Find billige flyrejser til Østrig fra 157 kr.

Dette er den billigste pris for en enkelt flyrejse, der blev fundet af en KAYAK-bruger inden for de seneste 72 timer, når der blev søgt efter fly med afgang den 2.2.. Der tages forbehold for prisændringer, og det er muligt at de viste flypriser ikke er tilgængelige på alle afgange eller rejsedatoer. Klik på prisen for at kopiere søgningen for dette tilbud.
1 voksen
0 tasker
tir. 19.12
tir. 26.12
Det her er grundende til, rejsende har søgt 42.449.047 gange på KAYAK de sidste 7 dage:

Spar 18% eller mereSammenlign flere rejsesider med én søgning

Overvåg priserIkke klar til at booke? Lav en prisalarm, til når priserne falder.

Filtrér dine tilbudVælg billetklasse, gratis wi-fi og mere.

Saml dine flyrejser og spar pengeSpar penge, når du samler dit fly og hotel.

Søg hundredevis af rejser på én gang for tilbud på fly til Østrig

Seneste flytilbud til Østrig

Bedste priser på returrejser fundet af vores brugere på KAYAK i de seneste 72 timer

MEST POPULÆREWien
Direkte fra 321 kr.
1 stop fra 417 kr.
Salzburg
1 stop fra 1.025 kr.
1 stop fra 1.401 kr.
Innsbruck
1 stop fra 1.093 kr.
1 stop fra 1.524 kr.
Graz
1 stop fra 1.148 kr.
Klagenfurt
1 stop fra 1.414 kr.

Værd at vide

Lavsæson

november

Højsæson

februar

Det billigste fly

157 kr.
Bedste tidspunkt at undgå myldretid med et gennemsnitlig 15% fald i prisen.
De mest populære tidspunkter at flyve på er også gennemsnitligt 0% billigere .
Fly fra Billund til Wien

Top tips til at finde billige fly til Østrig

 • Leder du efter billige flybilletter til Østrig? 25% af vores brugere fandt billetter til Østrig til følgende priser eller mindre: Fra Billund 113 kr. enkelt – 430 kr. retur, fra København 739 kr. enkelt – 1.930 kr. retur
 • Bestil minimum 1 uge før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet.
 • Højsæsonen er vurderet til at være juni, juli og august. Den billigste måned at flyve fra Danmark er januar.
 • Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedatoer i søgeformularen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Østrig.

Ofte stillede spørgsmål – booking af flyrejser til Østrig

 • Hvor lang er flyveturen til Østrig?

  Et direkte fly fra Danmark til Østrig tager i gennemsnit 4t. 35min., og dækker en distance på 1561 km. Den mest populære rute er København - Wien med en gennemsnitlig flyvetid på 1t. 45min..

 • Hvad er det billigste fly til Østrig?

  Den billigste billet til Østrig fra Danmark, som er blevet fundet i de seneste 72 timer, kostede 86 kr. enkelt og 239 kr. retur. Den mest populære rute er fra København til Wien, og den billigste flybillet retur, der er blevet fundet indenfor de seneste 72 timer på denne rute, kostede 246 kr..

 • Hvilket flyselsskab flyver til Østrig?

  Scandinavian Airlines, Austrian Airlines & Croatia Airlines flyver oftest fra Danmark til Østrig.

 • Hvad er den mest populære destination i Østrig?

  De næstmest populære destinationer er Salzburg (14%) og Innsbruck (13%).Søgning på fly til Klagenfurt (1%) og til Graz (0,5%) er også populære.

 • Hvordan hjælper KAYAK Prisprognose mig med at finde det bedste tidspunkt at bestille?

  KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for en given destination og dato ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller booke nu.

Top-5 flyselskaber, der flyver til Østrig

Behøver du hjælp med at vælge, hvilket flyselskab du skal rejse med fra Danmark til Danmark? KAYAKs anmeldelser af flyselskaber viser en samlet vurdering for hvert flyselskab ud fra en lang række faktorer, herunder komfort, boarding, underholding ombord med mere, for at gøre beslutningen nemmere. Se flyselskabernes vurderinger ifølge KAYAKs anmeldelser.
7,8
KLMTotale score baseret på 3862 bedømmelser
72entertainment
80boarding
74food
80overall
85crew
76comfort
Flyselskabsanmeldelser
Ulemper: "Min kuffert er gået i stykker undervejs, hvem kan jeg kontakte for at klage over dette?? Den er helt ny... Så det er super ærgerligt!!"
Læs mere om KLM
Ulemper: "Min kuffert er gået i stykker undervejs, hvem kan jeg kontakte for at klage over dette?? Den er helt ny... Så det er super ærgerligt!!"
Ulemper: "Først leg gik som planlagt, men herefter gik alt galt...."

The boarding was a disaster, only because of " i do not care " personnel !

Flyet var forsinket - både i LAX og i Frankfurt - dårlig information

Ulemper: "Lufthansa burde presse lufthavnen i Frankfurt til at ge bemanding imsilkerhedskonteollen. Kl 6.10 i morges tog det 35 min i business køen og mindst 50 mini economy køen"
Fordele: "flyturen i sig selv var fin men var forsinket."
Ulemper: "Flyet var forsinket så jeg missede forbindelsen til CPH i Frankfurt. Det kan ske. Blev omboket til tidligt fly næste morgen. Sådan måtte det jo så være. Men at skulle stå i kø som business pasager i 55 min for at få hotelvoucher og nyt boardingpass var for meget. Economy havde endnu længere kø. Skikkerhedstjek næste morgen i Frankfurt tog 35 min for business og op mod 1t for economy!"
Fordele: "friendly staff"
Ulemper: "poor sandwhiches, dry bread. Lost my suitcase when arriving in Billund - got it late next day"
Fordele: "Lufthansa når det er bedst - turen var en bevidst fravalg af Airfrance der også flyver fra København til Alger - og dette fravalg kan anbefales, hvis man ikke har svært ved at komme tidligt af sted..."
Ulemper: "N/A"
Fordele: "SAS når det er bedst - for det var faktisk SAS der lagde fly og personale til..."
Ulemper: "N/A"
Fordele: "Airbus 380'eren er et fantastisk fly. Var så heldig at flyve på business og imponerende med den mængde business sæder, som flyveren har og den kvalitet den enkelte plads byder på lige fra super hovedtelefoner til en reel soveplads og fantastiske sæder der kan indstilles næsten efter behag."
Ulemper: "Personalet virkede super stressede i forhold til at kunne give den service, som de vel selv gerne ville overfor businessclass passagerer. Serveringen virkede hektisk og der var ingen ro da flyveturen var kort grundet et hurtig fly og for mange passagerer."
Fordele: "Der var ikke så mange med på flyvningen - super kabine personale, der var rigtig meget på passagerne og sågar forsøgte at muntre et meget flyvetræt japansk ægtepar op til en god oplevelse i Napoli."
Fordele: "Godt serviceniveau - jeg er imponeret over at der stadig serveres mad på ruter af denne længde - er sparet væk hos mange konkurrenter."
Ulemper: "Flyet forsinket - aldrig rart når man har endnu et fly at nå. Boarding tog meget lang tid"

Jeg synes at der skal være sandwich og drikkevarer tilbydes gratis på bordet

Bedste nærværende og menneskelige service. SAS slår andre flyselskaber på service. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

No covid safety. Keep distance apparently don’t count when you onboard or in the bus from gate to/from plane. Could hardly move. And late again, again, again. Seems to be the new norm.

Ulemper: "Udkald til gate, hvorefter vi stod 15-20 min. uden info om forsinkelsen. I fly vidste man ikke at vi havde købt breakfast hjemmefra, men vi fik det da uden problemer alligevel. Men brød kun budt én gang og kaffe 2. gang langt senere. I Malaga ventede vi næsten en 1/2 time ved bagagebånd."
Fordele: "N/A"
Ulemper: "Et halvtomt fly med en aldrende besætning der klart havde været for længe på arbejdsom kun havde fokus på at blive hurtigt færdige med pligterne så de kunne komme til at pludre med hinanden."
Fordele: "Stille fly godt sæde."
Ulemper: "Wifi virkede ikke eller kostede Xtra. Man fik ikke en gang et glas vand."
Fordele: "At jeg kunne ligge ned og sove"
Ulemper: "Sov hjem og fravalgte første servering på business. Der var også en større flok amerikanske gæster som dog valgte at feste igennem på turen - da jeg vågnede var personalet godt trætte af alle passagerer og da jeg ville have lidt i pantryet var det pakket ned 2 timer før ankomst - sikkert for at lukke førnævnte fest - men det retfærdiggør vel ikke at de øvrige gæster også har indløst billet til business og den service der betales for."
Fordele: "Da vi først var kommet ombord på flyet gik tingene sin vante gang... ellers var der ikke meget hoved og hale på noget som helst."
Ulemper: "Men hvorfor annoncerer man at flyet skal board 1 time inden det sker, så passagererne kommer til at stå i kø unødig lang tid. Flyveren var 1 time forsinket på Flightradar24 og også i virkeligheden!!! Det var ikke noget groundpersonalet ville ud med, så alle annonceringer gik efter tidsplanen - den originale med altså en times gap! SAS find jer en mere kvalificeret partner i Athen, da det er var helt hen i vejret og dårlig service."
Fordele: "Stewardess assistence"
Ulemper: "Delay without other notification than the expected change of departure and loooong wait before boarding"
Ulemper: "We were traveling with two kids, and one of the kids drops some bread on the floor of the flight. One of the crew is angry to us about this, which makes us very uncomfortable."

Vi betalte ekstra for faste pladser, dem fik vi ikke. Vi brugte Ryanair app til at bestille en taxa, den ankom ikke. Vi mistede en pung i flyet, Ryanair ville ikke hjælpe. Flyet var forsinket. Personalet var uhøfligt. Prisen på Kayaks tilbud, var ikke den endelige pris på rejsen. Alt i alt. Bruger ikke Ryanair eller Kayak igen.

Vi missede flyet å grund at forsinkelser på det forrige fly. Ikke meget hjælp at hente. Utroligt dyr rejse blev det til.

Så utroligt meget forsinkelse så vi ikke nåede flyet fra Napoli til København. Ikke meget hjælp at hente. Det er endt med at blive en utroligt dyr rejse.

Flyet blev forsinket 6 gange, cirka 2,5 time Ingen undskyldninger eller oprettelse fra Ryanair selv.

Det er ren når man booker billetterne igennem jer at man så ikke kan logge på online/tjekke ind og dermed ender med at skal betale ekstra for at tjekke ind i lufthavnen

Dårligste service incl deres app. Umuligt efterfølgende at komme i kontakt med noget der kommer i nærheden af god service. Skal man have penge retur kan man godt glemme det. Ender hver gang med at blive dyrere end andre flyselskaber. Personalet i flyet er godt nedkørt og kan ikke nå en “ubådsvask”= de stinker af gammel armsved. Alt i alt som at tage bussen i Islamabad.

For lidt benplads. Knæ ind i ryggen foran. Jeg er af normal højde. For hårdt sæde, må skifte position flere gange.

Det er Ryanair politik og det er ok for mig. Lidt ubekvemme sæder som er fast og ikke kan bevæges. Punktlig som altid

Aldrig prøvet i mit liv noget så dårligt. Selvfølgelig kan de ikke gøre noget ved stormen - men info var der absolut ingen af. Så få beskeder over appen- og slet ikke beskeder der holder på nogen måde. Alt kan gøres bedre

Der var ikke på noget tidspunkt styr på at vi havde købt priority selv vi fulgtes med en handicappet. Hverken frem eller tilbage. Heller ikke når vi spurgte ind til det.

Bestil billige Østrig flybilletter

Seneste enkeltrejse flytilbud

2.2.fre.
direkteRyanair
1t. 50min.BLL-VIE
23 kr.
2.1.tir.
direkteRyanair
1t. 45min.BLL-VIE
25 kr.
11.12.man.
direkteAustrian Airlines
1t. 40min.CPH-VIE
40 kr.
5.12.tir.
direkteAustrian Airlines
1t. 45min.CPH-VIE
46 kr.
15.12.fre.
1 stopLufthansa
4t. 00min.CPH-VIE
91 kr.
5.1.fre.
1 stopKLM
5t. 30min.BLL-VIE
115 kr.
2.1.tir.
1 stopKLM
16t. 50min.BLL-VIE
116 kr.
21.12.tor.
1 stopLufthansa
19t. 35min.BLL-GRZ
179 kr.
20.1.lør.
2 stopScandinavian Airlines
9t. 10min.CPH-VIE
181 kr.
23.12.lør.
2 stopScandinavian Airlines
21t. 05min.CPH-VIE
187 kr.

Filtrer efter stop

Filtrer efter flyselskab

Filtrer efter pris

Seneste returrejse flytilbud

1.12.fre.
direkteRyanair
1t. 45min.CPH-VIE
15.12.fre.
direkteRyanair
1t. 50min.VIE-CPH
59 kr.
18.2.søn.
direkteRyanair
1t. 45min.CPH-VIE
23.2.fre.
direkteRyanair
1t. 50min.VIE-CPH
60 kr.
9.12.lør.
direkteAustrian Airlines
1t. 45min.CPH-VIE
12.12.tir.
direkteAustrian Airlines
1t. 45min.VIE-CPH
77 kr.
11.12.man.
direkteAustrian Airlines
1t. 40min.CPH-VIE
15.12.fre.
direkteAustrian Airlines
1t. 45min.VIE-CPH
83 kr.
12.1.fre.
1 stopLufthansa
12t. 00min.BLL-INN
21.1.søn.
1 stopLufthansa
7t. 05min.INN-BLL
160 kr.
9.1.tir.
1 stopLufthansa
8t. 55min.BLL-GRZ
12.1.fre.
1 stopLufthansa
9t. 10min.GRZ-BLL
168 kr.
3.1.ons.
1 stopKLM
13t. 40min.CPH-VIE
27.2.tir.
1 stopKLM
4t. 25min.VIE-CPH
188 kr.
15.12.fre.
1 stopKLM
11t. 00min.CPH-SZG
17.12.søn.
1 stopKLM
13t. 40min.SZG-CPH
192 kr.
24.3.søn.
2 stopScandinavian Airlines
16t. 15min.BLL-VIE
3.4.ons.
1 stopScandinavian Airlines
7t. 05min.VIE-BLL
321 kr.
27.3.ons.
2 stopScandinavian Airlines
9t. 55min.BLL-VIE
3.4.ons.
2 stopScandinavian Airlines
7t. 40min.VIE-BLL
375 kr.

Filtrer efter stop

Filtrer efter flyselskab

Filtrer efter pris

Last minute-flyrejser til Østrig

Last minute-tilbud på fly- og busrejser

21.11.tir.
direkteRyanair
1t. 45min.CPH-VIE
27.11.man.
direkteRyanair
1t. 50min.VIE-CPH
97 kr.
21.11.tir.
direkteRyanair
1t. 45min.CPH-VIE
28.11.tir.
direkteRyanair
1t. 50min.VIE-CPH
107 kr.
21.11.tir.
direkteRyanair
1t. 45min.CPH-VIE
23.11.tor.
direkteRyanair
1t. 50min.VIE-CPH
117 kr.
22.11.ons.
direkteAustrian Airlines
1t. 45min.CPH-VIE
28.11.tir.
direkteAustrian Airlines
1t. 45min.VIE-CPH
142 kr.
23.11.tor.
direkteAustrian Airlines
1t. 45min.CPH-VIE
28.11.tir.
direkteAustrian Airlines
1t. 45min.VIE-CPH
146 kr.
24.11.fre.
flere stopLufthansa
12t. 05min.BLL-SZG
1.12.fre.
flere stopLufthansa
4t. 35min.SZG-BLL
276 kr.
24.11.fre.
flere stopLufthansa
9t. 40min.BLL-SZG
1.12.fre.
flere stopLufthansa
4t. 35min.SZG-BLL
291 kr.
23.11.tor.
flere stopKLM
8t. 30min.CPH-VIE
25.11.lør.
flere stopKLM
5t. 35min.VIE-CPH
313 kr.
24.11.fre.
flere stopScandinavian Airlines
5t. 20min.AAR-VIE
3.12.søn.
flere stopScandinavian Airlines
11t. 25min.VIE-AAR
1.070 kr.
24.11.fre.
flere stopScandinavian Airlines
9t. 15min.BLL-VIE
26.11.søn.
flere stopScandinavian Airlines
11t. 55min.VIE-BLL
1.706 kr.

Filtrer efter stop

Filtrer efter flyselskab

Filtrer efter pris

Fly til Østrig

Tilbud på hjemrejsefly:

Østrig - Danmark

Billetklasser:

3.061 kr.
1.940 kr.
184 kr.

Gå på opdagelse i afrejselufthavne: