr.
16.4.tir.
direkteScandinavian Airlines
8t. 15min.CPH-EWR
28.4.søn.
direkteScandinavian Airlines
7t. 45min.EWR-CPH
2.891 kr.
8.4.man.
direkteScandinavian Airlines
9t. 00min.CPH-JFK
22.4.man.
direkteScandinavian Airlines
8t. 00min.JFK-CPH
2.905 kr.

Filtrer efter stop

Filtrer efter flyselskab

Filtrer efter pris

Seneste enkeltrejse flytilbud

16.5.tor.
1 stopTAP AIR PORTUGAL
19t. 55min.CPH-JFK
1.432 kr.
15.4.man.
1 stopTAP AIR PORTUGAL
13t. 20min.CPH-JFK
1.466 kr.
19.3.tir.
direkteScandinavian Airlines
8t. 50min.CPH-JFK
2.995 kr.
16.8.fre.
direkteScandinavian Airlines
7t. 55min.CPH-BOS
3.043 kr.
9.3.lør.
1 stopBritish Airways
12t. 30min.CPH-BOS
3.195 kr.
18.3.man.
1 stopLufthansa
15t. 35min.CPH-BOS
3.202 kr.
27.3.ons.
1 stopLufthansa
15t. 10min.CPH-ORD
3.458 kr.
10.5.fre.
1 stopKLM
14t. 31min.CPH-ORD
3.797 kr.
8.3.fre.
1 stopBritish Airways
17t. 00min.CPH-LAX
4.108 kr.
23.7.tir.
1 stopKLM
23t. 25min.CPH-ORD
4.447 kr.

Filtrer efter stop

Filtrer efter flyselskab

Filtrer efter pris

Last minute-flyrejser til USA

Last minute-tilbud på fly- og busrejser

22.2.tor.
flere stopPLAY
11t. 15min.CPH-BOS
14.5.tir.
flere stopPLAY
10t. 15min.BOS-CPH
2.317 kr.
22.2.tor.
flere stopPLAY
11t. 15min.CPH-BOS
11.5.lør.
flere stopPLAY
10t. 15min.BOS-CPH
2.545 kr.
22.2.tor.
flere stopPLAY
11t. 15min.CPH-BOS
15.5.ons.
flere stopPLAY
10t. 15min.BOS-CPH
2.559 kr.
22.2.tor.
flere stopPLAY
11t. 20min.CPH-SWF
27.2.tir.
flere stopPLAY
10t. 30min.SWF-CPH
2.594 kr.
22.2.tor.
flere stopBritish Airways
11t. 55min.CPH-EWR
27.2.tir.
flere stopBritish Airways
10t. 35min.EWR-CPH
3.257 kr.
22.2.tor.
flere stopBritish Airways
12t. 30min.CPH-BOS
29.2.tor.
flere stopBritish Airways
14t. 50min.BOS-CPH
3.361 kr.
21.2.ons.
flere stopScandinavian Airlines
12t. 35min.CPH-EWR
24.4.ons.
direkteScandinavian Airlines
7t. 45min.EWR-CPH
3.804 kr.
22.2.tor.
direkteScandinavian Airlines
8t. 35min.CPH-BOS
13.5.man.
direkteScandinavian Airlines
7t. 10min.BOS-CPH
3.942 kr.
23.2.fre.
flere stopKLM
10t. 55min.CPH-BOS
13.5.man.
flere stopKLM
10t. 20min.BOS-CPH
3.963 kr.
23.2.fre.
flere stopLufthansa
15t. 35min.CPH-BOS
11.5.lør.
flere stopLufthansa
13t. 40min.BOS-CPH
5.526 kr.

Filtrer efter stop

Filtrer efter flyselskab

Filtrer efter pris

Fly til USA

Tilbud på hjemrejsefly:

USA - Danmark

Billetklasser:

16.405 kr.
5.803 kr.
2.614 kr.

Gå på opdagelse i afrejselufthavne:

2.856 kr.
Fly Aalborg-USA
3.347 kr.
Fly Aarhus-USA
2.414 kr.
Fly Billund-USA
55.432 kr.
Fly Esbjerg-USA
Vis flere

Gå på opdagelse i destinationer:

Vis flere